Leiligheter Murter - Betina | Topp overnatting i Murter - Betina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Murter - Betina

Betina er et lite turistoppgjør på øya Murter, syv kilometer unna Tisno, der den mobile broen forbinder øya Murter med fastlandet. Øya Murter er den største øya i Šibenik-skjærgården, og er også den nærmeste til fastlandet. Øya er lett tilgjengelig for alle turister og besøkende. Den har vært bebodd siden Illyrian (Liburna-stammen), og hele øya er full av rester av romerske villaer, veggmalerier og mosaikker fra Romerrikets tid. Navnet...

Sorter etter:

Leiligheter Happy People

Murter - Betina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leilighet Betina Inn

Murter - Betina

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Žal

Murter - Betina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leiligheter ILLE-ILIC

Murter - Betina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

fra 49 €

Leiligheter Charly

Murter - Betina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

fra 70 €

Leilighet Lucija

Murter - Betina

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Frane

Murter - Betina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leilighet Pave

Murter - Betina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Jartić

Murter - Betina

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Karla

Murter - Betina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Roman

Murter - Betina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Happy People ( Murter - Betina)

Vi ønsker deg velkommen i den nye bygningen ligger første rad ved sjøen med fire utstyrte og komfortable leiligheter på 40 m2 med 2 + 2 senger. Du kan nyte på skyggefull terrasse, grillen og plass til avslapning og moro i hagen. Du har ditt eget parkeringsplass og muligheten til å bruke solstoler og parasoller til stranden. Til nærmeste sandstrand eller steinete strand må du bare krysse en ikke-trafikkgate som du kan bruke om kveldstidene for lange turer eller sykling. På en avstand på 500 m er det barer, restauranter, butikker, postkontor og apotek.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Happy People

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Betina Inn ( Murter - Betina)

Leiligheten ligger i nærheten av sentrum (100 meter unna) og stranden (200 meter unna) Offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten av eiendommen, parkeringskort inkludert i prisen. Leiligheten er to etasjes, ligger i 2. etasje og loftet på et gammelt steinhus. Inngangsgulvet i leiligheten består av en stue med kjøkken og bad, og indre trapp er forbundet med loftet. Kapasitet 3 + 2, loftet er utstyrt med en stor dobbeltseng 180x200 cm, og en enkeltseng 90x200 cm. Bortsett fra sengene er utstyrt med lave garderober med hyller, og et sykkelrom med havutsikt. I stuen er tre-seter foldet inn i en komfortabel 160x200 seng. Kjøkkenet er fullt utstyrt, samt stue og bad (tilbehør: mikrobølgeovn, coffer, TV, wi-fi, mini linje, hårføner, såpe, sjampo), alle åpninger har mygg Hvert rom har klimaanlegg. Leiligheten har en terrasse på 12 m2, utstyrt med fortelt og sittesett.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Betina Inn

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Žal ( Murter - Betina)

Leiligheter på 33 m2 er kategorisert med 3 * og ligger i første og andre etasje i et steinhus. De har wi-fi, air conditioning, sat / tv (flatskjerm), alle vinduer har myggnett. Servering / Åpent kjøkken - Takvifte, 2 elektriske kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap (fryser), vannkoker, servise og bestikk - på forespørsel; Barnefødestol. Rom - dobbeltseng 190x160 (cm), nattskap, garderobe, takvifte, lavt kabinett Ekstra seng 200x90 (cm). På forespørsel; barneseng. Bad - speil og servant, dusj, toalett. Leiligheten har en parkeringsplass 20 m fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žal

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter ILLE-ILIC ( Murter - Betina)

Betina på øya Murter største og nærmeste øy av Sibenik skjærgården. Vakre strender og uberørt natur vil gjøre deg minst en gang i fred Betina bay. Frodig middelhavsvegetasjon, sol, sjø og vind fra den nærliggende Kornati (Kornati nasjonalpark) vil gjøre her på kanten av det mystiske havet, ved sivilisasjonens fot og ulydige, uberørte natur, igjen føle at det er lenge som kalles vært dytt dypt inne i deg. Huset vårt har 4 leiligheter. Den ligger i Betina, og ligger nær sjøen. Bygningen ligger kun 20 meter fra stranden og 800 meter fra sentrum. Den er åpen fra 1,04 - 1,11. og er ideell for båtseiere fordi fronten av huset er 5 (buer) og vannkanten for innreise og utgang av skip. Alle gjester er glade og inspirerer dem til å svømme nær havet. Her kan du tilbringe hyggelige øyeblikk med familie eller venner. Parkeringsplass er sikret foran huset. Huset har trådløs ADSL-tilgang. Alle leilighetene er utstyrt med klimaanlegg og satellitt-TV. Øya har fire seter, Betina, Murter, Jezera og Tisno. Det er en av de vakreste øyene i det sentrale Adriaterhavet. Omgitt av nasjonalparker Kornati og Krka, og Vrana Lake Nature Park. Øya er forbundet med en bro (50 m) fra fastlandet og vekk fra Sibenik, ca 30 km og Zadar, ca 60 km. For å komme med bil anbefaler vi motorveien A1 - avkjørsel Pirovac (25 km) og Jadranska magistrala - Kapela (11 km). De nærmeste flyplassene er Zadar (60 km) og Split (100 km) Posisjon: Breddegrad 43.81 ° N, Lengdegrad 15.60 ° E

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter ILLE-ILIC

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 49 €

Leiligheter Charly ( Murter - Betina)

4 leiligheter Charly ligger i et renovert steinhus ved sjøen på et pittoresk sted Betina. Leilighetene ligger i nærheten av sentrum av Betina, sentrum av nabolandsbyen Murter og en sandstrand. Våre leiligheter kan spesielt være interessante for sin beliggenhet ved strandpromenaden, som tillater bading, soling og båtplass. Vi tilbyr parkering, WiFi, klimaanlegg, satellitt-TV, hvitevarer, grill, etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Charly

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Lucija ( Murter - Betina)

Leilighet Lucia ligger i familiens hytte på banen med et annet hus. Leiligheten ligger i første etasje og har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken / spisestue, stue og vaskerom. Sofa for to flere. Separat inngang.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lucija

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Frane ( Murter - Betina)

Tre-roms leilighet på øya Murter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Frane

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Pave ( Murter - Betina)

Enkel og hjertelig gjestfrihet og ved de ulike tilbudene, har Betina blitt et sted for fredelig og hyggelig ferie for tusenvis av turister, både innenlandske og utenlandske. Apartment Pave ligger i Betina, bare 200 meter fra stranden. Noen få hundre meter fra sentrum, samt fra Murters sentrum, slik at du enkelt kan gå til begge sider. Samtidig garanterer plasseringen av leilighetene med utsikt over landskapet og nærhetene fred og ro. Det er en leilighet med fire rom som passer for familierom. Leiligheten har egen parkeringsplass, som ligger i andre etasje av huset. Family Balin vil være vert for gjestene gjennom hele året, men de kan være seg selv og forsøke å lage retter fra grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pave

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Jartić ( Murter - Betina)

Leilighet Jartic er en helt ny og moderne innkvartering med to dobbeltseng soverom og senger som ekstra seng! Moderne kjøkken tilbyr en oppvaskmaskin, stekeovn, kokeplate og alt bestikk og servise du trenger. Leiligheten ligger i første etasje med en gårdsplass, det er bord og stoler hvor du kan nyte under skyggen. Du kan også bruke en grill på gårdsplassen, og vår romslige parkeringsplass gir deg mulighet til å forlate bilen eller båten. Gjennom den lille, typiske dalmatiske gaten kommer du til den fine strandpromenaden (mole) hvor du kan svømme, knytte båten eller sole deg med utsikt over den lille øya Moster og fyr på kaien. Du kan se barokke tårn fra vår hage, og det er en måte å besøke nærliggende marina. La kjæledyrene føle seg velkommen og barna dine er gratis å leke rundt. Hvis du liker gammel autentisk stil med å bygge trebåter eller ferskere mat i en fredfull dalmatisk landsby, bør du besøke oss!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jartić

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Karla ( Murter - Betina)

Vi leier leiligheter 15 meter fra den utmerkede beliggenheten egnet for familier med små barn

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Karla

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Roman ( Murter - Betina)

Nyrenovert to-roms leilighet nær sentrum av Betina, som kan nås med en kort spasertur over broene som forbinder den gamle havnen. Leiligheten ligger i første etasje. Den består av to soverom, bad med dusj, stue, kjøkken med spiseplass og balkong med sittemøbler med utsikt over det vakre sentrum av Betina, som er kjent for klokketårnet St. Francis of Assisi fra 1601. Den viktigste Betina-stranden er bokstavelig talt foran huset hvor du kan sole deg, svømme, hoppe av vannkanten og ta en kaffe eller en drink i baren Luna Beach. Det er mange restauranter i nærheten, som Trabakul (30m), Restaurant Treva (50m), Konoba Kanata (300m) og andre. Det nærmeste markedet ligger i sentrum 300 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Roman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Murter - Betina

Murter - Betina  - Våpenskjold Betina er et lite turistoppgjør på øya Murter, syv kilometer unna Tisno, der den mobile broen forbinder øya Murter med fastlandet. Øya Murter er den største øya i Šibenik-skjærgården, og er også den nærmeste til fastlandet. Øya er lett tilgjengelig for alle turister og besøkende. Den har vært bebodd siden Illyrian (Liburna-stammen), og hele øya er full av rester av romerske villaer, veggmalerier og mosaikker fra Romerrikets tid. Navnet Betina kommer fra det keltiske ordet "bet" som i oversettelse betyr "munn" - og beskriver utseendet til en naturlig dannet havn i Betina, som har beskyttet fra eldgamle tider skip av storm og vind. Bosetningen er under beskyttelse som et kulturminne på grunn av sin meget godt bevarte historiske kjerne, og derfor heter den "skjønnheten i middelhavsarkitekturen". Selv om det bare ligger 1 - 2 km unna Murter største by, hører Betina administrativt til Tisno kommune. Rundt 800 fastboende bor i Betina, tradisjonelt engasjert i jordbruk (dyrking av oliven og fiken) og fiske. Bosetningen er også kjent for sine skipsbyggere som har en lang tradisjon for å bygge trebåter. Nylig utvikler turismen seg, og flere tilbyr overnattingstjenester i familiens hjem. I bosetningen er det marinaen Betina som er egnet for utvikling av nautisk turisme, spesielt på grunn av nærområdet til Kornati øyene. Vi anbefaler alle gjester å besøke Museum of Wooden Naval Architecture, kirken St. Franjo, Plitka Vala, hvor restene av den gamle Villa Rustica og den gamle romanske kirkegården ble funnet, kirken St. Rok på høyden St. Rok med vakker utsikt. I nærheten er også Gradina og restene av den gamle byen Colentum med gamle villaer og romerske levninger. Her er også den gamle kristne kirken Our Lady of Gradine fra 600-tallet. På den lille øya Moster, bare en halv nautisk mil fra Betina, er restene av det fransiskanske klosteret fra 1100-tallet. Betina og øya Murter bugner av vakre naturlige strender som er preget av eksepsjonell havrenhet. De passer for barnefamilier, og du kan velge mellom sandstrender og rullesteinsstrender. De mest kjente er Plitka Vala, Kosirina, Zdrače, Bisage og Slanica i Murter i nærheten. Hvis du tilbringer ferien i Betina, kan du nyte gode muligheter for en dagstur til nasjonalparkene Kornati og Krka og den nærliggende UNESCO-byen Šibenik. Du kan også utforske øya Murter som tilbyr mange strender, bukter og utsiktspunkter. Overnatting i Betina finner du i mange private leiligheter, rom og feriehus som tilbys av beboerne. Kontakt direkte eierne av privat innkvartering i Betina og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Vi inviterer deg til å tilbringe en ferie på den vakre øya Murter og den lille og sjarmerende landsbyen Betina. Velkommen til Betina!

Murter - Betina Værmelding