Leiligheter Umag | Topp overnatting i Umag, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Umag

Umag er en sjarmerende turistby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige kysten av Istria nær grensen til Slovenia. Den har en lang og interessant historie, og den første av sin naturlige skjønnhet ble oppdaget av romerske adelsmenn som her bygde sine sommerboliger. Etter hvert fikk den konturer og alle kjennetegnene til en by. På 1200-tallet falt det under administrasjonen av den venetianske republikken, som styrte byen inntil...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Umag

Sorter etter:

Leiligheter Lucilla

Umag

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

Leiligheter Bubnič

Umag

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leilighet Milka

Umag

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Marić

Umag

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Štefek

Umag

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Rozi - Journal

Umag

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Vila Sipar

Umag

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Lukin

Umag

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leilighet Zorko

Umag

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leilighet Diva

Umag

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 7 personer

fra 96 €

Leiligheter Jana

Umag

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Eliva

Umag

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

fra 40 €

Leilighet Bungalow Umag

Umag

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Sanja

Umag

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 10 personer

fra 220 €

Leiligheter Villas Faro

Umag

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 99 personer

fra 40 €

Leiligheter Jadran

Umag

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 84 €

Leilighet Lorena

Umag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Ždravac

Umag

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lucilla ( Umag)

Leiligheten (4 + 1) ligger i et familiehus på et bredt grøntområde med furutrær rett ved sjøen. Ligger på et rolig sted i byen Umag. Stranden ligger bare noen få skritt unna, og sentrum er en 5-minutters spasertur unna, i likhet med lokale supermarkeder. Ideell for familier med barn som kan leke i hagen eller på stranden. Alt du trenger er i nærheten, perfekt for lange turer eller sykling ved sjøen. En liten leilighet (2 + 2) ligger også i et familiehus for 4 personer. Leiligheten vender ut mot hagen, men du kan se havet fra en solstol. I leiligheten har du alt du trenger for et komfortabelt opphold. Den ideelle posisjonen gir fullstendig hvile og privatliv, fred og ro, selv om huset bare ligger noen få minutters gange fra sentrum, butikker, banker, apotek, restauranter, kafeer og hovedpromenaden. Det er mulig å parkere bilen ved siden av huset gratis. Vi håper å være vertene dine for den kommende ferien!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lucilla

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Bubnič ( Umag)

Bubnic-leilighetene ligger i Umag, 800 meter fra sentrum, og har møblerte leiligheter med balkong, hage, lekeplass og en overbygd grill. Satellitt-TV og kjøkken med kjøleskap og spisestue og eget bad er standard i alle leilighetene. I alle leilighetene er det gratis trådløs internettilgang. Håndklær og sengetøy skiftes en gang i uken. Eiendommen tilbyr gratis parkering for alle gjester. Nærmeste butikk er 50 meter, og restauranten er tilgjengelig for bare 50 meter. På en avstand på 70 m er det kasinoer. I nærheten finner du sykling, vandring og dykking, mens golfsenteret Kempinski ligger 5 km unna. Sandstrender ligger i Stella Maris, en avstand på ca 1 km, samt tennisbanene der en berømt ATP-turnering. Lokal bussholdeplass ligger i en avstand på 1 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bubnič

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Milka ( Umag)

Utstyrt leilighet beliggende i et rolig område av Umag, en kort spasertur til nærmeste betong, steinete strand med dusj, tre minutters gange til sandstranden for funksjonshemmede, mens senteret har en tre minutters spasertur. Leiligheten ligger i første etasje av huset, og han tilhører en overbygd terrasse på 15 m2. Den består av to soverom med dobbeltsenger, kjøkken, plass til stuen og bad med badekar. Foran bygningen er det tre parkeringsplasser. Turist skatt per person gjest sjekk er inkludert. Trådløs internettilgang er tilgjengelig i leiligheten. 30% av prisen betalt under bestilling, mens de andre beløpene betales på ankomstdagen. Ankomst etter 13 timer og avreise til 10 timer. Bestillinger er ukentlig fra lørdag til lørdag. Kortere opphold på 5 dager øker prisen prisen med 30%. Vi godtar ikke bankkontroller og kort.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Milka

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Marić ( Umag)

Kjære gjester, Velkommen til våre leiligheter i Umag. Vi ligger i et rolig område av Umag, bare noen få minutters gange fra sjøen. Foruten det velkjente turistmålet, er denne byen kjent som en sportsorientert by. Muligheter for aktive ferier her er fantastiske. Rik idrett infrastruktur, naturlig bounty, Istrian mildt klima og frisk sjøluft er egnet for aktiviteter og rekreasjon gjennom hele året. Familien huset er nybygd og utstyrt, inkludert totalt fem leiligheter. Leilighetene har klimaanlegg og består av stue, kjøkken, bad med dusj og balkong, og to suiter har et separat soverom. Hver gjest har muligheten til å få tilgang til Internett. Våre gjester har gitt parkeringsplass på gårdsplassen, og grillen er også tilgjengelig. I nærheten finnes det butikker og restauranter samt sport og lekeplass, som favoriserer uforglemmelig familieferie. Vi ser fram til å se deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marić

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Štefek ( Umag)

Stefek leiligheter ligger i et attraktivt område av Umag, Punta landsby, nær strendene og idrettsanleggene (tennis) Punta og Stella Maris. I miljøet er det mange restauranter med gastronomisk tilbud. Fiske fra en båt til sjøs.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Štefek

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Rozi - Journal ( Umag)

Apartments Rozi - Journal ligger i familiens hjem Jozic. Kun 15 minutter fra sentrum av Umag, i en rolig forstad med sikkerhet hvor du vil tilbringe en flott ferie. Vakre naturomgivelser: skog, vingårder og enger er egnet for fotturer, jogging og sykling gjennom hele året. Sentrum 1500 m, 1800 m strand, og restauranten er i huset. Hver leilighet har parkeringsplass på gårdsplassen til huset vårt, TV / lør, terrasse eller balkong. Huset har egen lekeplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rozi - Journal

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Vila Sipar ( Umag)

Villa Sipar tilbyr 6 leiligheter som passer for 4 personer. Leilighetene er utstyrt med SAT-TV og klimaanlegg. Den meget godt vedlikeholdte grønne overflaten gir en fantastisk utsikt. Parkeringsplasser er tilgjengelige foran huset. Du kan også parkere kjøretøyene i skogen i nærheten i skyggen av trærne. Dette huset er spesielt egnet for familier med barn, fordi det er nok plass for barna å leke.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vila Sipar

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Lukin ( Umag)

LEILIGHETER UMAG LUKIN ligger i nærheten av det berømte idretts- og underholdningssenteret Stella Maris. Huset ligger i en veldig fin og rolig beliggenhet, har rikelig med parkering for biler, og en stor hage full av grønne og blomster som er veldig egnet for familier med barn. Det er perfekt for ferier og unge idrettsutøvere. Hav og strand ligger i nærheten av leilighetene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lukin

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Zorko ( Umag)

Leilighet Zorko Umag (70 m², A4+2) ligger nesten i sentrum av Umag, bare 300 meter fra hovedtorget. Leiligheten fordeler seg over to etasjer, består av to soverom med to dobbeltsenger og ekstra senger, bad og separat toalett, stue og fullt utstyrt kjøkken (elektrisk komfyr, stekeovn, kjøleskap, servise) og balkong. I hagen er det parkering og et bord for 6 med telt. Tilbudet inkluderer sengetøy og håndklær, satellitt -TV, klimaanlegg, trådløst internett og parkering for to biler. Huset er totalrenovert og selve leiligheten er godt utstyrt for å imøtekomme alle gjestenes ønsker. På grunn av nærheten til stranden og det romslige innendørs og utendørs rommet, samt den rolige delen av byen der den ligger, er leiligheten ideell for familier med barn. Avstanden fra havet er 200 m, og overnatting i sentrum gir en utmerket mulighet for en aktiv ferie, sykling, dag eller kveldsturer. Oppholdsavgift, sengetøy og håndklær, klimaanlegg, trådløst internett, satellitt -TV og parkering er inkludert i prisen. Barn opptil 12 år gratis. Barn eldre enn 12 regnes som voksne. For opphold kortere enn 3 netter kan prisen økes med 20-30%. Reservasjon gjøres ved å betale et forskuddsdepositum på 20% av den totale leieprisen for leiligheten i en bestemt periode. Ankomst til leiligheten er etter kl. 16.00 (med forhåndsvarsel) og avreise til kl. 10.00.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Zorko

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Diva ( Umag)

Apartment Diva - Istria, Umag, Punta ligger i en misunnelsesverdig beliggenhet bare 300 m langt fra det berømte ATP-tennissenteret, der i mange år holdt det verdensberømte ATP Croatia Open Umag. Den ligger i et familiehus i første etasje, leiligheten er romslig og måler 128 kvm, med et stort dobbeltrom, et mindre dobbeltrom, et enkeltrom, bad med dusj og vaskemaskin, separat toalett, separat stue med sovesofa for to personer, spisestue med kjøkkenkrok, med stekeovn, fra kjøkkenet til den store terrassen i skyggen, internettforbindelse, air condition, TV med kabel-TV, i gårdsplassen for bruk av peisen, parkering foran hus, lekeplass i nærheten. Nær marinaen, bensinstasjonen, turistlandsbyen Sol Stella Maris og stasjonen til turisttoget som går til Katoro og til sentrum av Umag.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Diva

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 96 €

Leiligheter Jana ( Umag)

2 leiligheter, hver 4 + 1 personer, 52 m2, hver har 2 soverom, bad, kjøkken, balkong, TV, WiFi, air condition, privat parkering, stor hage. Til byen og stranden 10-15 min gange

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jana

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Eliva ( Umag)

Leilighetene Eliva passer for familieferier ved sjøen. Det ligger i et rolig sted nær sjøen. Leilighetene ligger i første etasje i et familiehus. Leilighet A5 har ett soverom med dobbeltseng og en enkeltseng og en sovesofa i stuen. Leilighet B6 har to soverom, det ene med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger og en sovesofa i stuen. Begge leilighetene har eget bad med dusj, servise og kjøkkenutstyr, sengetøy og håndklær, en terrasse med bord og stoler og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eliva

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Bungalow Umag ( Umag)

Leiligheten er en selvstendig gjenstand og består av en stue med kjøkken, soverom og bad. Det er bare noen få minutter fra den første stranden og kun femten minutters gange fra sentrum. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og to senger i stuen. Objektet er borte fra veien og er omgitt av en hage. Det er en parkeringsplass, en privat terrasse med grill.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Bungalow Umag

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Sanja ( Umag)

Vakker og moderne innredet Villa Sanja med basseng i den lille landsbyen Plovanija, som ligger nord i Istrien og omgitt av de vakreste byene i Istrien som Buje, Umag, Poreč, Rovinj og mange andre. Villa Sanja ligger 8 km fra byen Umag og bare 5 km fra Kanegra-stranden. Pula lufthavn ligger 65 km unna. Huset er egnet for 8 personer. Inne i huset er det en koselig stue med LCD og et åpent fullt utstyrt kjøkken og spisestue. 4 soverom har eget bad, LCD og klimaanlegg, samt en privat terrasse med vakker utsikt over hagen og svømmebassenget. Spiseområdet har tilgang til bassengområdet og et utendørs spiseplass. Kullgrillen i hagen er perfekt for tilberedning av deilige sommerretter. Du kan slappe av i solen ved det store private bassenget og tilberede deilige spesialiteter på grillen. Hvis du vil spise ute, er det 2 overbygde terrasser. Vi har WiFi og privat parkering tilgjengelig for våre gjester. Velkommen til Villa Sanja, Plovanija og Istria, og vi ønsker deg en hyggelig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Sanja

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 220 €

Leiligheter Villas Faro ( Umag)

Svjetionik er et kroatisk ord for fyret, som ligger bare 250 meter unna, og det er det viktigste landemerket i dette området. Sjøen ligger også bare 250 m fra leiligheten. Leilighetene Svjetionik er i flere hus i forskjellige farger i samme gate, alle renovert og pusset opp i 2017. Alle leilighetene er innredet med nye, moderne og komfortable møbler. Hver leilighet har kjøkkenkrok med alle redskaper og retter du trenger for å tilberede måltider, og hvis du vil spise ute, er det restaurant bare 250 m unna. Stranden ligger også 250-300 meter unna. Det er wifi, air condition, parkering foran huset (1 parkeringsplass per leilighet, hvis du trenger mer, vennligst gi oss beskjed). Hver enhet har sittegruppe og satellitt-TV. Det fullt utstyrte kjøkkenet har kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Enhetene har også spiseplass og møblert terrasse. Privat bad har badekar eller dusj. ACI Marina Umag ligger innen 5 km fra Umag sentrale ATP Stadion Stella Maris i Umag, 6,7 km unna, mens Umag bymuseum ligger 6 km fra Apartmani Svjetionik. Den nærmeste flyplassen er Pula lufthavn, 91 km fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villas Faro

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 99 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Jadran ( Umag)

Velkommen til Apartments Jadran. Leiligheter i første rad mot sjøen (nærmeste strand 50m, sandstrand 100m) venter på at du skal oppdage skjønnhetene det kan tilby deg på din etterlengtede ferie. Dette stedet er ideelt for en romantisk og fredelig ferie. Det er 3 typer leiligheter (Jadran, Gagy, Adriana). Leilighetene er komfortable, moderne innredet, utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV med satellittprogrammer, gratis WiFi, parkering på stedet (garasje tilgjengelig for mindre familiebiler, ingen reservasjoner nødvendig), havutsikt, balkong / terrasse, utstyrt kjøkken med alt redskaper og apparater (stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, elektrisk komfyr, vannkoker / kaffetrakter, brødrister), egen vaskemaskin. Adriana - moderne leilighet med ett soverom, bestående av ett soverom med ekstra seng, kjøkken med spiseplass, bad, dobbel stue, stor terrasse med utedusj, hagemøbler, fluktstoler, grill og boblebad (kun tilgjengelig for gjestene på leiligheten Adriana ). (preseason fra 189eur, sesong fra 198eur, postseason 189eur) Jadran - leilighet med to soverom, består av to soverom, bad, gang, kjøkken med spiseplass, stue, balkong med havutsikt. (preseason 84eur, season 124eur, postseason 84eur) Gagy - leilighet i to etasjer og to soverom, består av to soverom, to bad, to balkonger med sjø, kjøkken med spiseplass, stue. (preseason 86eur, season 129eur, postseason 86eur) * Kjæledyr er ikke tillatt * Røyking er forbudt i leiligheten * Gjester blir ikke belastet ekstra avgifter, prisene er endelige og inkluderer alt oppført i beskrivelsen. * Innsjekking - 15:00. Sjekk ut - 10:00

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadran

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 84 €

Leilighet Lorena ( Umag)

Fullt utstyrt leilighet beliggende i en rolig del av sentrum, nær sjøen og stranden. I nærheten ligger også lege, supermarked, postkontor, bank, tobakksforretning, forskjellige butikker og bakeri. Leiligheten ligger 5 minutters gange til strandpromenaden langs hele Umagskysten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lorena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ždravac ( Umag)

Huset er på slutten av landsbyen kalt Petrovija. Omgitt av vingårder, oliven og grønne flater. Ideelt sted for par og avslappende kropp og ånd. På bakgården finner du nyoppdret frukt og grønnsaker. I stille sted langt fra veien. Leilighetene er gode for motorsyklist og syklister, vei for sykling (Parenzana), og sted å deponere dine veichles. Nybygd hus. I landsbyens sentrum finner du to restauranter og en liten matbutikk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ždravac

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Umag

Umag  - Våpenskjold Umag er en sjarmerende turistby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på den nordvestlige kysten av Istria nær grensen til Slovenia. Den har en lang og interessant historie, og den første av sin naturlige skjønnhet ble oppdaget av romerske adelsmenn som her bygde sine sommerboliger. Etter hvert fikk den konturer og alle kjennetegnene til en by. På 1200-tallet falt det under administrasjonen av den venetianske republikken, som styrte byen inntil dens nedgang på slutten av 1700-tallet. Fra denne perioden har blitt bevart steinhus i gamlebyen, deler av murer og tårn, og bygninger og kirker fra renessanse og barokk. I dag er Umag et moderne turistsenter i det nordvestlige Istrien som har rundt 14 000 innbyggere. Byen er full av overnattingsmuligheter av høy kvalitet, luksuriøse og små familiehoteller, villaer, leiligheter og miljøanlagte leirer. Privat innkvartering skiller seg ut fordi det er rimeligere og det tilbys av vennlige verter som vil gjøre alt for deg slik at du kan glede deg over uforglemmelige ferier. I den gamle delen av byen kan du besøke bymurer med en delvis bevart byport og en bro fra det 10. århundre, deretter kirken St. Roko fra 1500-tallet og Museum of Umag med en verdifull samling av gjenstander fra Romersk periode. Strendene er veldig rene og velholdte, og noen av dem har blått flagg, noe som gjør dem ideelle for familieferier. Umag er også kjent for ATP-turnering. Umag tiltrekker seg mange besøkende, elskere av sport og rekreasjon fordi det tilbyr mange kvalitetsfasiliteter og idrettsbaner. Fra organiserte turer anbefaler vi eventyr på sykkel- eller båttur til Venezia. Velsmakende fisk- og kjøttretter av det istriske kjøkkenet og suverene istriske viner kan smakes på en av de mange restaurantene og tavernaene i byen. Besøk Umag, denne turistperlen fra Istria, og tilbring ferier med en overflod av variert og interessant turisttilbud og aktiviteter. Søk i tilbudet vårt med privat innkvartering i Umag. Leiligheter, rom og feriehus i Umag billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Umag!

Umag Værmelding