Leiligheter Krk - Pinezići | Topp overnatting i Krk - Pinezići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Pinezići

Pinezići er en liten turistlandsby på den vestlige siden av øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 300 meter fra kysten og havnen, som ligger i bukten St. Fusco. Det ligger omtrent 9 km nordvest for byen Krk og administrativt hører det til byen Krk. Pinezići har rundt 200 fastboende, som hovedsakelig driver med landbruk, fiske og mer nylig innen turisme. Denne delen av øya har vært bebodd siden tidlig middelalder,...

Sorter etter:

2 anmeldelser - 5/5

Leilighet Cedrus

Krk - Pinezići

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leilighet Jasna

Krk - Pinezići

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Novkovic

Krk - Pinezići

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

fra 200 €

Leiligheter Nives

Krk - Pinezići

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leilighet Vili

Krk - Pinezići

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Elena

Krk - Pinezići

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Bizilj

Krk - Pinezići

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Feriehus Villa Temer

Krk - Pinezići

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 11 personer

fra 250 €

2 anmeldelser - 5/5
Leilighet Cedrus ( Krk - Pinezići)

På et lite sted Pinezici leier vi en moderne og velutstyrt leilighet Cedrus (4+ 1). Pineziće er preget av lukten av rosmarin, lyden av sirisser og et vakkert, turkis klart hav. Pinezići er et godt valg for de som ønsker å tilbringe en rolig ferie vekk fra de store turistsentrene, og det er et flott utgangspunkt for utflukter til øya Krk og naboøyene. Leiligheten ligger i en rolig gate vekk fra hovedveien, i første etasje i et familiehus. Landet rundt huset er inngjerdet og omgitt av grøntområder. Leiligheten har to separate doble soverom med komfortabel dobbeltseng (160 x 200 cm), stue med kjøkken og sovesofa (160 x 200 cm), toalett og separat dusj. Den er utstyrt med LCD-TV (satellitt-TV), kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, air condition, elektrisk komfyr, vaskemaskin og safe. Gjestene har gratis tilgang til en grill med utstyr, to utendørs hagemøbler, sengetøy og et velutstyrt kjøkken. Den nærmeste dagligvarebutikken ligger 150 meter unna, og store kjøpesentre i byen Krk er ca. 12 km unna. Stranden er steinete og rullestein med nok skygge, 700 m fra leiligheten. Stranden har et badeland for barn og 2 strandbarer. Stranden kan nås til fots (ca. 10 minutters gange) eller med bil (parkeringsplassen ligger ved siden av stranden). Den passer for alle som leter etter ro som ønsker å flykte fra hverdagen og tilbringe ferien utenfor de store turiststedene, barnefamilier, eldre, par, venner, slektninger, pensjonister... Prisen er for opptil 4 gjester og inkluderer daglig leilighetsleie, turistskatter, bruk av klimaanlegg, bruk av utegrill, sluttrengjøring av leiligheten. Parkering. Ingen ekstra kostnader. Oppholdet for hver person mer enn det avtalte antallet er 8 Eur per natt, for å dekke turistskatter og verktøy. Ingen ekstra kostnader. For mer informasjon, vennligst kontakt oss. Leilighet Cedrus - moderne og komfortabel. Egnet for et lengre opphold. Et utmerket valg for en velfortjent ferie!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Cedrus

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Jasna ( Krk - Pinezići)

2-roms leilighet for 4 personer med stor terrasse med vakker utsikt over øya Cres. Leiligheten ligger i første etasje i huset med egen inngang. I nærheten av landsbymarkedet og stranden (550 m). Wi-Fi, klimaanlegg og parkeringsplass er gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jasna

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Novkovic ( Krk - Pinezići)

Flott lite sted Zgaljici på øya Krk. Tilbring en minneverdig og avslappende ferie. Anlegget er knyttet til to boenheter i hver etasje kjøkken (oppvaskmaskin), stue, bad (vaskemaskin) i første etasje er to soverom og bad. Svømmebasseng for avslapning, internett og satellitt. Avstand fra stranden er bare ca. 7 min med bil. Vakkert klart hav og steinblått flagg. Vakker havutsikt og utsikt til øya Cres

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Novkovic

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Nives ( Krk - Pinezići)

Leilighet 2 __________________________________________________________________ 4 + 2 + 1 person - høy første etasje, egen inngang med terrasse eller balkong - rom 1: dobbeltseng med 2 ekstra senger, klimaanlegg - soverom 2: dobbeltseng med ekstra seng - lager - kjøkken: gass og elektrisitet , kjøleskap med fryser, klimaanlegg, seng, tv, koke- og spiseutstyr - bad: dusj, bidet, toalett og vask - stue og spisestue: bord, 2 senger, tv - terrasse delvis overbygd - hage med grill og hengende bowling - Wi-Fi - digital HD terrestrisk og satellittmottaker (hot bird 6/8/9 - 13,0 ° e, astra 1h / 1kr / 1l / 1m / 2c - 19,2 ° e) - 2 overbygde parkeringsplasser med elektriske stikkontakter (CEE 5P 16A -11KW eller husholdnings schuko-uttak 16A - 3,7 KW) for lading av elbiler (MAX 3x16A). KJÆR ER IKKE TILLATT. ________________________________________________________________________ Leilighet 1 ____________________________________________________________________ 2 +1 person - første etasje - sørside, egen inngang, balkong - klimaanlegg - Wi-Fi - digital HD bakkenett og satellittmottaker (hot bird 6/8/9 - 13.0°e + astra 1h/1kr /1l/1m /2c - 19,2°e ) - dobbeltseng på soverommet med en ekstra seng - turistkjøkken: gasskomfyr, kjøleskap, koke- og spiseutstyr - bad: dusj, toalett og vask - balkong (overbygd): seng, bord, satellitt-tv - hage med grill og hengende bowlinghall - overbygd parkeringsplass med elektriske stikkontakter (CEE 5P 16A -11KW eller husholdnings schuko-uttak 16A - 3,7 KW) for lading av elbiler (MAX 3x16A). KJÆR ER IKKE TILLATT.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nives

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Vili ( Krk - Pinezići)

LEILIGHET "VILI" Sted: Landsbyen Pinezići ligger i den vestlige delen av øya Krk. Regionen kalles Sottovento ('under vind' = ute av vinden). Administrativt er landsbyen en del av byen Krk, 9 km unna. Avstanden til byen Malinska er imidlertid lik. Hvis du vil ha ro, er dette det riktige valget for deg. Det er en naturlig strand (men med de nødvendige støtteanleggene), med mange bortgjemte bukter rundt hvis du foretrekker mer privatliv. Hvis du foretrekker en feststemning og sommermengdene i stedet, kan du finne dem i Krk eller Malinska, og tilbyr en rekke underholdnings- og kulinariske alternativer. Overnatting: Du kan velge mellom en romslig leilighet (56 m²) med to rom (totalt 4-5 personer). Huset er omgitt av grøntområder og middelhavsplanter. Vi har egen parkering. Det er et grillsett, husker og dusj i hagen. Disse fasilitetene kan brukes av alle gjester. AC og WI-FI. Soverommene i leiligheten er doble, det ene med to enkeltsenger, det andre med en fransk seng. Det er en 30 m² stor balkong med vakker utsikt over havet. Det større rommet har sofa. Det er et åpent kjøkken. Leiligheten har tilgang til en halvt lukket balkong med spisebord. Stuen har sofa og TV. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr, gryter, bestikk osv. Komfyren har 4 ringer og fungerer på strøm og gass. Det er en stekeovn, kjøleskap og fryser samt kaffemaskin og mikrobølgeovn, strykejern, brødrister, vannkoker. Badet har toalett, badekar, dusj, bidet og hårføner. Sengetøyet skiftes ukentlig, håndklær og kjøkkenhåndklær er tilgjengelig om nødvendig. Havet er et steinkast; avstanden til stranden er 800 m. Stranden er grus, steiner og betongplatåer, med mange skyggefulle flekker. Den passer for barn og ikke-svømmere. Det er to butikker i landsbyen, den nærmeste ligger 200 meter fra huset vårt. Det er kjøpesentre i Krk og Malinska. Den nærmeste restauranten ligger 500 meter unna. Den beste måten for offentlig transport er bussen. Avstandene til flyplassene som kan brukes er som følger: Rijeka 26 km, Zagreb 192 km og Pula 160 km. Rijeka jernbanestasjon ligger 45 km unna, og fergehavnen til naboøya Cres og Rab ligger 2,5 km unna

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vili

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Elena ( Krk - Pinezići)

Vi leier en leilighet på et lite rolig sted nær sjøen og alle fordelene som havet gir. Leiligheten er ideell for å slappe av og lade opp personlige batterier. Det ligger på en del av øya Krk med en rik lang tradisjon. Omgitt av grøntområder og natur som også gir en aktiv ferie til sjøs, på land. Leiligheten har egen parkering, 2 tv, utstyrt kjøkken, stue, soverom, balkong, bad, terrasse, grill. Stedet er rolig med 2 butikker, og en rullestein- og betongstrand rik på skygge, og to restauranter og parkering. Ferie er garantert.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Elena

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Bizilj ( Krk - Pinezići)

Studioleilighet 2+2 for 4 personer har et areal på 50 m2 med egen inngang til leiligheten. Fullt utstyrt kjøkken og spisestue med to uttrekkbare senger av høy kvalitet for to personer hver, stort bad med toalett. Parkeringsplassen er plassert på tunet foran inngangen til leiligheten. Huset ligger 300 m fra sjøen, de største strendene er 400 m unna. Det er to restauranter på hovedstranden til svært gunstige priser. 6+2 fritidsboligen har tre soverom og en sovesofa i underetasjen. To bad, et stort kjøkken, en utepeis, en terrasse i øverste etasje og to terrasser i underetasjen. Huset har egen parkeringsplass på tunet og mulighet for parkering like ved tomten. Mulighet for leie i minimum 7 netter eller etter avtale for færre netter. Huset ligger 300 m fra sjøen, de største strendene er 400 m unna. Det er to barer på hovedstranden hvor maten serveres til moderate priser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bizilj

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Villa Temer ( Krk - Pinezići)

Apartments Villa Temer ligger i et rolig sted i Pinezici på øya Krk og har et svømmebasseng, en felles salong, en vakker grønn hage på 1200m2, havutsikt og gratis WiFi. Alle boenhetene har en asfaltert del av hagen med utsikt over bassenget, flatskjerm-TV med satellittprogrammer, sittehjørne, et velutstyrt kjøkken og eget bad med dusj og gratis kosmetikktilbehør. Gjestene kan også bruke en mikrobølgeovn, et kjøleskap, et kokebrett og en elektrisk komfyr. Innenfor anlegget er en romslig solterrasse og en spesiell del av hagen med kullgrill tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Temer

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 250 €

Turist guide - Krk - Pinezići

Krk - Pinezići  - Våpenskjold Pinezići er en liten turistlandsby på den vestlige siden av øya Krk i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 300 meter fra kysten og havnen, som ligger i bukten St. Fusco. Det ligger omtrent 9 km nordvest for byen Krk og administrativt hører det til byen Krk. Pinezići har rundt 200 fastboende, som hovedsakelig driver med landbruk, fiske og mer nylig innen turisme. Denne delen av øya har vært bebodd siden tidlig middelalder, og under reparasjonen av St. Fuska-kirken ble det funnet deler av den romerske muren, murstein, fliser og amfora, og flere graver. I dag er Pinezići et stadig mer populært turistmål på øya Krk, takket være vakre strender og stein i stein, omgitt av hav og furutrær. Hovedstranden ligger i bukten Jert, som også har en kaffebar. Beboere i Pinezići tilbyr overnatting i høykvalitets og velutstyrte leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. Alle elskere av aktive ferier vil glede seg over de mange sykkelstiene og turstiene som krysser hele øya Krk. Vi anbefaler en dagstur til øyene Cres og Rab, som kan nås fra den nærliggende fergeleiet Valbiška, som ligger bare 3 kilometer unna. Besøk øya Krk og Pinezići, og tilbring en rolig og hyggelig familieferie på en av de vakre og rene strendene, og smak mange gastronomiske spesialiteter som øya Krk tilbyr. Søk etter billig overnatting i Pinezići. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Pinezići!

Krk - Pinezići Værmelding