Leiligheter Krk - Njivice | Topp overnatting i Krk - Njivice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Njivice

Njivice er en pittoresk turistby på øya Krk, i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige siden av øya Krk nær broen som forbinder øya Krk med fastlandet. Administrativt hører det til nabobyen Omišalj, som er den første bosetningen på øya etter å ha passert Krk-broen. Njivice ble først nevnt på 1400-tallet som en eiendom av Frankopan-familien, men ifølge arkeologiske funn ble området bebodd lenge før, i...

Sorter etter:

Leiligheter Sonia

Krk - Njivice

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Njivice

Krk - Njivice

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 44 personer

fra 32 €

Leiligheter Daška

Krk - Njivice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leilighet Dorotea

Krk - Njivice

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 13 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sofia

Krk - Njivice

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Leilighet Verano

Krk - Njivice

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Malenica

Krk - Njivice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

fra 29 €

Leilighet Fila

Krk - Njivice

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leiligheter Gvero Skrbic

Krk - Njivice

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Tila

Krk - Njivice

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 3 personer

fra 55 €

Leiligheter Sonia ( Krk - Njivice)

GRATIS - Barn under 4 år. Trampolin, lysbilde (SLIDE) - GRATIS

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sonia

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Njivice ( Krk - Njivice)

Øya Krk er i kontakt med fastlandet via den majestetiske Krk-broen, flyplassen på øyene nordvest, og bilfergerforbindelser med de andre øyene i Nord-Adriaterhavet har gjort Krk til et turistmål som raskt kan nås fra alle retninger . Og så er det bare en annen ti kilometer til Njivice ved øyens veier fra broen eller flyplassen - eller Du kan seile inn fra havet. Njivice en gang litt fiskevilje, er nå et favorittferiested i fanget av frodig kystvegetasjon og et klart blått hav. I en liten liten bukt ved siden av småsteinstranden og solbadene er det private leiligheter. Pebbly eller steinete strender i landsbyen, eller ikke langt unna, de skjult små buktene for de som liker litt mer fred og ro, og naturiststrendene, gir et valg for alle. Hyggelig spasertur langs kysten eller danser på en terrasse eller ute i en ekte kjellertaverne til kysten til sangene til en øy i nærheten av harmoni med sangegruppe og skiver av hjemmelaget prosciutto er bare noen av måtene du kan bruke en kveld. Fishermens fiestas og dans blir ikke gått glipp av, som også gjelder fiskespesialiteter som serveres i restauranter med den fine vinen i regionen Žlahtina. Folk har alltid bodd med sol og sjø her, i en symfoni av middelhavsplante dufter, med havets dype blå og sandsteinens småstein. I løpet av dagen, og til og med sent på kvelden, tilbyr Njivice mange sports- og fritidsfasiliteter - tenis, boules, minigolf, bordtennis, basketball, fotball ..... Sjøsportfasilitetene er spesielt attraktive og inkluderer spill, båtliv, vannski, jetski, vindsurfing og til og med fallskjermflyging. Guidede turer gir deg mulighet til å bli kjent med øyas naturlige skjønnhet og noen av bygningene og områdene som vitner om den rike fortiden på øya Krk. De mest interessante stedene å besøke er Jurandvor, middelalderlige Krk, det frankiskanske klosteret på øya Košljun, Dobrinj-den vakre hulen som heter Biserujka, Vrbnik ... Hvis du har bestemt deg for å glemme din daglige omsorg for et øyeblikk eller to, da har du valgt riktig sted.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Njivice

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 44 personer

Pris fra 32 €

Leiligheter Daška ( Krk - Njivice)

Daška Apartments ligger på øya Krk, i en rolig by Njivice. Moderne hus, som har totalt ti leiligheter, ligger bare 200 meter fra stranden og sentrum. Leilighetene har klimaanlegg og er utstyrt med kvalitetsmøbler. De har soverom, kjøkken, spisestue, stue, bad og terrasse, som er dekket og utstyrt med hagemøbler. Hver leilighet har også gratis internett og TV (satellitt). Første etasje leilighetene i tillegg har en hage med parasoll og solstoler og er ideelle for familier med små barn. Groomed hage og parkeringsplasser vil gi en ekstra følelse av kvalitet. Nattbelysningen er diskret og belyser hvert hjørne av gården.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Daška

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Dorotea ( Krk - Njivice)

Nytt familiehus, vekk fra byen og stranden 10 minutter unna til fots. Den ligger over byen i et rolig sted i sidegaten, med en vakker utsikt over havet, skog og fjell. MERK: Leilighet med 4 stjerner er ny, og har vært i bruk siden 1.7.2013

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Dorotea

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 13 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sofia ( Krk - Njivice)

Leilighet Sofia ligger i en rolig setting bare 500 meter fra stranden, med vakker havutsikt. Leiligheten har plass til opptil 5 personer og har egen inngang og terrasse. Den består av et fullt utstyrt kjøkken og stue, 2 soverom med dobbeltseng, bad med dusj og en romslig terrasse. Stuen har en sovesofa som kan tjene som en ekstra seng. Gjestene har tilgjengelig grill og sikret parkering. Leiligheten er utstyrt med TV, satellitt og Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sofia

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Verano ( Krk - Njivice)

Helt ny luksusleilighet i en førsteklasses og rolig beliggenhet, perfekt for en ferie. Leiligheten ligger i første etasje på 92 m2 med en vakker terrasse og anlagt hage. I hagen er det privat grill, plen og vakker asfaltert gårdsplass. Det er en privat parkeringsplass, og et ubegrenset antall gratis parkeringsplasser i nærheten (10 meter fra leilighetene). Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger (king size), et stort kjøkken med spiseplass og en vakker stue med stor hjørnesofa som om nødvendig kan omdannes til en seng 2x 80x200 eller en dobbeltseng 160x200. Leiligheten har 3 luftforhold i alle rom, TV med satellitt, internett wi-fi, kjøkken med alle hvitevarer inkludert oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin med tørketrommel.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Verano

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Malenica ( Krk - Njivice)

Malenica Apartments består av 2 leiligheter for 4 + 2 personer og en studioleilighet for 2 personer. Leilighetene er i et familiehus basert i den rolige delen av turistbyen Njivice på øya. Leilighetene 4 + 2 består av 2 soverom, stue, kjøkken, bad og balkong (hver leilighet er på 65 m2). Studioleilighet har bad og stue med kjøkken. Leilighetene har klimaanlegg og TV (SAT). Den nærmeste stranden er ca 150 m. Parkering foran huset, grill. For en hyggelig og rolig ferie leilighet Malenica velg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Malenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 29 €

Leilighet Fila ( Krk - Njivice)

Nydelig leilighet med kapasitet 2 +2 personer i sentrum av Njivice, i det rolige området, omgitt av trær og natur, kun 250 meter fra hovedstranden i Njivice.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Fila

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Gvero Skrbic ( Krk - Njivice)

Leilighetene Gvero-Skrbic ligger i en del av Njivice på øya Krk. Vi tilbyr tre fine og cousy leiligheter. To leiligheter ligger i første etasje og de har plass til 5 personer (4 + 1). Disse leilighetene har to soverom, kjøkken, bad, terrasse, og de er lør TV og air condition. Tredje leiligheten ligger i første etasje, og har plass til 4 personer (2 + 2). Denne leiligheten har soverom, stue, kjøkken, bad, terrasse med havutsikt, og det er også utstyrt med Sat TV og air condition. Det er også tilgjengelig trådløs internettforbindelse i hele huset. Parkeringsplassene ligger i gårdsplassen til huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gvero Skrbic

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Tila ( Krk - Njivice)

Leilighet for opptil 3 personer i Njivice på øya Krk. Fullt utstyrt leilighet for et hyggelig og bekymringsfritt opphold. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tila

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Krk - Njivice

Krk - Njivice  - Våpenskjold Njivice er en pittoresk turistby på øya Krk, i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige siden av øya Krk nær broen som forbinder øya Krk med fastlandet. Administrativt hører det til nabobyen Omišalj, som er den første bosetningen på øya etter å ha passert Krk-broen. Njivice ble først nevnt på 1400-tallet som en eiendom av Frankopan-familien, men ifølge arkeologiske funn ble området bebodd lenge før, i tiden til de gamle illyrierne og de gamle romerne. Gjennom historien var Njivice en liten fiskevær med innbyggere som driver med fiske, olivendyrking, dyrehold og utnyttelse av skogene rundt. I dag er Njivice et kjent turistmål, og tiltrekker seg mange gjester fra hele Europa og verdens land, takket være den bevarte naturen, behagelige middelhavsklima og et rolig miljø. Langs hele kysten strekker det seg veldig rent og ryddig stein og steinete strender omgitt av grøntområder og skygge av trær med veldig rent sjøvann. Stranden Jadran har blått flagg, en internasjonal miljøpris for ren og sikker strand og sjø. Her kan du glede deg over mange sportsaktiviteter som tennis, minigolf, bordtennis, basketball, og for alle de med en eventyrlystne ånd, anbefaler vi rekreasjons ridning i hesteklubben Njivice. Nærliggende Njivice er det mange sykkelstier og turstier, og absolutt, mest attraktive er de ved kysten som forbinder Njivice med nabolandet Omišalj og Malinska. Besøk øya Krk og Njivice, denne lille og rolige byen med vakre strender, hvor du kan tilbringe en perfekt familieferie. Søk etter privat innkvartering i Njivice. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Njivice og spar opptil 40%. Velkommen til Njivice på øya Krk!

Krk - Njivice Værmelding