Leiligheter Kornati | Topp overnatting i Kornati, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kornati

Kornati-øyene er en veldig innrykket gruppe øyer i det sentrale Dalmatia, i Šibenik-Knin fylke i Kroatia. Den består av så mange som 89 øyer, holmer og skjær med et samlet areal på 220 km2. 1980 ble hele området erklært til en nasjonalpark på grunn av den eksepsjonelle naturlige skjønnheten og rikheten i undervannsverdenen og mangfoldet av fiskearter. Bare 1/4 av parken er land, mens den resterende 3/4 av parken lager havoverflaten, der...

Sorter etter:

Leiligheter Kornati

Kornati

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kornati ( Kornati)

Leilighet Kornati, ideell for en hyggelig hvile og avslapning fra den hektiske livsstilen. Det ligger i en rolig vik i Kornati nasjonalpark. Mulighet for å leie små båter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kornati

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Kornati

Kornati  - Våpenskjold Kornati-øyene er en veldig innrykket gruppe øyer i det sentrale Dalmatia, i Šibenik-Knin fylke i Kroatia. Den består av så mange som 89 øyer, holmer og skjær med et samlet areal på 220 km2. 1980 ble hele området erklært til en nasjonalpark på grunn av den eksepsjonelle naturlige skjønnheten og rikheten i undervannsverdenen og mangfoldet av fiskearter. Bare 1/4 av parken er land, mens den resterende 3/4 av parken lager havoverflaten, der fiske er forbudt. De vertikale klippene i den vestligste delen av Kornati-øyene mot åpent hav er det mest populære fenomenet i denne parken fordi de stiger loddrett opp til 50 meter. Nasjonalparken er åpen året rundt, og du kan nyte roen og roen i det naturlige marine miljøet, frisk luft og rent hav. Hele området er et ekte mekka for seilere, men også for turister som kommer på dagsturer. Skjærgården er ideell for det ekte Robinson-aktige eventyret og Robinson-turismen. Hele landområdet til parken er privateid, mest av innbyggere i Murter, som tidligere brukte øyene til å beite sauer og geiter. I dag, selv om de er permanent ubebodd, tilbyr Kornati-øyene interessant innkvartering for Robinson-turisme, og det er så mange som 25 restauranter og tavernaer, som tilbyr lokal mat som for det meste inkluderer sjømatretter (fisk og krabber) og tamlam fra Kornati-øyene. Øyene er et ideelt sted for de som ønsker å tilbringe ferien på et usjenert sted, borte fra mennesker i et ekte middelhavsparadis, omgitt av uberørt natur og klart hav. Her kan du prøve ut forskjellige vannsport (seiling, sport og fritidsfiske, dykking ...). Besøk Kornati, denne unike skjærgården i Middelhavet, og opplev et ekte eventyr, akkurat som Robinson Crusoe. Privat innkvartering på Kornati. Leiligheter, rom, fritidsboliger og Robinson-turisme på Kornati-øyene. Velkommen til nasjonalparken Kornati!

Kornati Værmelding