Leiligheter Selce | Topp overnatting i Selce, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Selce

Selce er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved sjøen i en pittoresk bukt i nærheten av Crikvenica, som den administrativt tilhører. Det ble først nevnt på 1300-tallet som en del av Bribir prestegjeld under administrasjonen av Frankopan-familien. I løpet av middelalderen var innbyggerne i Selce hovedsakelig engasjert i jordbruk og storfe, og stedet var kjent for sine mange vingårder, som er dyrket i skråningene...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Selce

Sorter etter:

Leilighet Sweet Dreams

Selce

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

fra 79 €

Leiligheter Selce

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leilighet Jasna Selce

Selce

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Babić-Selce

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter Magaš

Selce

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Selce-Ceh

Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Petra Selce

Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 32 personer

fra 35 €

Leiligheter Dora

Selce

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Jadro

Selce

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leiligheter Julia

Selce

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leilighet Ljubica

Selce

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Feriehus Nikodom Mobile Home

Selce

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 140 €

Leiligheter Mali

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leilighet Marijana

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leilighet Selce Cindrić

Selce

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Fočić

Selce

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Pobor

Selce

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leilighet Tanja

Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Solenički

Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leilighet Sweet Dreams ( Selce)

leiligheten hans er en luksuriøs penthouse på 100m2, og ligger nær sjøen (ca. 30m fra stranden). Leiligheten består av en stor gang med garderobeskap, to soverom, stor stue, separat kjøkken med balkong, bad og terrasse med flott havutsikt. Leiligheten ligger over "Promenade of Health" og en rekke strender som strekker seg mellom Crikvenica og Selce. Det er 500 meter fra sentrum av Selce. Området er rolig og veldig grønt med en stor, vakker hage. I nærheten er det butikker med restauranter og andre fasiliteter som lekeplasser. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sweet Dreams

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 79 €

Leiligheter Selce ( Selce)

Huset er omgitt av grøntområder og blomster. Nye leiligheter er vakkert innredet, alle med balkong eller terrasse, havutsikt, air condition, trådløst internett (WLAN), SAT/TV. Hver leilighet har en parkeringsplass inkludert. Prisen inkluderer: klimaanlegg, parkering, internett og lokale avgifter, sengetøy, håndklær, sluttrengjøring. Ekstra seng i høysesongen 10 EUR per dag utenom sesongen 5 EUR per dag.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Jasna Selce ( Selce)

Leilighet i Selce. 30 meter fra sjøen, leilighet for 4 personer, eiendom parkering (sikret), terrasse, hage.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jasna Selce

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Babić-Selce ( Selce)

Beskrivelse: Leiligheten ligger i Selce, i en rolig gate Brdo, i 1. etasje i et familiehus, størrelsen på leiligheten 45 m2 + terrasse 20 m2. Leiligheten har aircondition og består av entre: fullt utstyrt kjøkken (kjøleskap, elektrisk komfyr, stekeovn, komfyr, oppvaskmaskin, vask): spisestue: stue med to sovemuligheter, TV og satellitt-TV: dobbeltseng (140/ 200) og garderober, bad med dusj. På den romslige terrassen mulighet for bespisning og hvile. På tomten er det parkeringsplass for bilen. Mulighet for fri bruk: internett, grill, bordtennis, utendørs dusj i hagen, sykkelutleie, vaskeri, båttur eller fiske. Ved ankomst må du betale et gebyr på 200 EUR i tilfelle skade. Det fulle innbetalte depositumet vil bli returnert ved avreise, etter at eieren av objektet har undersøkt objektet og fastslår at det ikke er noen skade. Minimum antall netter er 3 dager. Sluttrengjøring av leiligheten - 35 €. Air condition - 7 € / dag. Boligskatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Babić-Selce

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Magaš ( Selce)

Designet for både forretnings-og fritidsreiser, ligger Apartmani Magaš ideelt til i Selce, en av byens mest populære steder. Herfra kan gjestene få mest mulig ut av alt det den livlige byen har å tilby. Med sin praktiske beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til byens må se-destinasjoner. Apartmani Magaš tilbyr upåklagelig service og alle viktige fasiliteter for å styrke den trette reisende. Denne eiendommen tilbyr mange fasiliteter på stedet for å tilfredsstille selv den mest kresne gjesten. Bystranden ligger 100 meter unna, og sentrum ligger 300 meter fra huset. De nærmeste strendene er sand, steinete og betong. Ekstra innhold som tilbys på strendene: barneby ved sjøen, vannsklie, ri fallskjerm, pedalbåter, turer på hjul, parasoller parasoller, catering fasiliteter. Stranden ligger i vakkert anlagt park med minigolf og trampoliner for barn. Bilen kan parkeres på gaten foran huset eller i en privat gårdsplass. Sengetøy, håndklær og skatter er inkludert. Alle gjesterommene har gjennomtenkte fasiliteter for å sikre en enestående følelse av komfort. Hotellets mange fritidsaktiviteter sikrer at du har mye å gjøre under oppholdet. Nyt en flott beliggenhet og tjenester å matche på Apartmani Magaš.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Magaš

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Selce-Ceh ( Selce)

Vi er Ceh-familien, og vi har leid leiligheter i 15 år nå. Vi har allerede hatt over 600 fornøyde besøkende, og vi kan med stolthet si at minst 70% av dem kommer tilbake! Vi tilbyr tre fullt utstyrte leiligheter (med internettforbindelse og klimaanlegg) som er tilgjengelige fra begynnelsen av mai til slutten av september . Leilighetens beliggenhet er perfekt, så du er bare 250 meter fra sentrum, postkontor, banker og kafeer. En perfekt strand er rett rundt hjørnet også - bare 5 minutter til fots. Det er også en klinikk og et hypermarked i nærheten uten å trenge en bil for å nå dem. Til tross for at du bare er 250 meter fra sentrum, vil du finne ro og fred i hjemmet vårt, og det er derfor det er perfekt for familier med barn og alle de som leter etter en avslappende ferie. Hver gjest har gratis parkering rett ved siden av leiligheten under hele oppholdet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Selce-Ceh

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Petra Selce ( Selce)

Mindre enn 200 meter fra stranden, i Selce, en vakker forstad til byen Crikvenica, er sommerferien hjemme-fra-hjemmet klar for deg. Familiehuset "Villa Petra" tilbyr mange leilighetsvalg. Det ligger i en av de stille gatene i Selce, og det er veldig lett å finne. Alt du trenger å gjøre er å ta avkjøringen "Camping Selce" fra hovedveien, rett ned mot stranden. En kort, fem minutters spasertur fra huset tar deg til sentrum av Selce hvor du finner butikker, supermarked, postkontor, valutavekslingskontor, apotek, bank, turistinformasjonssenter, restauranter, kaffebarer, iskrembutikker, suvenirbutikk og en havn. Den nærmeste grillrestauranten ligger bare 50 meter unna, og en annen er omtrent 100 meter unna. En liten sykestue er også veldig nær huset, mens sentrum av Crikvenica også huser et akuttomsorgssenter og en turistsykehus. Sentrum av Crikvenica ligger omtrent 3 kilometer unna. Du kan nå den via turstien som følger kystlinjen, du kan sykle, ta et turisttog, en minibuss eller en båt som alle opererer flere ganger hver dag. Den nærmeste stranden, bare 200 meter fra huset, er også et hjem for det lokale dykkesenteret som tilbyr mange relaterte fasiliteter. De nærmeste strendene er laget av grus, stein eller sement. Det er strandstoler og parasoller til leie, barnas strandby / lekeområde, vannpistol, mange kaffebarer og restauranter, og inngangen er gratis. Hvis du foretrekker en sandstrand, er det en inngjerdet strand i Crikvenica hvor du også kan finne en hundestrand. Mot ekstra avgift Dyrene dine er velkomne i alle leilighetene våre!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Petra Selce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 32 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Dora ( Selce)

Apartments Dora ligger i et familiehus med en rolig beliggenhet nær sentrum, stranden, butikker og restauranter og kafeer i Selce. Alle leilighetene er utstyrt med satellitt-TV, air condition, kjøleskap med fryser, servise og bestikk, sengetøy og håndklær. Hver leilighet har en terrasse. Til hver leilighet er det parkeringsplass på tunet. Ubegrenset og gratis WIFI er også tilgjengelig. Alle gjester kan bruke grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dora

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Jadro ( Selce)

Leilighet 4 *, for 4 + 2 personer, ligger i første etasje i et familiehus med en stor separat terrasse og delvis havutsikt. Fullt utstyrt, air condition, internett, parkering. Det ligger omtrent 300 m fra sjøen og stranden og sentrum. Den består av to doble soverom (ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger), stue, utstyrt kjøkken med spiseplass, bad og separat toalett. Parkering for 1 kjøretøy tilbys i hagen. Studioleilighet ligger i første etasje (høye etasje) i et familiehus. Den har et kjøkken, sovesofa 160x200 cm designet for å sove, bad, air condition og en liten terrasse foran studio. Felles grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadro

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Julia ( Selce)

Hus i god beliggenhet med 5 fullt utstyrte leiligheter 150 m fra sjøen og 100 m fra Selce sentrum. Selce er forbundet med en strandpromenade ved sjøen med Crikvenica, 2,5 km unna. Vi har egen parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Julia

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Ljubica ( Selce)

Leilighetene Ljubica ligger i Selce, nær Crikvenica. Leilighetene er første rad til sjøen. Stranden ligger 30 meter fra leilighetene. Det er 3 leiligheter med balkong med utsikt over havet. Hver leilighet består av soverom, stue, kjøkken og balkong med vakker utsikt ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ljubica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Nikodom Mobile Home ( Selce)

Vil du ha noe annerledes? Å slappe av i naturen og fred? Et sted mellom himmelen og sjøen er det vårt nye bobil. Mer presist, den ligger på Elements -leiren i en rolig del av Selce og er perfekt for ferien. I et romslig terreng nær sjøen, nærmere bestemt 150 meter! I stillheten i uberørt natur plasserte vi et hus med utsikt over det vakre havet, solen og øya Krk. Hytta er omgitt av natur. Start dagen på terrassen med lyden av sirisser og lukten av sjøen. På hele 45 m2 er det et spisebord og en hjørnesofa, og to komfortable solstoler. Du kan grille ved siden av terrassen. Interiøret i huset tilbyr alt, så du vil ikke gå glipp av komfort og avslapning i middelhavsstil. To soverom, bad, fullt utstyrt kjøkken, klimaanlegg, internett, TV. Ideell for opptil 6 personer! Lukk øynene og forestill deg ... på et vakkert sted er du omgitt av det lyse vannet i Adriaterhavet. Nyt med oss og hvile kropp og sjel.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nikodom Mobile Home

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 140 €

Leiligheter Mali ( Selce)

Apartments Mađer, eid av Mađer-familien, ligger i Selce (Primorje-Gorski Kotar County). Overnatting ligger 200m fra nærmeste strand og 200m fra sentrum. En boenhet passer for minimum 2 og maksimalt 4 personer. Gjestene har tilgjengelig: balkong / terrasse, sølvtøy og kjøkkenutstyr, TV, Internett-tilgang, sengetøy, håndklær. Adresse: Maršala Tita 59b, 51266 Selce, Kroatia, telefon: 385 98 871885 (kroatisk, engelsk). Selce - en kystby som ligger i en pittoresk bukt, nær Crikvenica, 35 km sør for Rijeka, i en av de mest mangfoldige og pittoreske delene av Adriaterhavskysten. Arrangert promenade ved sjøen, ulike kultur-, underholdnings- og sportsarrangementer (folklore, konserter, kunstutstillinger, show, fiskefestivaler, sportsfiske med gjester, etc.). , ren luft og klart hav, og moderne strender som har båret det europeiske blå flagget i flere år, vil gi deg en hyggelig og morsom ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mali

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Marijana ( Selce)

Leilighet Marijana er en komfortabel leilighet på 80 m2 som ligger i første etasje i et familiehus, som ligger bare 150 meter fra havet, stranden og sentrum av den lille turistbyen Selce på Crikvenica-rivieraen. Overnattingskapasiteten til leiligheten er 4 + 1 senger og består av to soverom, en romslig stue, kjøkken, bad og terrasse med utsikt over havet. Leiligheten har aircondition og har egen inngang. På den vakkert anlagte gårdsplassen har gjestene grillfest. Parkering er tilgjengelig i vedlagte parkeringsplass på gårdsplassen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marijana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Selce Cindrić ( Selce)

Første etasje leilighet, 60 m2, består av to separate soverom, stue, kjøkken og bad. Gitt at bakken i skyggen, behagelige temperaturer i de varmeste dagene. Siden utstyret har kjøleskap, TV, satellitt-TV, komfyr, kaffetrakter, vannkoker, en sovesofa. Leiligheten er egnet for funksjonshemmede. Leiligheten ligger i 1. etasje og består av hall, to soverom, bad, stue med kjøkken og terrasse. Siden utstyret har TV, satellitt-TV, komfyr, kjøleskap, vannkoker.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Selce Cindrić

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Fočić ( Selce)

Leilighet 4 + 2 ligger i første etasje i et frittliggende hus. 52 m2. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng, lite soverom med dobbel sovesofa, stue med komfortable sitteplasser, eget kjøkken utstyrt med de nødvendige redskapene for matlaging og servering, kjøleskap og fryser. I stuen er satt med to ekstra senger for 2 voksne. Bad utstyrt med badekar. Foran stuen og soverommet ligger terrasse med bord og stoler og utsikt over havet. Leiligheten er utstyrt med air condition, TV med digital satellitt-TV, trådløst internett. På gårdsplassen er det parkeringsplass for to biler. Grill i gården.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Fočić

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Pobor ( Selce)

Leilighet Pobor ligger i Selce, en liten by som ligger 40 kilometer sør for Rijeka. Leiligheten har to soverom, kjøkken, stue, bad og balkong med havutsikt. Bare 5 minutters gange fra leiligheten, og du kan finne en av mange strender i Selce. Sentrum ligger 300 meter fra leiligheten. I sentrum av byen finner du mange restauranter, kaffebarer, postkontor og butikker.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pobor

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Tanja ( Selce)

Leiligheten ligger i første etasje i et etasjes hus omgitt av en hage. Den består av stue med 2 senger, soverom med dobbeltseng, kjøkken, bad med vaskemaskin, toilete, hall, terrasse, grill bare for gjester, parkeringsplass. Kjøkkenet er utstyrt med alt utstyr. Leiligheten er koselig, og spesielt trygt for barn.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tanja

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Solenički ( Selce)

Apartments Solenički ligger i Selce, den kroatiske kysten. Den består av to leiligheter, Rose og Ana. Huset ligger 300 meter fra sjøen, postkontoret, banken, turistbureauet og restauranten. Selce ligger i en pittoresk bukt nær Crikvenica, på en av de vakreste og pittoreske delene av Adriaterhavskysten. Denne kystbyen med sin århundre gamle turisttradisjon var en gang et fiske- og murverk, og i dag er det et interessant turistmål. Den har ren luft og sjø. Selce er bærer av mange finaler for kvaliteten på tilbudet og plasseringen av stedet, fire ganger erklærte det mest prestisjefylte turiststedet i Kvarner, og i 2002 vant det første stedet i handlingen fra det kroatiske turiststyret "Blå Blomst "som det beste turiststedet på Adriaterhavet. Hyggelig og morsom ferie i Selce er best brukt på strender, som har Blå Flagg i flere år. Blå flagg er den beste garantien for sjørengjøring. Her er også: strandpromenaden, ulike kultur- og underholdningsarrangementer (folklore, konserter, kunstutstillinger, fiske ved sjøen, idrettsfiske med gjester, seilregatta, etc.), et dykkesenter med dykkerskole og diverse vannsport. Riktige turisttilbud inkluderer en rekke restauranter, tavernaer og kafébarer, ulike kulturelle og underholdningsarrangementer, ulike idrettsanlegg, strender og strandpromenader som Selce forbinder med Crikvenica.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Solenički

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Selce

Selce  - Våpenskjold Selce er en liten turistby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger ved sjøen i en pittoresk bukt i nærheten av Crikvenica, som den administrativt tilhører. Det ble først nevnt på 1300-tallet som en del av Bribir prestegjeld under administrasjonen av Frankopan-familien. I løpet av middelalderen var innbyggerne i Selce hovedsakelig engasjert i jordbruk og storfe, og stedet var kjent for sine mange vingårder, som er dyrket i skråningene av åsene over byen. Senere utviklet gradvis fiskeri- og maritime anliggender, og fra slutten av 1800-tallet turisme. I dag tar turismen en ledende rolle takket være sin lange tradisjon, naturlige skjønnhet, ren luft og sjø. Innkvartering er tilgjengelig på hotell, leir, men også i rimelig privat innkvartering der vennlige verter vil gjøre alt for å gjøre ferien så bekymringsløs som mulig. Verdt å besøke er sognekirken St. Catherine fra slutten av 1800-tallet, som ble bygget i gotisk stil. De vakre og velholdte strendene strekker seg langs hele kystlinjen mot nord, helt til Crikvenica. Sammen med strendene langs kysten strekker en vakker promenade som forbinder Selce med den nærliggende Crikvenica du kan gå til. Selce er full av vakkert dekorerte og velholdte parker, så det er ingen overraskelse som var vinneren av den blå blomsten som det best bevarte turiststedet ved Adriaterhavet. Besøk Selce, kontakt direkte eierne av leilighetene, rommene og feriehusene og ha en perfekt familieferie i dette lille Adriaterhavet. Søk etter billig overnatting i Selce. Velkommen til Selce!

Selce Værmelding