Leiligheter Krk - Čižići | Topp overnatting i Krk - Čižići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Čižići

Čižići er et lite sted på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke. Det ligger i den dype naturlige bukten Soline på den nordøstlige delen av øya Krk. Administrativt tilhører den Dobrinj kommune og har bare rundt hundre innbyggere. Soline Bay er veldig spesifikk fordi det er veldig grunt og endringen og svingningen i havet er veldig svak. Havet inne i bukta er mye varmere enn havet utenfor bukta og dermed egnet for bading om høsten og vårmånedene....

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Krk - Čižići

Sorter etter:

Leiligheter Ivan

Krk - Čižići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 45 €

Leilighet Omanović

Krk - Čižići

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ivan ( Krk - Čižići)

Apartments Ivan ligger i en rolig del av Čižići på øya Krk. Hver leilighet har egen parkeringsplass og egen terrasse med utsikt over havet. Leilighetene er utstyrt som standard. De ligger i nærheten av Biserujka-hulen og den helbredende gjørmen. Hvis du vil ha en god hvile og elske sandstranden, det varme havet og å ha fred, kom til leilighetene våre og vi vil være pent vert for deg. Øya Krk er vakker full av grøntområder og vakker natur.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivan

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Omanović ( Krk - Čižići)

Omanovic Apartments ligger i Cizici, øya Krk. 500 m fra sjøkanten. Ligger i et rolig miljø unna veier og nær store strender. Til våre gjester, spesielt de med små barn, gir en meningsfylt og bekymringsløs ferie. Vi tilbyr leiligheter av typen ett og to soverom. Leilighetene består av vakre og romslige bad med naturlig lys, funksjonelt kjøkken, smakfullt innredede rom og balkonger og terrasser med utsikt over havet. Gjestene kan benytte seg av parkering, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, et sted for barn å leke og andre fasiliteter for en hyggelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Omanović

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Våpenskjold Čižići er et lite sted på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke. Det ligger i den dype naturlige bukten Soline på den nordøstlige delen av øya Krk. Administrativt tilhører den Dobrinj kommune og har bare rundt hundre innbyggere. Soline Bay er veldig spesifikk fordi det er veldig grunt og endringen og svingningen i havet er veldig svak. Havet inne i bukta er mye varmere enn havet utenfor bukta og dermed egnet for bading om høsten og vårmånedene. Innerst i Soline-bukten ligger den berømte sandstranden Meline, som er kjent for sin helbredende gjørme som hjelper til med å behandle gikt og hudsykdommer. Stranden er ideell for sportsaktiviteter som "picigin" (strandspill), beachvolleyball ... Den gamle delen av stedet lå opprinnelig hundre meter fra kysten på en liten høyde, men for noen tiår siden utvidet stedet hele veien til sjøen takket være turistutviklingen. I løpet av middelalderen ble hele området Soline-bukten (Čižići, Soline og Klimno) bebodd takket være saltpannene som ble holdt av den adelige Frankopan-familien. Inntil turismens ankomst var innbyggerne i Čižići hovedsakelig engasjert i dyrehold, men i det siste driver de hovedsakelig med turisme og leier rom, leiligheter og fritidsboliger. Čižići, så vel som hele Soline-bukten, er ideell for alle de som liker å tilbringe ferien i fred og ro og uten for mye støy og store folkemengder i mer kjente turistmål. Det er også egnet for familier med barn på grunn av sandstrendene, et grunt og varmt hav i Soline-bukten. I nærheten ligger en berømt turistattraksjon - den vakre hulen Biserujka, som er omtrent hundre meter lang og rik på hulepynt (stalagmitter og stalaktitter) og som er tilrettelagt for turister å besøke. Tallrike sykkel- og turstier passerer hele øya Krk for alle de som liker aktive ferier og avslapning i naturvandringer. Du kan finne overnatting i Čižići i en rekke leiligheter, rom og fritidsboliger som en del av privat familieboliger. Vi ønsker deg et hyggelig opphold i denne lille og fredelige oasen på øya Krk!

Krk - Čižići Værmelding