Leiligheter Krk - Vrbnik | Topp overnatting i Krk - Vrbnik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Vrbnik

Vrbnik er en liten øyby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en klippe som stiger bratt femti meter over havet på østsiden av øya Krk overfor New Vinodolski. Det ble først nevnt på 1100-tallet i et glagolitisk dokument, men oppdagede arkeologiske spor indikerer at området var bebodd siden den neolitiske tidsalderen. Det ble bebodd av gamle Japodier og Liburnere, fulgt av de gamle grekere og romere. Det meste av...

Sorter etter:

Leiligheter Milena

Krk - Vrbnik

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 45 €

Leiligheter Andrija

Krk - Vrbnik

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Vrbnik

Krk - Vrbnik

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

fra 45 €

Leiligheter Milena ( Krk - Vrbnik)

Leilighetene, som ligger 150 m fra sentrum og 100 m fra stranden, ligger i et fredelig område Vrbnika blindvei, nær furuskogen. Foruten en stor terrasse som har en fantastisk utsikt over gamlebyen, havet og kystbyen Crikvenica, Selce og Novi Vinodolski har hver leilighet en ekstra terrasse med havutsikt og oliventrær som ligger bak huset. Videre, bortsett fra det nye og stedet i et fredelig miljø, og vi er stolte av kundeservice som alltid er tilgjengelig. Family House hvor det bare er to suiter tilbyr gjestene en rolig og intim atmosfære som er ideell for en drømmeferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Andrija ( Krk - Vrbnik)

Den splitter nye leiligheten ligger i det rolige området bare hundre meter fra sentrum, butikker og restauranter. Avstanden fra havnen er 250 m og byens strand 400 m. Innen noen få kilometer (2-6 km) er det flere steinestrenger og en sandstrand. Leiligheten har verandaen med egen inngang og på den andre siden er terrassen med utsikt over havet. Det er ett soverom med dobbeltseng, separat stort rom med kjøkken og stue med to ekstra senger, og i gangen er en sofa som også kan brukes som en seng. Det er også pantry og bad som har toalett og dusj. I alle fall gir plasseringen og utseendet til denne leiligheten en avslappende og hyggelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Andrija

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Vrbnik ( Krk - Vrbnik)

To-nivå studio leilighet i et steinhus. Rolig beliggenhet i sentrum av byen Vrbnik nær restauranter, butikker og havet. Vrbnik er en rolig liten by uten masseturisme og folkemengder, men med mange kulturelle og underholdningsarrangementer. Leiligheten består av et bad, et kjøkken, en stue med en enkel uttrekkbar seng og et rom i øverste etasje med to senger, en stor dobbeltseng - 180 cm. Leiligheten har plass til 3-5 personer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vrbnik

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Krk - Vrbnik

Krk - Vrbnik  - Våpenskjold Vrbnik er en liten øyby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en klippe som stiger bratt femti meter over havet på østsiden av øya Krk overfor New Vinodolski. Det ble først nevnt på 1100-tallet i et glagolitisk dokument, men oppdagede arkeologiske spor indikerer at området var bebodd siden den neolitiske tidsalderen. Det ble bebodd av gamle Japodier og Liburnere, fulgt av de gamle grekere og romere. Det meste av middelalderen til Vrbnik er nært forbundet med Krk-hertugene Frankopans, som har opprinnelse fra denne lille byen. Denne middelalderen var en tid med kulturell og økonomisk velstand i området, og lokalbefolkningenes liv ble arrangert av Vrbnik-statutten. Innbyggere er tradisjonelt engasjert i fiske og landbruk, først og fremst i det fruktbare Vrbnik-feltet, hvor det er produsert verdensberømt urfolksvin Žlahtina. Turismen utvikler seg sakte, og bortsett fra på et lite hotell, kan du finne overnatting i mange leiligheter og rom av høy kvalitet som en del av privat familieboliger. Det gamle sentrum av Vrbnik vil være interessant for alle gjester på grunn av sine små og smale steingater. Inne i bymurene kan du finne rester av gamle manuskripter inngravert i steinene. I nærheten av Vrbnik er det flere små bukter med vakre sand- og rullesteinsstrender som Risika, Zgribnica og Potovošće. I Vrbnik er det et dykkesenter for alle elskere av undervannsverdenen. Elskere av aktive ferier vil helt sikkert glede seg over mange turstier og sykkelstier langs kysten og i det indre av denne grønne øya. Besøk Vrbnik, denne romantiske historiske byen og oppdag dens naturlige skjønnhet. Søk etter privat innkvartering i Vrbnik. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Vrbnik og spar opptil 40% på høye byråavgifter. Velkommen til Vrbnik på øya Krk!

Krk - Vrbnik Værmelding