Leiligheter Buzet | Topp overnatting i Buzet, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Buzet

Buzet er en pittoresk liten by i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i Mirna-dalen nord på den Istriske halvøy nær grensen til Slovenia. Den har rundt 6000 innbyggere, og den er delt i to deler. Den gamle byen Buzet ligger på 150 m høy bakke over Mirna-elvedalen, mens den nyere delen av byen, kalt Fontana, ligger i en fruktbar dal ved foten av bakken. På grunn av det gunstige klimaet og det svært fruktbare landet, har dette området vært...

Sorter etter:

Rom Konoba Santa Terra

Buzet

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

fra 23 €

Leiligheter Fabris

Buzet

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pino

Buzet

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marioni

Buzet

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Feriehus Grgurinčići

Buzet

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Roža

Buzet

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

fra 55 €

Rom Konoba Santa Terra ( Buzet)

Terra Santa taverna finner du i Sovinjak, en liten by på en høyde med en fantastisk utsikt over omgivelsene. Mange kaller denne regionen det hellige landet på grunn av sin rene og friske luft, fred og ro, vingårder og oliventrær, sopp, asparges og trøfler og gode mennesker. Vi tilbyr Istrien retter innenlandsproduksjon (skinke, ost, supper, pasta, gnocchi, ravioli, pølse, svin loin, asparges, sopp og trøfler). Ved bestilling forberede gården kanin, kylling, barn eller lam på ulike måter. For de som ønsker å tilbringe en minneverdig kveld i vårt fredelige og hyggelige sted og tilby overnatting. Besøk oss. Velkommen! Restaurant av 15.11.2012. til 15.04.2013. opererer kun i helgene fra kl. 13.00 til 22.00. I juni, juli og august jobber vi hver dag fra kl. 12:00 til 22:00. Sovinjak ligger mellom Buzet og spa 2,5 kilometer fra hovedveien.

Kategorisering Kategorisering - Rom Konoba Santa Terra

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 23 €

Leiligheter Fabris ( Buzet)

Leilighet Fabris ligger i Roc, gamlebyen i Istria, på hovedveien Trieste - Rijeka. Roc City ble erklært av regjeringen som et viktig kulturminnesmerke, har bevart vegger fra middelalderen. syv kilometer fra Roc Hum, den minste byen i verden ... Roc er veldig stille og fredelig sted, hvor alle kan nyte all naturlig skjønnhet ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fabris

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pino ( Buzet)

Roc ligger på en høyde nord for sentrum av Istria langs veien Trieste-Koper-Buzet-Ucka tunnel-Rijeka. Roc gir en flott mulighet for et hyggelig opphold, hvile og avslapning i naturen. Leiligheten ligger på gulvet i huset, med veranda, kjøkken med spiseplass og stue, to soverom, bad, balkong, parkering, blant grønne, med en stor hage. Det kan huse fra 1 til 5 personer, er egnet for ferier hele året. Vi eier familie folkemuseum som gjester er gratis å se.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pino

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Marioni ( Buzet)

Leilighet Marioni Country House tilbyr rom for 2 + 1 personer. Den har ett soverom, ett bad, en stue med seng, separat kjøkken og separat rom for å spise, air condition, satellitt-TV, radio og gratis WiFi internett. En stor gresshage med bord, har en 180 ° utsikt over gamlebyen Buzet og åsene. Det er parkeringsfasiliteter for to biler. Huset Marioni har sin egen karakter fordi den har det moderne utseendet til huset bygget før 400 år. Huset er bygget i nærheten av en liten elv for produksjon av brødsprodukter til 1933 da vannbeløpet ble drastisk falt. I gamle dager i Buzet bodde folk som hadde en kornmølle veldig anstendig. Når du ser huset etter den historien kan du forestille deg hvordan det var i Marioni før 100 år.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marioni

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Grgurinčići ( Buzet)

Føl den magiske på vårt sted! Ligger i den rene naturen, under byen Roc, tilbyr ferien vår en beroligende og revitaliserende ferie. Ideell for natur og kultur elskere, for familier med barn, folk med hunder. Alle kan finne grunnen til å bli på vårt sted! Huset vårt ligger under byen Roc, kultursenteret til kroatisk litteratur. Hele Buzet er kjent for sin historie og kultur, samt for den deilige isriske maten. Interiør: 90 m2. Fullt utstyrt kjøkken med peis innredet i den tradisjonelle istrian stlye. Tre stoler og bord, samt skinnsofaer og TV-området. 3 soverom, 1 bad, 1 WC, pantry med vaskemaskin, strykejern og strykebrett og andre apparater. Utvendig: 1.000 m2. Stor hage med tremøbler, lekeplass for barn, basseng 24 m2 og dusj, terrasse med stereo rundt, grill / grill, parkeringsplass for flere biler

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Grgurinčići

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Roža ( Buzet)

Første etasje: LEILIGHET MED PRIVAT VIN CELLAR Leilighet tilbyr opphold for 2 personer med mulighet for å legge til 1 ekstra seng. Denne 47 m2 leiligheten består av et bad, soverom, fullt utstyrt kjøkken og unik vinkjeller. Det er også en overbygd terrasse for å slappe av. Våre gjester vil kunne leve som de ville hjemme, med mulighet til å lage mat og tilberede sine egne måltider på kjøkkenet. Kjøkken med spisestue: kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, komfyr, stekeovn, kjøkkenhåndklær, etc. Baderom: hårføner, friske og rene håndklær, toalettsaker Soverom: Dobbeltseng med friske og rene laken og duffeldeksel, garderobe, henger Unik romantisk vinkjeller Leiligheten har air condition (oppvarming og kjøling), peis som gjør det behagelig sted i alle sesonger, gratis wi-fi, parkeringsplass, etc. Første etasje: LEILIGHET MED ROMANTISK BRANGE OG BALKON Leiligheten er egnet for maksimalt 4 personer og perfekt for små familier eller par. Vi tilbyr godt reiste gjester leiligheter som er stilige, moderne og hensiktsmessig innredet med fasiliteter og tjenester som kreves for å hjelpe enhver forretnings-eller fritidsopphold. Den vakre innkvarteringen er innredet i varme jordetoner. Den har en åpen stue og spisestue, 1 soverom, 1 åpent soverom, 1 bad og en balkong. På en liten balkong med utsikt over hagen kan du nyte frokosten mens du soler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roža

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Buzet

Buzet  - Våpenskjold Buzet er en pittoresk liten by i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i Mirna-dalen nord på den Istriske halvøy nær grensen til Slovenia. Den har rundt 6000 innbyggere, og den er delt i to deler. Den gamle byen Buzet ligger på 150 m høy bakke over Mirna-elvedalen, mens den nyere delen av byen, kalt Fontana, ligger i en fruktbar dal ved foten av bakken. På grunn av det gunstige klimaet og det svært fruktbare landet, har dette området vært bebodd siden antikken, noe som fremgår av en rekke arkeologiske funn fra de omkringliggende hulene. Det er mange spor etter illyrere og romere og den venetianske republikken, som styrte dette området til slutten av 1700-tallet. I dag er Buzet en moderne liten by der foruten landbruk og vindyrking er utviklet forskjellige håndverk og små bedrifter. Selv om det ikke er ved kysten, er turismen i Buzet utviklet på grunn av sin lange og fascinerende historie, vakre natur og istriske trøfler som vokser i de omkringliggende skogene. Buzet kalles ofte trøffelbyen. Du kan finne overnatting i leiligheter, rom og mange feriehus i private private familiehus. Elskere av aktive ferier og natur kan glede seg over sykkelstier og turstier på nærliggende fjellet Čićarija, ridning og gratis klatring. Ikke gå glipp av å besøke lokale tavernaer, restauranter og husholdninger på landet hvor du kan prøve istriske delikatesser inkludert den berømte trøffelen tilberedt på mange forskjellige måter. Besøk Buzet og omgivelsene, og tilbring en aktiv ferie på frisk luft sammen med deilig hjemmelaget mat. Søk etter billig overnatting i Buzet og omegn. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Buzet!

Buzet Værmelding