Leiligheter Krk - Malinska | Topp overnatting i Krk - Malinska, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Malinska

Malinska er et turiststed og sete for Omišalj kommune på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger langs den nordvestlige kysten av øya i en enorm naturlig og skogkledd bukt. Fra Krk-broen er Malinska 15 km unna, og fra byen Krk og Rijeka lufthavn er det 12 km unna, noe som gjør det veldig tilgjengelig turistmål. Dette skogkledde området i Dubašnica begynte å bli bosatt på 1400-tallet, med anledning av Frankopan-familien....

Sorter etter:

Leiligheter Ivec

Krk - Malinska

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 55 €

Leiligheter Grozić Krk

Krk - Malinska

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Povh

Krk - Malinska

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 90 €

Leiligheter Sara Malinska

Krk - Malinska

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 14 personer

fra 47 €

Leiligheter Malinska

Krk - Malinska

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Leiligheter Zora

Krk - Malinska

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Feriehus Lili

Krk - Malinska

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Hudan

Krk - Malinska

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Dunja

Krk - Malinska

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 25 personer

fra 50 €

Leiligheter More

Krk - Malinska

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Josipa

Krk - Malinska

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 15 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lavande

Krk - Malinska

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 36 €

Leiligheter Maslina

Krk - Malinska

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lina 1

Krk - Malinska

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 68 €

Leiligheter Biserka Vantačići

Krk - Malinska

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Gašpar

Krk - Malinska

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Branka

Krk - Malinska

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Villa Poljica

Krk - Malinska

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 6 personer

fra 120 €

Leiligheter Kory

Krk - Malinska

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Prhoviceva

Krk - Malinska

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

fra 60 €

Leiligheter Ivec ( Krk - Malinska)

www.apartmaniivec.com apartmaniivec@gmail.com 00385915678740 ------------------------------------------------- Alle våre leiligheter ligger i sentrum av Malinska (Island Krk), 50 meter fra havet, noe som er en unik måte å føle byen på stedet, som tilbyr så mange muligheter for en hyggelig ferie. Alle våre leiligheter er fullt arrangert og utstyrt med: Separat inngang Hengende terrasse TV Wi-Fi Satellitt-tv-mottaker Klimaanlegg Forsikret parkeringsplass

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivec

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Grozić Krk ( Krk - Malinska)

Ferier i Nord-Adriaterhavet, i leiligheten Grozić, i en liten landsby Porat på øya Krk, vil oppfylle alle dine forventninger og hjelpe deg med å slappe av helt. Hvis du liker å tilbringe tid i naturen, er det flotte promenader gjennom skogen og ved sjøen helt til sentrum av Malinska som ligger ca 5 km unna. Den vakre steinstranden ligger bare 500 meter fra leiligheten, og butikker, restauranter og kafé-barer er ca 150 meter unna. En fin leilighet ligger i 2. etasje og er utstyrt med alt du trenger for en uforglemmelig ferie uten stress og ligger kun 150 meter fra sjøen og sentrum. Leilighet (2 + 2) **** egnet for opphold på 2 til 4 personer. Den består av 1 soverom med dobbeltseng, og i stuen er det en sofa som strekker seg til en seng for to personer. Fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin. Gratis trådløst internett, gratis parkering. Velkommen til leiligheten Grozić!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Grozić Krk

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Povh ( Krk - Malinska)

Leilighet Porat ligger i sentrum av Porat, bare 10 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Povh

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Sara Malinska ( Krk - Malinska)

Sara leiligheter ønsker deg velkommen til Malinska, en liten Adriatiske by med potensial for å være ditt beste reisemål. Klar Blue Sea - sjekk. Vakre strender - sjekk. Interessant kultur og historie - sjekk. Naturens underverk - sjekk. Underholdende arrangementer hele året - sjekk. Listen fortsetter, og vi er klare til å introdusere deg til sjarmen til Malinska som passer dine interesser. Vi kan også tilby rabattmiddager eller daglige turer fra våre partnere. Spør oss om råd - vi kjenner de beste stedene å spise, svømme eller vandre. I nærheten av Sentral-Europa er Malinska tilgjengelig med bil, men føles samtidig en million miles unna stress og bekymringer. Og om du kommer med fly, buss eller båt, er en ting sikkert - du vil ønske å komme tilbake. Sara Apartments tilbyr 8 boligenheter og har blitt fullstendig renovert nylig. Overnattingstyper spenner fra studioleiligheter til 2 personer og rom for 2 personer til en leilighet for 4-6 personer. Det er også muligheter for å koble sammen enheter til en om nødvendig. Parkering er tilgjengelig (og trygt) for alle gjester i vår låste oppkjørselen. Vi aksepterer kredittkort (alle unntatt Diners). Ser deg snart!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sara Malinska

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 47 €

Leiligheter Malinska ( Krk - Malinska)

Øya Krk, Malinska, ny duplex leilighet med tre soverom og havutsikt! Duplex leilighet består av et kjøkken, spisestue, stue, to doble soverom, bad og overbygd terrasse med havutsikt i første etasje. I andre etasje på loftet er et kjøkken med spiseplass, stue, et dobbelt soverom og bad. Leiligheten er moderne og utstyrt. Det er aircondition (hver etasje har separate klimaanlegg). Kjøkkenutstyr: komfyr med 4 kokeplater, stekeovn, hette, kjøleskap, oppvaskmaskin, servise, bestikk, kjøkkenhåndklær, vannkoker, kaffemaskin. Annet utstyr: vaskemaskin, hårføner, strykejern og strykebrett, sammenleggbar tørketrommel, sengetøy og håndklær, air condition, telefon, satellitt-TV, trådløst internett, parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Malinska

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Zora ( Krk - Malinska)

Vi tilbyr deg tre moderne og fullt utstyrte studio suiter (Rouge, Rosé og Beige) for en vakker ferie i Vantacici (Malinska) på Krk, Kroatiens største øy. Suiten er omgitt av grønt, og tilbyr suiter og privatliv. Å være bare 150 meter unna stranden, og bare 30 meter fra supermarkedet og restauranten våre suiter, er perfekt posisjonert for å tilfredsstille mange av dine behov. Alle suitene er smakfullt innredet, og sammen med de vennlige vertene sikrer du komfortabel innkvartering for hyggelige og minneverdige ferier.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zora

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Lili ( Krk - Malinska)

Krk! Feriehus Lili, som ligger i Krk (øya Krk). Ideell for familier med barn fordi det er rikelig med plass til lek og rekreasjon. Huset ligger i en rolig gate, men likevel praktisk talt i sentrum, ideelt for familier med barn eller eldre som søker fred og avslapning. Nær markedet og andre fasiliteter (restauranter, apotek, bank, busstasjon, postkontor, minibank). Terrenget er flatt og til fots for å gå til stranden. Det er plass nok til flere biler (6) Rundt huset er en stor middelhavshage omgitt av høye hekker hvor barn kan leke fritt, og vi har en pingpong, bowling og så videre. Eieren bor ikke i huset og hele huset er tilgjengelig for gjestene.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lili

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Hudan ( Krk - Malinska)

Moderne, stille og rene leiligheter i et familiehus. Eiendommen ligger 300 meter fra stranden og en kilometer fra sentrum. Butikken ligger bare 50 meter unna. Vi tilbyr deg et hyggelig opphold i et hus omgitt av grønne og vennlige verter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hudan

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Dunja ( Krk - Malinska)

Soverom nr. 1 dobbeltrom, parkettgulv, dobbeltseng Soveromnr. 2 dobbeltrom, separate senger, spisestue, parkett stue, stue og kjøkken er ett rom: bord og stoler for hver person: ett ekstra alternativ for å sove på sofaen: parkett: flislagt kjøkkenutstyr, gryter, bestikk, etc. forutsatt, oppvaskklær, elektrisk komfyr, antall ringer: 2, stekeovn, kjøleskap og fryser. Bad: bad med toalett, med dusj. Spesielle funksjoner: air condition, air condition inkludert i prisen: nummer 1, oppvarming inkludert i prisen, sengetøy skiftes ukentlig, håndklær (1 stor, 1 liten / per person og uke), satellitt-TV, ingen kjæledyr, Internett (WLAN), gratis bruk av balkong balkong, terrasse med havutsikt, bord og stoler til balkong er tilgjengelig, solsenger osv. Ta med. balkong: 7 m2. uteareal grill, parkering. Generell informasjon om husvaskemaskin hos utleier. Eier bor i huset eller naboen, parkering

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dunja

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter More ( Krk - Malinska)

Vi tilbyr en leilighet på 50 m2 + 15 m2 terrasse i første etasje for å imøtekomme 4 + 1 personer (kan og mer etter avtale) og to leiligheter i andre etasje på 25 m2 + terrasse. Den ene er designet for å imøtekomme to personer, og en annen for 2 + 1 person. Leilighetene er nylig fullt møblert, med bad, kjøkken, tallerkener, sengetøy, håndklær, TV. Leilighetene ligger på øya Krk, vekk fra stranden i Malinska 800 m. For alle gjester har vi parkering, grill, gynger for barn. Prisen er 30 EUR / dag, avhengig av antall senger.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter More

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Josipa ( Krk - Malinska)

Fullt utstyrte leiligheter Josephine ligger i feriestedet Malinska. Anlegget ligger på 10. kapell. Den har 2 leiligheter og 3 studioleiligheter. Ligger 700 m fra stranden og 1000 m fra byen, noe som betyr at du vil tilbringe med oss ​​virkelig høy kvalitet ferie siden vi garanterer at vi bor i en roligere del av Malinska. Opp til stranden tar en 10-minutters spasertur, fra sentrum 20 minutter. Parkering er tilgjengelig. Eiendommen har en stor bakgård, hvor ligger grill og en liten park for barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Josipa

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 15 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lavande ( Krk - Malinska)

Leiligheter Lavande ligger i nærheten av den vakre stranden som tilbyr mange muligheter for sport og underholdning. Closeto sjøen har arrangert en 3 km lang sti for syklister, kjører og går. Lavendel ligger i et typisk middelhavsklima, nær alle nødvendige fasiliteter. I Malinska finner du alt du trenger for en bekymringsfri ferie. Alle eiendommene har terrasser som vender mot havet med vakker utsikt over bukten. Leiligheter Lavande - Malinska ligger nær sjøen. Hver leilighet er for 2 til 4 personer, inkludert soverom, stue med 2 senger, kjøkken, bad og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lavande

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 36 €

Leiligheter Maslina ( Krk - Malinska)

Leiligheten ligger i første etasje av huset i et rolig område av byen. Huset er omgitt av grøntområder, sentrum og butikker er nært (ca. 10 minutter). Leiligheten består av et soverom (dobbeltseng barneseng), stue, kjøkken, bad og terrasse. Parkering på gården. Gratis bruk av internett (gratis wi-fi), grill (grill) på terrassen, bruk av vaskemaskinen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maslina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lina 1 ( Krk - Malinska)

Øya Krk, Malinska, leilighet ligger kun 50 meter fra stranden! Leiligheten har to soverom, bad, kithen med alle verktøy, stue og balkong. Leiligheten har aircondition, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Det ligger svært nær sentrum, restauranter, natteliv og offentlig transport. Den har sin egen private parkeringsplass. Leilighet perfekt for hele året ferie ved sjøen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lina 1

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 68 €

Leiligheter Biserka Vantačići ( Krk - Malinska)

Luksuriøst innredet to leiligheter på 80 m2 og en studioleilighet på 15 m2 med store terrasser med utsikt over havet og en vakker hage og privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Biserka Vantačići

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Gašpar ( Krk - Malinska)

Leilighet med to soverom, stue, kjøkken, veranda og bad. I et rolig område 1 km fra sjøen. Det er parkering foran bygningen og klima, wifi. Sengetøy, tallerkener, håndklær er i bruk. Kapasiteten er 2 + 2 + 2

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gašpar

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Branka ( Krk - Malinska)

Denne leiligheten ligger i Malinska, 300 meter fra Malinska busstasjon. Enheten ligger 600 meter fra Haludovo Beach. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. Kjøkkenet har kjøleskap. Håndklær og sengetøy tilbys i denne leiligheten. Det er et eget bad med dusj. Malin Beach ligger 1,1 km fra Apartment Branka, mens Rova-stranden ligger 1,9 km unna. Rijeka lufthavn ligger 11 km fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Branka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Villa Poljica ( Krk - Malinska)

Tradisjonelt steinhus med svømmebasseng for 6 + 1 personer. Villa ligger i rolig landsby Poljica nær Malinska på øya Krk ca 3 km fra sjøen. Total størrelse på huset 105 m² i to etasjer. I første etasje fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap, frizzier, stekeovn, mikrobølgeovn og alle kokemuligheter. Stue sluttet med kjøkken, satte lcd tv og ekstra seng for 2 personer. Huset har 2 bad, ett i hver etasje. Ett bad med dusj og en annen med rør og vaskemaskin. I andre etasje 3 soverom med 2 enkeltsenger og 2 store dobbeltsenger (mulighet for barneseng på forespørsel). Ett rom med terrasse og havutsikt. Hvert soverom med lcd-tv. Villaen er helt aircondition i alle rom. Tilgjengelig stor terrasse (dekket) og privat hage med svømmebasseng (25 m2), grill. Tilgjengelig trådløst internett og egen parkering. Øya Krk er forbundet med fastlandet over Krk-broen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Poljica

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Kory ( Krk - Malinska)

Moderne leilighet 3 *** med havutsikt ligger bare 50 meter fra havet i byen Porat nær Malinska. Flott beliggenhet nær sjøen, butikker, restauranter og andre tjenester. Leiligheten ligger i første etasje, men kan brukes stor hage og terrasse foran huset. Ferieleiligheten har 2 soverom. Ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med separerte senger. Også er det 2 bad i leiligheten. Kjøkkenet er fullt utstyrt med stekeovn, kjøleskap og fryser. I stuen er stor sofa hvor man kan sove ekstra 2 personer. Også er det gratis WIFI Internett, Air condition og Sat TV. Foran huset er parkering for bilen og grillen. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen på overnatting.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kory

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Prhoviceva ( Krk - Malinska)

Studioleilighet 3-stjerners. På et rolig sted. Sikker parkering. Nær sjøen. Ideelt for par.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Prhoviceva

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Krk - Malinska

Krk - Malinska  - Våpenskjold Malinska er et turiststed og sete for Omišalj kommune på øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger langs den nordvestlige kysten av øya i en enorm naturlig og skogkledd bukt. Fra Krk-broen er Malinska 15 km unna, og fra byen Krk og Rijeka lufthavn er det 12 km unna, noe som gjør det veldig tilgjengelig turistmål. Dette skogkledde området i Dubašnica begynte å bli bosatt på 1400-tallet, med anledning av Frankopan-familien. På 1700-tallet blir Malinska med den nærliggende havnen Porat i ferd med å bli en viktig havn på øya Krk hvorfra det blir eksportert produkter fra denne landlige regionen, først og fremst tre og olivenolje, og andre landbruksprodukter og husdyrprodukter. På begynnelsen av syttitallet akselererte byggingen av et turistkompleks Haludovo utviklingen av byen. Selv om Haludovo i dag ikke jobber med full kapasitet, er Malinska fortsatt et veldig attraktivt reisemål for turister fra hele verden med sin naturlige skjønnhet, behagelige og milde mikroklima og frodige vegetasjon rundt det. Vennlige verter tilbyr kvalitet og komfortabel innkvartering i leiligheter, rom og fritidsboliger. Det krystallklare havet og mange rullesteinsstrender garanterer en avslappende ferie i sol og hav. Alt dette gjør Malinska ideell for familier med små barn. Topppunktet i byen er stranden Rupa, stolt innehaver av blått flagg som anerkjennelse av rent hav og strand. Dessuten pryder andre strender som Riu, Rova og Malin også denne skogkledde bukten. Rundt Malinska er det over 50 km med turstier som er egnet for syklister, og via dem kan du nå naboene Njivice, Dobrinj eller til og med byen Krk. Fra Malinska arrangeres det daglige turer til naboøya Cres, eller panoramaturer til Glavotok eller Krk bridge. Om kvelden kan du glede deg over konserter med klassisk og tradisjonell musikk som vanligvis holdes i atriumet til det fransiskanske klosteret, eller andre steder. Besøk øya Krk og Malinska, dette pittoreske og fredelige stedet hvor du kan tilbringe en helt avslappet ferie. Søk etter billig privat innkvartering i Malinska. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Malinska på øya Krk. Velkommen til Malinska!

Krk - Malinska Værmelding