Leiligheter Umag | Topp overnatting i Umag, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Umag

Umag er en sjarmerende turistby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige kysten av Istria nær grensen til Slovenia. Den har en lang og interessant historie, og den første av sin naturlige skjønnhet ble oppdaget av romerske adelsmenn som her bygde sine sommerboliger. Etter hvert fikk den konturer og alle kjennetegnene til en by. På 1200-tallet falt det under administrasjonen av den venetianske republikken, som styrte byen inntil...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Umag

Sorter etter:

Leiligheter Štefek

Umag

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Maritea

Umag

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

fra 135 €

Leiligheter Lucilla

Umag

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 14 personer

fra 70 €

Leiligheter Rozi - Journal

Umag

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 16 personer

fra 58 €

Leilighet Zorko

Umag

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Jana

Umag

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

fra 105 €

Leilighet Bungalow Umag

Umag

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Feriehus Villa Sanja

Umag

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

fra 279 €

Leiligheter Jadran

Umag

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 115 €

Leilighet Harmony

Umag

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Feriehus Tea

Umag

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 130 €

Leilighet Patrik

Umag

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 5 personer

fra 107 €

Leiligheter Sunliving

Umag

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

fra 65 €

Leiligheter Bubnič

Umag

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marić

Umag

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Vila Sipar

Umag

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Lukin

Umag

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leilighet Diva

Umag

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 7 personer

fra 120 €

Leiligheter Eliva

Umag

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

fra 50 €

Leilighet Lorena

Umag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Villas Faro

Umag

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 100 personer

fra 50 €

Leiligheter Finida Umag

Umag

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 48 personer

fra 107 €

Leilighet Gina Seaview

Umag

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 3 personer

fra 35 €

Leilighet Erin

Umag

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 76 €

Leiligheter Štefek ( Umag)

Stefek-leilighetene ligger i et attraktivt område i Umag, landsbyen Punta, nær strendene og idrettsanleggene (tennis) Punta og Stella Maris. I miljøet er det mange restauranter med gastronomisk tilbud. Fiske fra båt på sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Štefek

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Maritea ( Umag)

Apartment Maritea er en leilighet med tre soverom og et privat basseng som ligger i Srbarica, 4 km fra byen Umag. Den nærmeste stranden ligger 4 km unna i Kanegra. Apartment Maritea har 120 m2 med eget basseng og tilbyr overnatting for 6 personer. I første etasje finner du en stue med sofa, satellitt-TV, spiseplass, terrasse med sitteplasser, fullt utstyrt kjøkken og bad. I første etasje er det 3 soverom, 2 soverom med dobbeltseng, balkong, 1 soverom med 2 enkeltsenger og bad. Begge badene har dusj. Gjestene kan også bruke det private bassenget med dusj og eget grillområde. Gratis parkering er på stedet, og eierne bor i huset.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Maritea

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 135 €

Leiligheter Lucilla ( Umag)

VENNLIGST KONTROLLER KALENDEREN OG TILGJENGELIGE DATOER FØR DU SENDER EN FORESPØRSEL! Leiligheten (4+1) ligger i en enebolig på et bredt grøntområde med furutrær rett ved sjøen. Ligger på et rolig sted i byen Umag. Stranden ligger bare noen få skritt unna, og sentrum er en 5-minutters spasertur unna, og det samme gjør lokale supermarkeder. Ideell for familier med barn som kan leke i hagen eller på stranden. Alt du trenger er i nærheten, perfekt for lange turer eller sykling ved sjøen. En liten leilighet (2+2) ligger også i en enebolig for 4 personer. Leiligheten vender ut mot tunet, men du kan se havet fra en fluktstol. I leiligheten har du alt du trenger for et komfortabelt opphold. Den ideelle posisjonen tillater fullstendig hvile og privatliv, fred og ro, selv om huset ligger bare noen få minutters gange fra sentrum, butikker, banker, apotek, restauranter, kafeer og hovedpromenaden. Det er mulig å parkere bilen ved siden av huset gratis. Vi håper å være vertene dine for den kommende ferien!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lucilla

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Rozi - Journal ( Umag)

Apartments Rozi - Journal ligger i familiens hjem Jozic. Kun 15 minutter unna sentrum av Umag, i en rolig forstad med sikkerhet hvor du vil tilbringe en flott ferie. Vakre naturomgivelser: skoger, vingårder og enger er egnet for fotturer, jogging og sykling hele året. Sentrum 1500 m, 1800 m strand, og restauranten er i huset. Hver leilighet har en parkeringsplass på gårdsplassen til huset vårt, TV / lørdag, terrasse eller balkong. Huset har egen lekeplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rozi - Journal

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 16 personer

Pris fra 58 €

Leilighet Zorko ( Umag)

Leilighet Zorko Umag (70 m², A4+2) ligger nesten i sentrum av Umag, bare 300 meter fra hovedtorget. Leiligheten fordeler seg over to etasjer, består av to soverom med to dobbeltsenger og ekstra senger, bad og separat toalett, stue og fullt utstyrt kjøkken (elektrisk komfyr, stekeovn, kjøleskap, servise) og balkong. I hagen er det parkering og et bord for 6 med telt. Tilbudet inkluderer sengetøy og håndklær, satellitt -TV, klimaanlegg, trådløst internett og parkering for to biler. Huset er totalrenovert og selve leiligheten er godt utstyrt for å imøtekomme alle gjestenes ønsker. På grunn av nærheten til stranden og det romslige innendørs og utendørs rommet, samt den rolige delen av byen der den ligger, er leiligheten ideell for familier med barn. Avstanden fra havet er 200 m, og overnatting i sentrum gir en utmerket mulighet for en aktiv ferie, sykling, dag eller kveldsturer. Oppholdsavgift, sengetøy og håndklær, klimaanlegg, trådløst internett, satellitt -TV og parkering er inkludert i prisen. Barn opptil 12 år gratis. Barn eldre enn 12 regnes som voksne. For opphold kortere enn 3 netter kan prisen økes med 20-30%. Reservasjon gjøres ved å betale et forskuddsdepositum på 20% av den totale leieprisen for leiligheten i en bestemt periode. Ankomst til leiligheten er etter kl. 16.00 (med forhåndsvarsel) og avreise til kl. 10.00.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Zorko

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Jana ( Umag)

2 leiligheter, hver 4 personer, 52 m2, hver har 2 soverom, bad, kjøkken, balkong, TV, WiFi, air condition, privat parkering, stor hage med grill. Til byen 800m, sjø 1000m og strand 1500m

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jana

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 105 €

Leilighet Bungalow Umag ( Umag)

Leiligheten er en selvstendig gjenstand og består av en stue med kjøkken, soverom og bad. Det er bare noen få minutter fra den første stranden og kun femten minutters gange fra sentrum. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og to senger i stuen. Objektet er borte fra veien og er omgitt av en hage. Det er en parkeringsplass, en privat terrasse med grill.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Bungalow Umag

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Feriehus Villa Sanja ( Umag)

Vakker og moderne innredet Villa Sanja med basseng i den lille landsbyen Plovanija, som ligger nord i Istrien og omgitt av de vakreste byene i Istrien som Buje, Umag, Poreč, Rovinj og mange andre. Villa Sanja ligger 8 km fra byen Umag og bare 5 km fra Kanegra-stranden. Pula lufthavn ligger 65 km unna. Huset er egnet for 8 personer. Inne i huset er det en koselig stue med LCD og et åpent fullt utstyrt kjøkken og spisestue. 4 soverom har eget bad, LCD og klimaanlegg, samt en privat terrasse med vakker utsikt over hagen og svømmebassenget. Spiseområdet har tilgang til bassengområdet og et utendørs spiseplass. Kullgrillen i hagen er perfekt for tilberedning av deilige sommerretter. Du kan slappe av i solen ved det store private bassenget og tilberede deilige spesialiteter på grillen. Hvis du vil spise ute, er det 2 overbygde terrasser. Vi har WiFi og privat parkering tilgjengelig for våre gjester. Velkommen til Villa Sanja, Plovanija og Istria, og vi ønsker deg en hyggelig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Sanja

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 279 €

Leiligheter Jadran ( Umag)

Velkommen til Apartments Jadran. Leiligheter i første rad til sjøen (nærmeste strand 50m, sandstrand 100m) venter på at du skal oppdage skjønnhetene den kan tilby deg på din etterlengtede ferie. Dette stedet er ideelt for en romantisk og fredelig ferie. Det er 3 typer leiligheter (Jadran, Gagy, Adriana). Leilighetene er komfortable, moderne innredet, utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittprogrammer, gratis WiFi, parkering på stedet (garasje tilgjengelig for mindre familiebiler, ingen reservasjon nødvendig), havutsikt, balkong/terrasse, utstyrt kjøkken med alt redskaper og hvitevarer (ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, elektrisk komfyr, vannkoker / kaffetrakter, brødrister), egen vaskemaskin. Adriana - moderne leilighet med ett soverom, bestående av ett soverom med ekstra seng, kjøkken med spiseplass, bad, dobbel stue, stor terrasse med utendørs dusj, hagemøbler, fluktstoler, grill og jacuzzi (kun tilgjengelig for gjester i leiligheten Adriana ). Jadran - to roms leilighet, består av to soverom, bad, gang, kjøkken med spiseplass, stue, balkong med havutsikt. Gagy - to-etasjes og to-roms leilighet, består av to soverom, to bad, to balkonger med sjøen, kjøkken med spiseplass, stue. * Kjæledyr er ikke tillatt * Røyking er forbudt inne i leiligheten * Gjester belastes ikke ekstra avgifter, prisene er endelige og inkluderer alt som er oppført i beskrivelsen. * Innsjekking - kl. 15.00. Utsjekking - kl. 10.00 * PRIS 2024 APP JADRAN, APP GAGY(per natt): JAN-JUN 115EUR ; JULI 125EUR ; AUGUST 135EUR ; SEPTEMBER 125EUR, OKT-DES 115EUR *CIJENE 2024 APP ADRIANA(noćenje): JAN-JUN 165EUR ; JULI 180EUR ; AUGUST 190EUR ; SEPTEMBER 180EUR, OKT-DES 165EUR

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadran

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 115 €

Leilighet Harmony ( Umag)

Apartment Harmony er en ettromsleilighet med balkong som ligger i en boligbygning i Fratrici nær Umag. Apartment Harmony har 52 m2 med privat parkering og tilbyr overnatting for 4 personer. Leiligheten har 1 soverom med dobbeltseng, bad med dusj, stue med dobbel sovesofa, balkong, spiseplass og fullt utstyrt kjøkken. Den ligger i andre etasje i en boligbygning, og er utstyrt med satellitt-TV og WiFi. Privat parkering er også tilgjengelig for gjestene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Harmony

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Feriehus Tea ( Umag)

Villa Tea er et frittliggende, moderne bygget hus som ligger i en liten landsby Rožac nær byen Umag. Den vakre nybygde Villa Tea ligger i den rolige byen Rožac nær Umag. Gjestene har to soverom, ett med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. I stuen er det en sovesofa for to personer. Huset er utstyrt med to bad, det ene med badekar og det andre med dusjkabinett. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har bord og stoler for bespisning. I den private hagen kan gjestene nyte grillområdet, og barna har en trampoline til disposisjon. Terrasse, vaskemaskin, satellitt-TV, gratis Wifi og gratis parkering er også tilgjengelig for gjestene. På grunn av beliggenheten (huset ligger i et boligområde) er fester forbudt og det er mer egnet for familier.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Tea

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 130 €

Leilighet Patrik ( Umag)

Apartment Patrik er en leilighet på 74 m2 og har 2 soverom, bad, balkong, stue, gratis WIFI, flatskjerm-TV med satellittkanaler og fullt utstyrt kjøkken. Leiligheten ligger i et boligområde i turistbyen Umag. Leiligheten kan enkelt huse opptil 5 personer. Leiligheten har 2 soverom og en sovesofa for 2 personer og ligger i 2. etasje. I det ene soverommet er det en dobbeltseng og en enkeltseng i det andre soverommet. Du vil også finne en koselig stue med sovesofa for 2 personer, SAT-TV og tilgang til balkong med sittegruppe, et fullt utstyrt kjøkken og en spiseplass som er stor nok til å passe 5 personer for å tilbringe kvalitetstid sammen. Leiligheten har også hage og grill. Strykejern og strykebrett er til gjestenes disposisjon. Det er også et uteområde med grill. Privat parkering er tilgjengelig gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Patrik

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 107 €

Leiligheter Sunliving ( Umag)

Apartments Sunliving ligger i den lille byen Vilanija, 5 km fra byen Umag. Begge leilighetene ligger i 1. etasje i et familiehus og hver har plass til opptil 3 personer (2+1). Leilighetene er like store (43 m2), og har stue med sovesofa for én person, kjøkken, bad, soverom og balkong. Privat parkering er foran huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunliving

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Bubnič ( Umag)

Bubnic-leilighetene ligger i Umag, 800 meter fra sentrum, og har møblerte leiligheter med balkong, hage, lekeplass og en overbygd grill. Satellitt-TV og kjøkken med kjøleskap og spisestue og eget bad er standard i alle leilighetene. I alle leilighetene er det gratis trådløs internettilgang. Håndklær og sengetøy skiftes en gang i uken. Eiendommen tilbyr gratis parkering for alle gjester. Nærmeste butikk er 50 meter, og restauranten er tilgjengelig for bare 50 meter. På en avstand på 70 m er det kasinoer. I nærheten finner du sykling, vandring og dykking, mens golfsenteret Kempinski ligger 5 km unna. Sandstrender ligger i Stella Maris, en avstand på ca 1 km, samt tennisbanene der en berømt ATP-turnering. Lokal bussholdeplass ligger i en avstand på 1 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bubnič

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Marić ( Umag)

Kjære gjester, Velkommen til våre leiligheter i Umag. Vi ligger i et rolig område av Umag, bare noen få minutters gange fra sjøen. Foruten det velkjente turistmålet, er denne byen kjent som en sportsorientert by. Muligheter for aktive ferier her er fantastiske. Rik idrett infrastruktur, naturlig bounty, Istrian mildt klima og frisk sjøluft er egnet for aktiviteter og rekreasjon gjennom hele året. Familien huset er nybygd og utstyrt, inkludert totalt fem leiligheter. Leilighetene har klimaanlegg og består av stue, kjøkken, bad med dusj og balkong, og to suiter har et separat soverom. Hver gjest har muligheten til å få tilgang til Internett. Våre gjester har gitt parkeringsplass på gårdsplassen, og grillen er også tilgjengelig. I nærheten finnes det butikker og restauranter samt sport og lekeplass, som favoriserer uforglemmelig familieferie. Vi ser fram til å se deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marić

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Vila Sipar ( Umag)

Villa Sipar tilbyr 6 leiligheter som passer for 4 personer. Leilighetene er utstyrt med SAT-TV og klimaanlegg. Den meget godt vedlikeholdte grønne overflaten gir en fantastisk utsikt. Parkeringsplasser er tilgjengelige foran huset. Du kan også parkere kjøretøyene i skogen i nærheten i skyggen av trærne. Dette huset er spesielt egnet for familier med barn, fordi det er nok plass for barna å leke.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vila Sipar

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Lukin ( Umag)

LEILIGHETER UMAG LUKIN ligger i nærheten av det berømte idretts- og underholdningssenteret Stella Maris. Huset ligger i en veldig fin og rolig beliggenhet, har rikelig med parkering for biler, og en stor hage full av grønne og blomster som er veldig egnet for familier med barn. Det er perfekt for ferier og unge idrettsutøvere. Hav og strand ligger i nærheten av leilighetene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lukin

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Diva ( Umag)

Regionen Istria er et av de mest populære turistmålene i Kroatia. I nærheten av turistlandsbyen Stella Maris, hvor den berømte Umag Croatia Open ATP tennisturneringen har blitt arrangert i årevis i andre halvdel av juli, ligger DIVA-leiligheten som tilbyr et komfortabelt feriehus for opptil 5 + 2 personer. Leiligheten ligger i et privilegert turistområde høyt elsket av turister. Beliggenheten er flott for å feriere eller se tennisturneringen ATP Open Croatia. Gjestene vil ha komfortabel innkvartering i et idyllisk landskap til disposisjon. Sol, strand og drømmeovernatting: DIVA Stella Maris-leiligheten tilbyr ideelle forhold for en avslappende ferie. Stranden og de ulike badeanleggene kan nås til fots på få minutter. Nærheten til sandstranden kronen på fantastisk overnatting. Strendene i området er sandete og utstyrte, nær kysten er det furutrær eller annen vegetasjon hvor du kan ly for solen under de varmeste timene på dagen. Det er også rullesteins-, betong- og steinete strender, siden kysten endrer struktur med noen få hundre meter. Ulike barer og restauranter som serverer regionale og internasjonale menyer på stedet ligger innen gangavstand. Området er imidlertid rolig og sentralt. Den romslige 128 kvm leiligheten ligger i første etasje i et familiehus med en fantastisk skyggefull terrasse (16 kvm), er utstyrt med alt du trenger for å bo i full komfort. Den har et soverom (20 kvm) med dobbeltseng 160x200, 2 nattbord og nattlamper, kommode som kleshenger, garderobeskap, 2 tabouretter, det andre soverommet (11 kvm) med dobbeltseng 140x200, skrivebord, stol, garderobe og utgang til den fantastiske terrassen, enkeltrommet med skrivebord, garderobeskap, strykejern og strykebrett, speil, korridoren med kleshengere, skap, klimaanlegg, bad med badekar/dusj, vask med skap, speil, vegg-hårføner, tjenester, vaskemaskin, det andre badet med dusj, toalett, servant med skap og speil, hårføner, stor separat stue med flatskjerm-TV med kabelkanaler, utgang til balkong, sofa, sovesofa, lenestol, salongbord, møbler stue, spisestue med bord og 6 stoler, Wi-Fi internettforbindelse. Det lyse kjøkkenet i tilknytning til spisestuen har komfyr med 3 gassbrennere og en elektrisk, stekeovn, kjøleskap med fryser, røykvifte, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffemaskin, Mocca, vannkoker, brødrister, utgang til stor og utstyrt. terrasse. Terrassen med bord og 6 stoler har utsikt over hagen. På den store terrassen kan gjestene avslutte dagen i fullstendig avslapping. Ved inngangen er det en 12 kvm terrasse tilgjengelig og en grill til felles bruk i hagen. Gratis offentlig parkering i nærheten av huset. Barn kan ha det gøy på den anlagte lekeplassen ved siden av huset. Overnatting passer for par eller familier med barn. Det ideelle feriehuset i en moderne og funksjonell struktur. I nærheten av leiligheten restauranten med et bredt utvalg av spesialmenyer med fisk, kjøtt og dessert. Nærmeste restaurant er 200 m, bar 250 m, supermarked 500 m. Bare 300 m fra stasjonen for turisttoget som går fra turistlandsbyen Katoro og reiser langs kysten til sentrum av Umag og omvendt. I sentrum for å besøke museet, akvariet, katedralen, en spasertur langs den berømte Umag Dam anbefales. For de som elsker treningsstudioet ved strandpromenaden, er det friluftsutstyr å bruke gratis, lekeområder for barn langs kysten. For å handle er det bedre å gå noen kilometer til de mest praktiske supermarkedene i byen: Lidl, Spar, Kaufland eller Plodine. I nærheten er det ulike fritidsmuligheter: tennisbaner, golfbane med 18 hull, ridning, vannsport, nattklubber, ulike båt- eller bussturer. Vannsportsentusiaster vil finne dykking, vannski og surfing her. Kjente restauranter, enkle restauranter, pizzeriaer, gatekjøkken, barer. De som ønsker å utforske området vil oppdage grotter, ruiner, mange kirker, museer og en imponerende marina. Utflukter i innlandet interessant kunstnerbyen Grožnjan, Motovun en typisk middelalderby kjent for filmfestivalen, Livade området med den hvite trøffelen, Hum den minste byen i verden, PN Plitvice, kystområdene PN Brijuni, tur å fiske piknikbåt, utflukt til Venezia, Pula, Rovinj, Poreč, Baredine-grotten. Et besøk til fornøyelsesparken i Funtana og det nærliggende badelandet Istralandia vil få hjertene til folk i alle aldre til å slå raskere. Smaking av vin, oster, olivenolje, typisk istrisk skinke og mye mer. Til turene anbefaler vi byrået Trevitours som etter telefonkonsultasjon eller med eier bringer billettene hjem. * Registrering på 7 € per person belastes på stedet. * Ankomst er forventet etter kl. 16.00, mens avgang er før kl. 10.00. * På ettermiddagen mellom kl. 14.00 og 17.00 og etter kl. 22.00 bes det om ikke å lage for mye støy,

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Diva

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Eliva ( Umag)

Leilighetene Eliva passer for familieferier ved sjøen. Det ligger i et rolig sted nær sjøen. Leilighetene ligger i første etasje i et familiehus. Leilighet A5 har ett soverom med dobbeltseng og en enkeltseng og en sovesofa i stuen. Leilighet B6 har to soverom, det ene med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger og en sovesofa i stuen. Begge leilighetene har eget bad med dusj, servise og kjøkkenutstyr, sengetøy og håndklær, en terrasse med bord og stoler og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eliva

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Lorena ( Umag)

Fullt utstyrt leilighet beliggende i en rolig del av sentrum, nær sjøen og stranden. I nærheten ligger også lege, supermarked, postkontor, bank, tobakksforretning, forskjellige butikker og bakeri. Leiligheten ligger 5 minutters gange til strandpromenaden langs hele Umagskysten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lorena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villas Faro ( Umag)

Apartments Villas Faro er flotte for familier. Det er alt du trenger for et komfortabelt opphold - velutstyrt kjøkken, wifi, air condition, SAT-TV, og ligger nær stranden, og likevel på en fredelig beliggenhet. Leilighet med 1 soverom har 1 dobbeltseng og sofa i stuen hvor 2 personer kan sove. Det er gratis parkeringsplass for 1 bil foran huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villas Faro

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 100 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Finida Umag ( Umag)

Apartments Finida Umag ligger i en leilighetsbygning i Umag, 1,5 km fra Umag busstasjon. De tilbyr gjestene en grill, en solterrasse, gratis Wi-Fi og privat parkering i bygningen. Alle boenhetene har klimaanlegg og flatskjerm-TV med satellittkanaler, og alle har terrasse og/eller balkong med hageutsikt. Det er en spisestue og et kjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap, komfyr, kaffetrakter og vannkoker. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig. Alle soverommene er utstyrt med dobbeltsenger. Anlegget har også en studioleilighet på 22 m2 for to personer til en pris på 57,00 - 89,00 eur/natt, avhengig av ønsket dato. Bilder av studioleiligheten sendes på forespørsel. Kjæledyr er velkomne mot ekstra kostnad. Den nærmeste restauranten ligger 200 meter unna, havet 850 meter unna, og stranden ligger 1,9 km unna. Apartments Finida Umag ligger 2,5 km fra Umags historiske sentrum og 2,6 km fra Umag bymuseum. Pula lufthavn er den nærmeste kroatiske flyplassen, og den ligger 80 km fra eiendommen. Den slovenske flyplassen Portorož ligger 12 km unna, og den italienske flyplassen i Trieste ligger 90 km unna. Ankomst til leilighetene er mulig etter kl. 14.00, og avreise er frem til kl. 10.00. Barn i alle aldre er velkomne. Barn på 2 år og oppover regnes som voksne på dette overnattingsstedet. Barneseng er tilgjengelig på forespørsel. Alle barnesenger tilbys med forbehold om tilgjengelighet. Ved reservasjon betales et forskudd på 30 % av totalbeløpet. Alle avbestillinger gjort 15 eller flere dager før avtalt ankomst er gratis. Depositumet for mulige skader er 100,00 EUR. Beløpet betales kontant på ankomstdagen og returneres på avreisedagen etter en inspeksjon av leiligheten for å sikre at ingen skade er gjort. Turistskatt og sluttrengjøring er inkludert i prisen og du har ingen ekstra kostnader! Vi svarer på alle dine henvendelser fra man-fre fra 07.00-15.00 og om det haster i helgene også!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Finida Umag

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 48 personer

Pris fra 107 €

Leilighet Gina Seaview ( Umag)

Hele sommeren for måneds- eller halvårsleie tilbyr vi en elegant leilighet med eksepsjonell havutsikt og unik beliggenhet. Leiligheten ligger i byen Umag i Kroatia, kun 100 meter fra hovedtorget, bakeri, markedsplass, supermarked og samtidig ved siden av byens største strand (30 meter til sjøen/stranden). I flerleilighetsbygget er det garasje i kjelleren hvor garantert parkeringsplass venter på deg. Leiligheten er ledig umiddelbart - for en lengre leieperiode (frem til oktober). Du kan nå leiligheten via trapper eller bruke heisen til tredje etasje, hvor leiligheten ligger. Leiligheten har en stue med sovesofa, spiseplass og kjøkken, og et separat soverom med en ekstra seng på andre etasje. Det er utgang til balkong fra soverom og fra stue. Badet er utstyrt med toalett, vaskemaskin/tørketrommel og dusjkabinett.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Gina Seaview

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Erin ( Umag)

Apartment Erin ligger i Murine, 2,5 km fra byen Umag. Denne vakre leiligheten har 56 m2 plass med privat parkering og tilbyr overnatting for 4 personer. Den har 1 soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj, hovedbad med dusj, stue med dobbel sovesofa, spiseplass og et utstyrt kjøkken. Leiligheten ligger i første etasje og gjestene har en terrasse til disposisjon. Satellitt-TV og WiFi er også inkludert. Privat parkering er også tilgjengelig for gjestene. Eierne bor i første etasje og boligen er mer egnet for familier.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Erin

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 76 €

Turist guide - Umag

Umag  - Våpenskjold Umag er en sjarmerende turistby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige kysten av Istria nær grensen til Slovenia. Den har en lang og interessant historie, og den første av sin naturlige skjønnhet ble oppdaget av romerske adelsmenn som her bygde sine sommerboliger. Etter hvert fikk den konturer og alle kjennetegnene til en by. På 1200-tallet falt det under administrasjonen av den venetianske republikken, som styrte byen inntil dens nedgang på slutten av 1700-tallet. Fra denne perioden har blitt bevart steinhus i gamlebyen, deler av murer og tårn, og bygninger og kirker fra renessanse og barokk. I dag er Umag et moderne turistsenter i det nordvestlige Istrien som har rundt 14 000 innbyggere. Byen er full av overnattingsmuligheter av høy kvalitet, luksuriøse og små familiehoteller, villaer, leiligheter og miljøanlagte leirer. Privat innkvartering skiller seg ut fordi det er rimeligere og det tilbys av vennlige verter som vil gjøre alt for deg slik at du kan glede deg over uforglemmelige ferier. I den gamle delen av byen kan du besøke bymurer med en delvis bevart byport og en bro fra det 10. århundre, deretter kirken St. Roko fra 1500-tallet og Museum of Umag med en verdifull samling av gjenstander fra Romersk periode. Strendene er veldig rene og velholdte, og noen av dem har blått flagg, noe som gjør dem ideelle for familieferier. Umag er også kjent for ATP-turnering. Umag tiltrekker seg mange besøkende, elskere av sport og rekreasjon fordi det tilbyr mange kvalitetsfasiliteter og idrettsbaner. Fra organiserte turer anbefaler vi eventyr på sykkel- eller båttur til Venezia. Velsmakende fisk- og kjøttretter av det istriske kjøkkenet og suverene istriske viner kan smakes på en av de mange restaurantene og tavernaene i byen. Besøk Umag, denne turistperlen fra Istria, og tilbring ferier med en overflod av variert og interessant turisttilbud og aktiviteter. Søk i tilbudet vårt med privat innkvartering i Umag. Leiligheter, rom og feriehus i Umag billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Umag!

Umag Værmelding