Leiligheter Krk - Omišalj | Topp overnatting i Krk - Omišalj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Omišalj

Omišalj er en liten kystby på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig bukt på den nord-vestlige delen av øya nær Krk-broen og Rijeka flyplass. Det historiske sentrum ligger på hundre meter høye, bratte stup og dominerer visuelt denne delen av Kvarner. Sammen med byen Krk er Omišalj den eldste bosettingen på øya. Det ble først nevnt på 1100-tallet som Castri musculi, det latinske navnet for plasseringen...

Sorter etter:

Leiligheter Matteo

Krk - Omišalj

Fra sjøen 950 m
Kapasitet 22 personer

fra 45 €

Leiligheter Vila Lavanda

Krk - Omišalj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Tara

Krk - Omišalj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter LUNA

Krk - Omišalj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leilighet Vila Kajče

Krk - Omišalj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Božić

Krk - Omišalj

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Omisalj

Krk - Omišalj

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 53 €

Leiligheter Bebek

Krk - Omišalj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Kondić

Krk - Omišalj

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Matteo ( Krk - Omišalj)

Leilighet og ferieleiligheter Matteo Omišalj ligger på øya Krk, ved siden av øya Cres, den største Adriaterhavsøya. Øya Krk ligger i den nordlige delen av Adriaterhavet, og det er derfor det er lett å nå det, enten det er med bil, fly, båt eller buss. MED BIL Hvis du kommer med bil fra retning Zagreb, tar du motorvei A1 i retning Rijeka, og bytter deretter til A7 til Krk-broen, som forbinder øya med fastlandet. Fra broen er det bare 3 kilometer til AP-MATTEO i Omišalj. Hvis du kommer fra Ljubljana, kan du kjøre til Jelšane-Rupa grenseovergang og følge skiltene til Krk-broen. Etter bare 3 kilometer er du i Omisal og AP-MATTEO. Turen over fastlandsbroen til øya Krk har vært gratis for både lokalbefolkningen og turister siden 15. juni 2020. All trafikkinformasjon er tilgjengelig på nettstedet til den kroatiske bilklubben. GPS-instruksjoner for å komme til leiren Omišalj MED PLAN Flyplassen i Rijeka ligger bare noen få minutters kjøretur fra AP Matteo Omišalj. Ulike direkte rutefly tillater deg å reise fra byer som. Berlin, Frankfurt, Gøteborg, Hamburg, Köln, London, Košice, Oslo, Paris, Riga, Tallinn, Tel Aviv, Warszawa, etc. For mer informasjon, se her. MED BÅT Du kan komme til øya Krk med ferge fra øya Rab eller Cres, med ferjelinjene Valbiska (Krk) - Lopar (Rab) og Valbiska (Krk) - Merag (Cres). Du kan komme til øya Krk med ferge fra øya Rab eller Cres, med ferjelinjen: Valbiska (Krk) - Lopar (Rab) og Valbiska (Krk) - Merag (Cres). MED BUSS Du kan også komme til leilighetene AP Matteo med buss fra Rijeka, med den vanlige bussforbindelsen gjennom Arriva Kroatia, eller taxi ca. Kn 200 til leiligheten. For mer informasjon se her.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matteo

Fra sjøen 950 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Vila Lavanda ( Krk - Omišalj)

Villa LAVANDA ligger i et rolig område av Omisalj grøntområder og dufter av roser og lavendel langs strandpromenaden. Leilighetene er familietype / for foreldre med barn - 2 + 2, og kategorisert med ***. Alle våre leiligheter har aircondition, satellitt-TV, en nydelig terrasse med utsikt, grill i skyggen av hagen, parkering og alle bare 100 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Lavanda

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Tara ( Krk - Omišalj)

Leiligheten ligger i første etasje av familien hous.It har terrasse og en del er dekket.God beliggenhet, fred, havutsikt, 200m fra sjøen. Nyt, svømmer, soler, går langs sjøen. Oppdag skjønnheten i gamlebyen Omišalj, og besøk og utforske andre steder på øya Krk.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tara

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter LUNA ( Krk - Omišalj)

Familieleiligheter i Omisalj på øya Krk tilbyr deg utmerket overnatting for en familieferie av høy kvalitet. Leilighetene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for den moderne reisende. Ideell for familier og par. utstyrt kjøkken med oppvask, håndklær, laken ... Parkering er tilgjengelig på stedet (en leilighet har en parkeringsplass forutsatt) I nærheten av leiligheten er det gratis offentlig parkering som har nok plass hvis du kommer med mer enn ett kjøretøy. Huset ligger nær sjøen (vi er den tredje raden fra sjø-sirkuset rundt 200-250 m). Under leiligheten er en liten butikk, det er en strand, dusj, barnepark, treningspark. 300 m fra leiligheten ligger den vakre leiren Omišalj med alle nødvendige fasiliteter, svømmebassenger, minigolf, basketball, restauranter, bar, etc. Fra leiligheten er det en strandpromenade ved sjøen til sentrum og marinaen. Vi inviterer deg til å møte og utforske vår vakre Omišalj. Ta gjerne kontakt hvis du trenger ytterligere informasjon. Velkommen til våre leiligheter!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter LUNA

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Vila Kajče ( Krk - Omišalj)

Villa med to fullt utstyrte leiligheter, ligger på sjøen. Gjestene har tilgang til en felles terrasse med bord og sittegruppe, omgitt av grøntområder.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vila Kajče

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Božić ( Krk - Omišalj)

Velkommen til Omisalj på øya Krk! Apartments Bozic rett sted for en idyllisk ferie - et ideelt sted for hvile og avslapning. Apartments Bozic Omisalj ligger på den nordvestlige delen av øya, og er den første byen på øya som står overfor Krk-broen. Det historiske sentrum ligger på en klippe 85 meter høy og dominerer denne delen av Kvarner. Med byen Krk er Omisalj den eldste bosetningen på øya med turisttradisjon som går tilbake til 100 år. Takket være det milde klimaet, det gode klimaet og den nærliggende broen, flyplassen og byen Rijeka, er Omisalj i dag attraktivt reisemål for mange turister som i tillegg til å nyte sol og sjø, i Omišalj tilbyr en uvanlig opplevelse av eksepsjonell kulturell og historisk arv. Alt er glad for å komme hit og tro at en mann kan stå i sjøen og dermed se sine egne føtter. Vi har for det meste forbereder huset til dere våre gjester, som allerede har besøkt oss, og vi vil for første gang besøke. Vi ser fram til å se deg! Familie Bozic

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Božić

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Omisalj ( Krk - Omišalj)

Omišalj ligger på den nordvestlige delen av øya Krk, og er den eldste levebyen på øya med en turisttradisjon på over 100 år. Takket være det milde klimaet, utmerket klima og nær broen, flyplassen og byen Rijeka, Omišaljs daglige attraktive destinasjon for mange turister som i tillegg til å nyte solen og havet, i Omišalj tilbyr en unik opplevelse av eksepsjonelle kulturelle og historiske arv. Feriehus beliggende i det historiske sentrum (gamlebyen), ligger på en høy klippe som dominerer denne delen av Kvarner bay. Huset ble bygget i 1892 og renovert 2013 år. Leiligheten er 49 m2 og består av et kjøkken, stue, to doble soverom (ett med dobbeltseng, den andre med to enkeltsenger), bad med dusj, foran og bak terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Omisalj

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 53 €

Leiligheter Bebek ( Krk - Omišalj)

Leiligheten ligger 70 m fra sjøen. Den har vakker utsikt over Kvarner bukten og havet tilbyr en hyggelig ferie innkvartering. Det er mulighet for fiske og annen rekreasjon. Leiligheten er utstyrt med alt utstyr: internett, satellitt-TV, grill, parkering, Microwawe. I nærheten av 50 m er det butikker, Camp ligger 200 meter unna, airpotrt 2 km, sentrum 2 km. Fint sted å bo på øya Krk!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bebek

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Kondić ( Krk - Omišalj)

Villa i et rolig sted. Veldig egnet for familier som ønsker å tilbringe en rolig ferie. Leiligheten har vakker terrasse som har vakker havutsikt, hvor du kan spise frokost, og om natten sitte og slappe av med fin utsikt. Huset ligger nær stranden, så du kan gå på tur til stranden. På stranden er det dusjer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kondić

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Krk - Omišalj

Krk - Omišalj  - Våpenskjold Omišalj er en liten kystby på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig bukt på den nord-vestlige delen av øya nær Krk-broen og Rijeka flyplass. Det historiske sentrum ligger på hundre meter høye, bratte stup og dominerer visuelt denne delen av Kvarner. Sammen med byen Krk er Omišalj den eldste bosettingen på øya. Det ble først nevnt på 1100-tallet som Castri musculi, det latinske navnet for plasseringen av skjell. Tallrike arkeologiske spor viser at området rundt byen Omišalj var bebodd på tidspunktet for de gamle illyrierne, fulgt av romerne. Gjennom middelalderen var Krk besatt av Frankopan-familien som bygde et slott her, og senere til 1700-tallet ble styrt av venetianerne. Området for økonomisk og turisme var midt på forrige århundre, og i dag er Omišalj et attraktivt reisemål for mange turister på grunn av sin nærhet til Krk-broen og Rijeka flyplass, og en kombinasjon av utmerket klima og kulturhistorisk kulturarv. Innkvartering tilbys i komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger som en del av privat familie innkvartering. Du kan slappe av og nyte på den mest berømte stranden Pesja, merket med et blått flagg som en garanti for rent sjøvann. Det ligger i skyggen av furutrær med utsikt over hele bukten Omišalj. Beach Pesja er ideell for familier med små barn. Fra Omišalj arrangeres daglige turer til øya Cres og panoramabåtturer til Glavotok og Krk bridge. Fra historiske steder som er verdt å besøke er sognekirken for antakelsen fra 1100-tallet, som senere ble gjenoppbygd med blandet romansk, renessanse og barokk. I den nærliggende bukten Sepen er restene av den gamle byen og det tidlige kristne komplekset Mirine Fulfinum. Besøk øya Krk og Omišalj, denne lille, pittoreske historiske byen og tilbring en hyggelig og fredelig familieferie i billig privat innkvartering. Søk etter privat innkvartering i Omišalj. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Omišalj. Velkommen til Omišalj!

Krk - Omišalj Værmelding