Leiligheter Savudrija | Topp overnatting i Savudrija, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Savudrija

Savudrija er en turist- og fiskerby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger i den nordvestlige delen av den Istriske halvøy nær grensen til Slovenia. Det ble først nevnt i skriftlige poster i andre halvdel av 1100-tallet da den var en del av Piran kommune. I følge arkeologiske funn har området Savudrija vært bebodd siden den neolitiske perioden, og her er det funnet verdifulle rester av romerske festningsverk og havneanlegg. Innryddet, for det...

Sorter etter:

Leiligheter Katarina

Savudrija

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leiligheter Blažević Željka

Savudrija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

fra 60 €

Leiligheter Fonović

Savudrija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ivas

Savudrija

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 14 personer

fra 59 €

Leiligheter Villa Lara

Savudrija

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 30 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vila Zlata

Savudrija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 40 personer

fra 39 €

Leiligheter Toni

Savudrija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 39 €

Leiligheter Katarina ( Savudrija)

Leilighet Katarina er en leilighet som ligger i Crveni vrh, 2 km fra Savudrija, 6 km fra Umag. Denne eiendommen ligger 2 minutters gange (150 meter) fra stranden. Denne leiligheten har klimaanlegg og terrasse. Gjestene har tilgang til gratis Wi-Fi i hele eiendommen. Leiligheten har 2 soverom, 2 toaletter, dusj, sittegruppe, vaskemaskin og fullt utstyrt kjøkken. Det kan huse opptil 6 personer. Gratis privat parkering er tilgjengelig på Apartment Katarina.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Katarina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Blažević Željka ( Savudrija)

Fullt utstyrt 3-roms leilighet. Den har 2 rom på hagen (det ene med en seng, det andre med to senger) og 2 rom på sjøsiden (det ene er et 2-sengs soverom og det andre er stuen) med en vakker utsikt over Adriaterhavet . Stuen fungerer også som et soverom hvis du trenger mer soveplass, og dette vil helt sikkert være favorittrommet ditt, for derfra kan du gå ut på en balkong som er laget for et spill med kort, lese et magasin, ha det første morgenkaffe eller te eller bare for å nyte. Den har også et kjøkken, spisestue med utsikt over havet, som også har en balkong du kan gå til og to og et halvt bad. I tilfelle det blir for blåsende kan du tilbringe tid i den søte lille hagen vår og tilberede en grillfest for deg og din familie. Husdyr er også veldig velkomne. I nærheten ligger hotellet Kempinsky, en lekeplass for barn, en 18-hulls golfbane, alle slags idretts terrasser (basketball, fotball, volleyball, tennis), en kirke og matbutikk. Huset jeg ligger i den tredje raden fra sjøen. Det er ideelt for familier som ønsker å tilbringe tid i fred, ro og privatliv. Vi håper du vil trives.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blažević Željka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Fonović ( Savudrija)

Kjære gjester, Apartments Fonovic ligger i et familiehus som ligger bare 50 meter fra sjøen i bukten Zambratija, i det istriske feriestedet Savudrija. Vakker naturlig sandstrand ligger bare 100 meter fra huset. Stranden er forsiktig nedsenket i havet, sjøen er grunne og egnet for små barn. Leilighetene har egen inngang og består av kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad med dusj, gang og en romslig terrasse. Leilighetene har klimaanlegg, oppvarming, satellitt-TV, internettilgang, hårføner, håndklær, sengetøy, tallerkener og bestikk, mikrobølgeovn, ... Hver leilighet har en overbygd parkeringsplass. I bakgården av huset er en romslig inngjerdet plen egnet for uforsiktige barn leker. Til gjestene er utendørs grillen i en beautifly anlagt hage, terrasser omgitt av blomster og et sommer kjøkken. Savudrija en liten fiskerlandsby ligger på en liten halvøy, og er en favoritt romantisk oasisto aficionados av: skjønnhet, historie og klart vann. Rene omgivelser, grøntområder, krystallklart vann, sandstrender og et rikt gastronomisk tilbud er bare noen av attraksjonene for sommerferien i Savudrija. Familien Fonovic ønsker deg hjertelig velkommen og et hyggelig opphold.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fonović

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ivas ( Savudrija)

Istrien hus er ca 200 år fullstendig renovert og omgjort til tre leiligheter med stor inngjerdet hage. Ligger i en rolig gate ikke langt fra sjøen halvveis mellom Umag og Savudrija, 5 minutter fra sandstrender og steinete strender, tennisbaner og svømmebassenger. Sykkelstier langs kysten, en avstand på ca 15 km. Golfbanene på 3 km avstand. Nær restauranter, vinkjeller, seiling, dykking og ridning gjør for en interessant slutt på denne familien, sport og fritidsturisme. Huset er ment å imøtekomme 10 til 14 personer, eller tre familier. Første etasje leilighet for 6 personer og to leiligheter i første etasje for å imøtekomme 4 personer. parkering. Alle suiter: aircondition, fullt utstyrt kjøkken, TV / TV, trådløst internett, sykkelutleie, levering av grønnsaker fra hagen etc. .. Husdyr er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivas

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 59 €

Leiligheter Villa Lara ( Savudrija)

Villa Lara er helt nybygd. Et leilighetshus med en vakker taverna og et eget edelt svømmebasseng. Stranden i Savudrija er bare noen få minutters gange, og kan nås på en rett, direkte måte. Huset gir deg den høyeste standarden på indivdual og moderne komfort. Alle leilighetene er utstyrt med air condition. For din egen bil er et beskyttet og overbygd parkeringsområde tilgjengelig. For å oppnå trivsel, er byggematerialer og møbler biokompatible valgt. Sentrum av Savudrija ligger mindre enn 500 meter unna, hvor ulike butikker er tilgjengelige. Like nær er det ingen støyforurensning ved Lara-villaen. Det er det ideelle stedet hvor du kan slappe av, ha det gøy og være et ideelt punkt der du kan starte dine utflukter og funn! Seks nye, moderne, sjenerøse og individuelle leiligheter med størrelser på 52 kvm og 64 kvm utstyrt med all komfort er tilgjengelig for din bekvemmelighet. Alle leilighetene har bad / dusj / toilete, air condition samt egen balkong eller terrasse. For underholdningsfri SAT-TV og DSL internettforbindelse i hver leilighet med lavpris fast pris er tilgjengelig. Leilighetene er designet for å komfortabelt innkvartere opptil 4 eller 6 personer. Prisene varierer mellom EUR 350 og EUR 980 per uke og leilighet avhengig av sesong og den valgte størrelsen på leiligheten. Leiligheten er tilgjengelig normalt hver lørdag fra kl. 16.00. Avgangstidspunktet er kl. 11.00 påfølgende lørdag dersom du reserverer for en ukes tid. Spør eller send oss ​​en e-post for ytterligere informasjon om pris, tilgjengelighet og andre forhold. Nyt personvernet ditt sammen med familien din hos oss!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Lara

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 30 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vila Zlata ( Savudrija)

Vi tilbyr hyggelige og komfortable leiligheter fra 2 til 8 personer 100 m til sandstranden. Klimaanlegg, satellitt-TV, wi-fi, safe, vaskemaskin, terrasser. Parkering. På gården er det en grill og et stort bord, en trampoline for barna. Leiligheten ligger i et rolig område og omgitt av grønne omgivelser. I nærheten finner du restauranter, kafeer, pizzeriaer, lekeplasser for barn. Ideell for ferier med barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Zlata

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 40 personer

Pris fra 39 €

Leiligheter Toni ( Savudrija)

Leilighet Toni - Istria, Umag, Umag, ligger i et rolig sted, ikke langt fra den steinete stranden. Leiligheten er pent utstyrt, består av ett soverom med dobbeltseng og en åpen passasje til stuen, bad med dusj, utstyrt kjøkken, spisestue og stue med balkong med utsikt over havet. Leiligheten har aircondition og har satellitt-TV. Ligger i første etasje i en liten villa med 6 leiligheter og en parkeringsplass ved siden av huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toni

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 39 €

Turist guide - Savudrija

Savudrija  - Våpenskjold Savudrija er en turist- og fiskerby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger i den nordvestlige delen av den Istriske halvøy nær grensen til Slovenia. Det ble først nevnt i skriftlige poster i andre halvdel av 1100-tallet da den var en del av Piran kommune. I følge arkeologiske funn har området Savudrija vært bebodd siden den neolitiske perioden, og her er det funnet verdifulle rester av romerske festningsverk og havneanlegg. Innryddet, for det meste steinete kystlinje, ispedd små småstrender og omgitt av frodig middelhavsvegetasjon, har gjort et skikkelig turistparadis fra denne lille fiskerlandsbyen. Sammen med leilighetskomplekser, campingplasser og hotell, kan du finne komfortabel og rimelig innkvartering i privat innkvartering. Snille verter tilbyr overnatting i komfortable og moderne leiligheter, rom og fritidsboliger. Savudrija tilbyr i dag mye mer enn bare klassisk strandferie og sol. I sitt store utvalg skiller seg ut: sykkelstier langs kysten og mange romerske monumenter, tennisbaner, dykkerskole, profesjonell golfbane med 18 hull på Crveni vrh og windsurfing på grunn av de fantastiske forhold og konstant vind på toppen av halvøya. Spesiell attraksjon er et fyrtårn i Savudrija, som også er det eldste på Adriaterhavet. Fyret ble bygget tilbake i 1818 og er det vestligste punktet i hele Kroatia. Du bør også prøve velsmakende istriske spesialiteter og fersk sjømat i lokale restauranter og tavernaer. Om sommeren arrangeres en rekke tradisjonelle arrangementer og festivaler, for eksempel de berømte Savudrija Nights, som arrangeres i august. Besøk Savudrija, den vestligste delen av Istrien og Kroatia, og tilbring ferier omgitt av ren og uberørt natur, et rikt og variert utvalg av istriske retter, forskjellige sportsaktiviteter og interessante arrangementer. Søk etter privat innkvartering i Savudrija og omegn. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Savudrija og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Savudrija!

Savudrija Værmelding