Leiligheter Selce | Topp overnatting i Selce, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Selce

Selce er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved sjøen i en pittoresk bukt i nærheten av Crikvenica, som den administrativt tilhører. Det ble først nevnt på 1300-tallet som en del av Bribir prestegjeld under administrasjonen av Frankopan-familien. I løpet av middelalderen var innbyggerne i Selce hovedsakelig engasjert i jordbruk og storfe, og stedet var kjent for sine mange vingårder, som er dyrket i skråningene...

Sorter etter:

Leiligheter Selce

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leiligheter Marijana

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Selce Cindrić

Selce

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Babić-Selce

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Selce

Selce

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Fočić

Selce

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Magaš

Selce

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Katica Antić

Selce

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Joca

Selce

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

fra 55 €

Leiligheter Pobor

Selce

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Tanja

Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Solenički

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Selce-Ceh

Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Petra Selce

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 32 personer

fra 35 €

Leiligheter Selce ( Selce)

Huset er omgitt av grønt og blomster. Nye leiligheter er vakkert innredet, alle med balkong eller terrasse, havutsikt, air condition, trådløst internett (WLAN), SAT / TV. Hver leilighet har en parkeringsplass inkludert. Prisen inkluderer: air condition, parkering, internett og lokale avgifter, sengetøy, håndklær, sluttrengjøring. Ekstra seng i høysesongen 10 EUR per dag uten sesong 5 EUR per dag.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Marijana ( Selce)

Leilighet Marijana er en komfortabel leilighet på 80 m2 som ligger i første etasje i et familiehus, som ligger bare 150 meter fra havet, stranden og sentrum av den lille turistbyen Selce på Crikvenica-rivieraen. Overnattingskapasiteten til leiligheten er 4 + 1 senger og består av to soverom, en romslig stue, kjøkken, bad og terrasse med utsikt over havet. Leiligheten har aircondition og har egen inngang. På den vakkert anlagte gårdsplassen har gjestene grillfest. Parkering er tilgjengelig i vedlagte parkeringsplass på gårdsplassen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marijana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Selce Cindrić ( Selce)

Første etasje leilighet, 60 m2, består av to separate soverom, stue, kjøkken og bad. Gitt at bakken i skyggen, behagelige temperaturer i de varmeste dagene. Siden utstyret har kjøleskap, TV, satellitt-TV, komfyr, kaffetrakter, vannkoker, en sovesofa. Leiligheten er egnet for funksjonshemmede. Leiligheten ligger i 1. etasje og består av hall, to soverom, bad, stue med kjøkken og terrasse. Siden utstyret har TV, satellitt-TV, komfyr, kjøleskap, vannkoker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce Cindrić

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Babić-Selce ( Selce)

Beskrivelse: Leiligheten ligger i Selce, i en rolig gate Brdo, i 1. etasje i et familiehus, størrelsen på leiligheten 45 m2 + terrasse 20 m2. Leiligheten har aircondition og består av entré: fullt utstyrt kjøkken (kjøleskap, komfyr, stekeovn, komfyr, oppvaskmaskin, vask): spisestue: stue med to sovemuligheter, TV og satellitt-TV: dobbeltseng (140 / 200) og garderober, bad med dusj. På den romslige terrassen er det mulig å spise og hvile. På tomten er det parkeringsplass for bilen. Mulighet for fri bruk: internett, grill, bordtennis, utendørs dusj i hagen, sykkelutleie, vaskeri, båttur eller fiske. Ved ankomst betales en avgift på 200 EUR ved skader. Full betalte innskudd vil bli returnert ved avreise, etter at eieren av objektet undersøker objektet og bestemmer at det ikke er noen skade. Minimum antall netter er 3 dager. Sluttrengjøring av leiligheten - 25 €. Luftkondisjonering - 5 € / dag. Oppholdsskatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Babić-Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Selce ( Selce)

Kapasiteten til leiligheten er for 2-5 personer, leiligheten er romslig og hyggelig innredet, 50 m2, med en stor terrasse med utsikt over havet. Nær sjøen og sentrum av Selce, kun 30 meter fra stranden. Foran leilighetene er tilgjengelige og svømmebassenger for voksne og barn, og andre støttefasiliteter. I nærheten er det en restaurant, svømmebassenger, butikker, markeder, kaffebarer, bank, strand med blått flagg og alle andre nødvendige underholdningsfasiliteter for barn og voksne. - Se mer på: http://www.eturist.info/smjestaj/apartman-selce#sthash.dgnPo8Gj.dpufKapasiteten til leiligheten er for 2-5 personer, leiligheten er romslig og hyggelig innredet, 50 m2, med en stor terrasse med utsikt over havet. Nær sjøen og sentrum av Selce, kun 30 meter fra stranden. Foran leilighetene er tilgjengelige og svømmebassenger for voksne og barn, og andre støttefasiliteter. I nærheten er det en restaurant, svømmebassenger, butikker, markeder, kaffebarer, bank, strand med blått flagg og alle andre nødvendige underholdningsfasiliteter for barn og voksne. - Se mer på: http://www.eturist.info/smjestaj/apartman-selce#sthash.dgnPo8Gj.dpuf

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Fočić ( Selce)

Leilighet 4 + 2 ligger i første etasje i et frittliggende hus. 52 m2. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng, lite soverom med dobbel sovesofa, stue med komfortable sitteplasser, eget kjøkken utstyrt med de nødvendige redskapene for matlaging og servering, kjøleskap og fryser. I stuen er satt med to ekstra senger for 2 voksne. Bad utstyrt med badekar. Foran stuen og soverommet ligger terrasse med bord og stoler og utsikt over havet. Leiligheten er utstyrt med air condition, TV med digital satellitt-TV, trådløst internett. På gårdsplassen er det parkeringsplass for to biler. Grill i gården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fočić

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Magaš ( Selce)

Designet for både forretnings-og fritidsreiser, ligger Apartmani Magaš ideelt til i Selce, en av byens mest populære steder. Herfra kan gjestene få mest mulig ut av alt det den livlige byen har å tilby. Med sin praktiske beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til byens må se-destinasjoner. Apartmani Magaš tilbyr upåklagelig service og alle viktige fasiliteter for å styrke den trette reisende. Denne eiendommen tilbyr mange fasiliteter på stedet for å tilfredsstille selv den mest kresne gjesten. Bystranden ligger 50 meter unna, og sentrum ligger 250 meter fra huset. De nærmeste strendene er sand, steinete og betong. Ekstra innhold som tilbys på strendene: barneby ved sjøen, vannsklie, ri fallskjerm, pedalbåter, turer på hjul, parasoller parasoller, catering fasiliteter. Stranden ligger i vakkert anlagt park med minigolf og trampoliner for barn. Bilen kan parkeres på gaten foran huset eller i en privat gårdsplass. Sengetøy, håndklær og skatter er inkludert. Alle gjesterommene har gjennomtenkte fasiliteter for å sikre en enestående følelse av komfort. Hotellets mange fritidsaktiviteter sikrer at du har mye å gjøre under oppholdet. Nyt en flott beliggenhet og tjenester å matche på Apartmani Magaš.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Magaš

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Katica Antić ( Selce)

Leiligheter Katica Antic - Selce

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Katica Antić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Joca ( Selce)

Privat hus med 5 identiske leiligheter i tre etasjer ligger i en rolig del av Selce, og har egen inngjerdet parkering med 5 parkeringsplasser. Kvalitet konstruksjon. Hver leilighet på 40 m2 har et kjøkken med spiseplass, bad med dusj, to soverom og egen terrasse. Nydelig promenade til Crikvenica ligger bare 150 meter langt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Joca

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Pobor ( Selce)

Leilighet Pobor ligger i Selce, en liten by som ligger 40 kilometer sør for Rijeka. Leiligheten har to soverom, kjøkken, stue, bad og balkong med havutsikt. Bare 5 minutters gange fra leiligheten, og du kan finne en av mange strender i Selce. Sentrum ligger 300 meter fra leiligheten. I sentrum av byen finner du mange restauranter, kaffebarer, postkontor og butikker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pobor

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Tanja ( Selce)

Leiligheten ligger i første etasje i et etasjes hus omgitt av en hage. Den består av stue med 2 senger, soverom med dobbeltseng, kjøkken, bad med vaskemaskin, toilete, hall, terrasse, grill bare for gjester, parkeringsplass. Kjøkkenet er utstyrt med alt utstyr. Leiligheten er koselig, og spesielt trygt for barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tanja

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Solenički ( Selce)

Apartments Solenički ligger i Selce, den kroatiske kysten. Den består av to leiligheter, Rose og Ana. Huset ligger 300 meter fra sjøen, postkontoret, banken, turistbureauet og restauranten. Selce ligger i en pittoresk bukt nær Crikvenica, på en av de vakreste og pittoreske delene av Adriaterhavskysten. Denne kystbyen med sin århundre gamle turisttradisjon var en gang et fiske- og murverk, og i dag er det et interessant turistmål. Den har ren luft og sjø. Selce er bærer av mange finaler for kvaliteten på tilbudet og plasseringen av stedet, fire ganger erklærte det mest prestisjefylte turiststedet i Kvarner, og i 2002 vant det første stedet i handlingen fra det kroatiske turiststyret "Blå Blomst "som det beste turiststedet på Adriaterhavet. Hyggelig og morsom ferie i Selce er best brukt på strender, som har Blå Flagg i flere år. Blå flagg er den beste garantien for sjørengjøring. Her er også: strandpromenaden, ulike kultur- og underholdningsarrangementer (folklore, konserter, kunstutstillinger, fiske ved sjøen, idrettsfiske med gjester, seilregatta, etc.), et dykkesenter med dykkerskole og diverse vannsport. Riktige turisttilbud inkluderer en rekke restauranter, tavernaer og kafébarer, ulike kulturelle og underholdningsarrangementer, ulike idrettsanlegg, strender og strandpromenader som Selce forbinder med Crikvenica.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Solenički

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Selce-Ceh ( Selce)

Vi er Ceh-familien, og vi har leid leiligheter i 15 år nå. Vi har allerede hatt over 600 fornøyde besøkende, og vi kan med stolthet si at minst 70% av dem kommer tilbake! Vi tilbyr tre fullt utstyrte leiligheter (med internettforbindelse og klimaanlegg) som er tilgjengelige fra begynnelsen av mai til slutten av september . Leilighetens beliggenhet er perfekt, så du er bare 250 meter fra sentrum, postkontor, banker og kafeer. En perfekt strand er rett rundt hjørnet også - bare 5 minutter til fots. Det er også en klinikk og et hypermarked i nærheten uten å trenge en bil for å nå dem. Til tross for at du bare er 250 meter fra sentrum, vil du finne ro og fred i hjemmet vårt, og det er derfor det er perfekt for familier med barn og alle de som leter etter en avslappende ferie. Hver gjest har gratis parkering rett ved siden av leiligheten under hele oppholdet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce-Ceh

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Petra Selce ( Selce)

Mindre enn 200 meter fra stranden, i Selce, en vakker forstad til byen Crikvenica, er sommerferien hjemme-hjemmefra klar for deg. Familien "Villa Petra" tilbyr mange leiligheter. Det ligger på en av de stille gatene i Selce, og det er veldig lett å finne. Alt du trenger å gjøre er å ta avkjøringen "Camping Selce" av hovedkystveien, rett ned mot stranden. En kort, fem minutters spasertur fra huset tar deg til sentrum av Selce, hvor du finner butikker, supermarked, postkontor, valutavekslingskontor, apotek, bank, turistinformasjon, restauranter, kaffebarer, isbutikker, suvenirbutikk og en havn. Den nærmeste grillrestauranten ligger bare 50 meter unna, og en annen ligger ca. 100 meter unna. En liten sykehus ligger også nær huset mens sentrum Crikvenica også huser et akutthjelpssenter og en turistsykehus. Sentrum sentrum av Crikvenica ligger ca 3 kilometer unna. Du kan nå det via turstien som følger kystlinjen, du kan sykle, ta et turisttåg, en minibuss eller en båt som alle opererer flere ganger hver dag. Den nærmeste stranden, kun 200 meter fra huset, er også et hjem for det lokale dykkingssenteret som tilbyr mange relaterte fasiliteter. De nærmeste strendene er laget av grus, stein eller sement. Det er strandstoler og parasoller til leie, barnas strandby / lekeområde, vannpistol, mange kaffebarer og restauranter, og inngangen er gratis. Hvis du foretrekker en sandstrand, er det en gated en i Crikvenica hvor du også kan finne en hundestrand. Med ekstra avgift Husdyr er velkomne i alle våre leiligheter!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Petra Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 32 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Selce

Selce  - Våpenskjold Selce er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved sjøen i en pittoresk bukt i nærheten av Crikvenica, som den administrativt tilhører. Det ble først nevnt på 1300-tallet som en del av Bribir prestegjeld under administrasjonen av Frankopan-familien. I løpet av middelalderen var innbyggerne i Selce hovedsakelig engasjert i jordbruk og storfe, og stedet var kjent for sine mange vingårder, som er dyrket i skråningene av åsene over byen. Senere utviklet gradvis fiskeri- og maritime anliggender, og fra slutten av 1800-tallet turisme. I dag tar turismen en ledende rolle takket være sin lange tradisjon, naturlige skjønnhet, ren luft og sjø. Innkvartering er tilgjengelig på hotell, leir, men også i rimelig privat innkvartering der vennlige verter vil gjøre alt for å gjøre ferien så bekymringsløs som mulig. Verdt å besøke er sognekirken St. Catherine fra slutten av 1800-tallet, som ble bygget i gotisk stil. De vakre og velholdte strendene strekker seg langs hele kystlinjen mot nord, helt til Crikvenica. Sammen med strendene langs kysten strekker en vakker promenade som forbinder Selce med den nærliggende Crikvenica du kan gå til. Selce er full av vakkert dekorerte og velholdte parker, så det er ingen overraskelse som var vinneren av den blå blomsten som det best bevarte turiststedet ved Adriaterhavet. Besøk Selce, kontakt direkte eierne av leilighetene, rommene og feriehusene og ha en perfekt familieferie i dette lille Adriaterhavet. Søk etter billig overnatting i Selce. Velkommen til Selce!

Selce Værmelding