Leiligheter Buje | Topp overnatting i Buje, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Buje

Buje er en pittoresk liten by i Istrien, Kroatia. Det ligger nordvest på den istriske halvøya, nær grensen til Slovenia, og bare ti kilometer fra sjøen og turistbyen Umag. Gamlebyen har utviklet seg på toppen av bakken, og den tilbyr panoramautsikt over den istriske halvøya. Det har historisk vært kjent som en vakt for Istrien. Buje har en lang og rik historie, den var bebodd av gamle Histri, etter dem romere, og på 700-tallet, kroater og...

Sorter etter:

Leiligheter Istrian Village

Buje

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Feriehus House Ana

Buje

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

fra 100 €

Feriehus Kaštel

Buje

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 10 personer

fra 165 €

Leiligheter Istrian Village ( Buje)

Istrian Village Apartments ligger i Istria-regionen Buje, 70 meter over havet, hvor sjø- og fjellstrømmer, som er spesielt gunstige for personer med kroniske sykdommer, og ligger en kort kjøretur fra de vakreste strendene i Istria Kanegra. Kanegra strand er blå flaggskip - bekreftelse på vannkvalitet og rent miljø. Buja-territoriet strekker seg fra elven Mirna til elven Dragonja, som også markerer grensen til Slovenia. Dette landet er bølgende og kupert dekket med vingårder, olivenlunder og marker som er sprinklet med eik, eik og furuskog, karstbelte er full av interessante geologiske fenomener og heder. Middelhavsvegetasjon, blant annet timian og enebær. Område Bujština dagens mest kjente vinproduksjon i Istria med mange vinkjeller og agrotouristiske husstander. I nærheten er det også svært attraktive middelalderbyer, spesielt Grožnjan, Momjan og Završje. Vi tilbyr 4 fullt møblerte leiligheter utstyrt med: aircondition, oppvarming, internettilgang ... Gjester til disposisjon til steinpeisen i den romslige bakgården utstyrt med utemøbler og lekeområde for fotball. Slapp av på et rolig sted, i en hyggelig atmosfære.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Istrian Village

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Feriehus House Ana ( Buje)

stue separat stue: spisestue og kjøkken - en enhet: sovesofa for to ekstra personer: med terrasse: Flislagt kjøkkenkjøkken, kjøkkenkrok, bord og stoler for hver person, kjøkkenutstyr, gryter, bestikk, etc., oppvask , elektrisk / gass komfyr, antall ringer: 4, stekeovn, kjøleskap med fryseskap, kaffemaskin, brødrister, oppvaskmaskin, strykejern. Halv tosidig, ett kjæledyr tillatt: flere kjæledyr på forespørsel 05 EURO PER DAG PÅ ANKOMST (Hvis du kjæledyr veier mer enn 10 kg, vennligst sørg for at du kontakter eier, air condition, klimaanlegg inkludert i prisen, oppvarming inkludert i prisen , sengetøy leveres i ukentlig bytte, håndklær (1 stor, 1 liten / per person og uke), satellitt-TV, safe, hårføner. Terrasse egen terrasse, Overdekket terrasse, terrasse på gården (passasje), parasoller, område av terrassen: 20 m2 uteområde. Egen hage, grill, kan du ta med egen grill, parkeringsplass. Felles rom med aircondition, vaskemaskin på utleier, parkeringsplass, solterrasse. Avstand: til havet: 5000 m til Grus og steinstrand: 5000 m til betongstrandterrassene: 5000 m til gressstrand: 5000 m til barne- og ikkesvømmerstrand: 5000 m By Umag: 11000 m til handlemuligheter: 200 m til restaurant: 200 m fra sykehuset: 4000 m til apotek: 4000 m fra Umag til flyplassene: Dubrovnik: 680 km Pula: 83 km Rijeka: 152 km Split: 480 km Zadar: 350 km Zagreb: 278 km til nærmeste togstasjon: 20 km fra neste hovedvei: 10 m

Kategorisering Kategorisering - Feriehus House Ana

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Kaštel ( Buje)

Vårt feriehus har to leiligheter som er forbundet med en ekstern trapp. Første etasje har et soverom, et bad, et kjøkken og en kombinert stue og spisestue. Den andre leiligheten i første etasje har fire soverom, et bad, et kjøkken og en stue. Den vakre, velholdte hagen har oliventrær og middelhavsplanter. Du kan ta en forfriskende dukkert i bassenget i varme sommerdager. Du kan tilbringe de hyggelige ettermiddagen på den overbygde terrassen, og tilberede noen deilige retter på grillen. Vi anbefaler at du smaker et glass lokalvin. Denne innkvarteringen ligger i nærheten av noen av de hyggelige utflukter i de nærliggende områdene. Besøk byen Umag, som er kjent for ATP-turneringen. Besøk også Pore? som har mange vakre strender og pittoreske små smug. Et besøk til den italienske byen Trieste, som har mange turistattraksjoner og kulturelle aktiviteter, anbefales.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kaštel

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 165 €

Turist guide - Buje

Buje  - Våpenskjold Buje er en pittoresk liten by i Istrien, Kroatia. Det ligger nordvest på den istriske halvøya, nær grensen til Slovenia, og bare ti kilometer fra sjøen og turistbyen Umag. Gamlebyen har utviklet seg på toppen av bakken, og den tilbyr panoramautsikt over den istriske halvøya. Det har historisk vært kjent som en vakt for Istrien. Buje har en lang og rik historie, den var bebodd av gamle Histri, etter dem romere, og på 700-tallet, kroater og italienere. En liten festning ligger på toppen av bakken. Slottet ble først nevnt på 1000-tallet som Castrum Bugle, som da var under administrasjon av Patriarchate of Aquileia. På begynnelsen av 1300-tallet kom Buje under venetiansk styre, og under dette forble det til slutten av 1700-tallet. Det halvannet århundre etter var det under østerriksk styre, og til slutt, etter andre verdenskrig ble slått sammen til Kroatia. I dag har Buje rundt 5000 innbyggere som for det meste driver med landbruk, olivenolje og vinproduksjon og håndverk. Nylig begynte turismen å utvikle seg takket være nærområdet til sjøen, vakker natur og rik kulturell og historisk arv. Vennlige verter tilbyr overnatting i små familiedrevne hotell, leiligheter, rom og feriehus. I gamlebyen kan du besøke en sognekirke St. Servul med et klokketårn fra 1400-tallet, som tilbyr en uforglemmelig utsikt over hele den nordvestlige regionen Istrien. Her er også kirken Vår frue av barmhjertighet fra 1500-tallet, og tårnet St. Martin, en av restene etter de defensive murene i byen fra venetiansk tid. Omgivelsene til Buje er sammenvevd med flotte sykkelstier, vinveier og olivenoljeveier hvor du kan smake på istriske retter og god hjemmelaget vin. Av mange daglige turer anbefaler vi å besøke Umag og dens vakre rullesteinsstrender og besøke det største istriske vannparken Istralandia. Besøk Buje, denne pittoreske lille byen, og nyt de berømte vinrutene, den rike kulturarven og den vakre naturen som omgir den. Søk etter privat innkvartering i Buje. Leiligheter, rom og feriehus i Buje billigere og opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Buje!

Buje Værmelding