Leiligheter Pašman - Kraj | Topp overnatting i Pašman - Kraj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pašman - Kraj

Kraj er en liten landsby i den sørøstlige delen av øya Pašman, 3 km sør for byen Pašman. Det strekker seg langs to vakre sandstrender, omgitt av gamle olivenlunder og vingårder. Stedet er veldig stille og fredelig og ideelt for familier med barn, men også for alle de som ønsker en ro fra storbyens folkemengder og støy. Byen er dominert av det fransiskanske klosteret St. Duje fra 1300-tallet bygget i gotisk stil. I klosteret er det et bilde...

Sorter etter:

Leiligheter Vila Kruna i Palma

Pašman - Kraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 53 personer

fra 50 €

Leiligheter Benčić

Pašman - Kraj

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 10 personer

fra 30 €

Feriehus Tkon - Kraj

Pašman - Kraj

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leilighet ŠANDRIĆ Pašman

Pašman - Kraj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 70 €

Leilighet DARIO Pašman

Pašman - Kraj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leiligheter KRAJ - Pašman

Pašman - Kraj

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 30 personer

fra 50 €

Leiligheter Vila Kruna i Palma ( Pašman - Kraj)

Familien Kontin vil presentere deg et tilbud på luksuriøse leiligheter i villaer Kruna og Palma, på plass kalt Kraj, på øya Pašman, Kroatia. Leilighet villaer, attraktivt plassert på sandstrender, er ikke bare luksuriøst innredet, men de tilbyr en vakker utsikt på Pašman kanal, en visning som vil gjøre ferien din til en unik opplevelse. Villa Kruna, rangert med 4 stjerner, er en luksuriøs innkvartering som komfortabelt kan innkvartere opptil 30 personer. Villa er først i linjen, med en vakker beliggenhet på selve sandstranden med utsikt over Pašman-kanalen. Rik middelhavshage som omgir villaen, vil gjøre ditt besøk uforglemmelig. Det er et opplyst svømmebasseng i hagen. Villa Palma, rangert med 4 stjerner, er en luksuriøs innkvartering som komfortabelt kan innkvartere opptil 23 personer. Villa ligger på en vakker beliggenhet, på selve sandstranden, med utsikt over Pašman-kanalen. Nærheten til en sandstrand gjør denne villaen spesiell, fordi gjestene kan ha praktisk talt kontakt med havet. I tillegg til luksuriøs innkvartering og morsom tid i villaer, kan Kontin-familien tilby deg muligheten til en halvpensjonstype næring i Villa Kruna, den hyggelige gjestgiveriet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Kruna i Palma

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 53 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Benčić ( Pašman - Kraj)

Bencic Apartments ligger i Kraj (øya Pasman, Zadar). Innkvarteringen er langt fra den første stranden 20 meter. Minimum antall personer som er foretrukket av en enhet er 2, og det maksimale femte gjester kan bruke balkong / terrasse, hage, kjøkkenutstyr, TV, vaskeri, grill. Spesialtilbud: tilberedning av lokale spesialiteter, frukt fra hagen, meieriprodukter, olivenolje, vin, fiske, fotturer og pješa? Eje, utflukter, besøk til kulturelle eller naturlige steder, terrengsykling, båtfortøyning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Benčić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Tkon - Kraj ( Pašman - Kraj)

Hause er lokalisert 75 m til stranden. Det er et spiseplass og et kjøkken. En TV er tilgjengelig. Andre fasiliteter på Dragana House inkluderer en terrasse. Sykkelutleie er tilgjengelig på eiendommen. Og området er populært for fiske. Šibenik ligger 45 km fra Dragana-huset, mens Vodice ligger 36 km fra eiendommen. Zadar lufthavn ligger 19 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Tkon - Kraj

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leilighet ŠANDRIĆ Pašman ( Pašman - Kraj)

Stenhus Šandrić ligger på øya Pasman, Ugrinić. Huset har tre nybygde leiligheter (to soverom 4 + 2 personer, ett soverom 2 + 2 personer, studio 2 + 1) To-roms leilighet har 60 m2 Ett-roms leilighet har 35 m2 Studio 25m2 Huset ligger 90 meter fra den nybygde stranden. Leilighetene har wifi, satellitt-TV, air condition, grill, parkering. Fergehavnen ligger ca 2 km fra huset. Benediktinerklosteret ligger 400 meter fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet ŠANDRIĆ Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 70 €

Leilighet DARIO Pašman ( Pašman - Kraj)

Leiligheter med basseng for 2 + 2 personer ligger i byen Kraj på øya Pašman og ligger 100 meter fra sandstranden Ved siden av bassenget er det et overbygd sommer kjøkken med grill hvor i skyggen kan du hvile uten å bekymre deg og forberede til lunsj .... middag mens barna nyter å svømme i det vakre bassenget. Det er 2 kafeer på stranden hvor du kan nyte en fantastisk kaffe med vakker utsikt over de mange øyer og Pašman kanal

Kategorisering Kategorisering - Leilighet DARIO Pašman

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter KRAJ - Pašman ( Pašman - Kraj)

Leiligheter med oppvarmet basseng for 2 + 1,2 + 2 og 4 + 2 personer slik at det er mulig å bade i bassenget i 4 måneder Leilighetene er nylig innredet med alle nødvendige apparater, Gjestene kan bruke sommer kjøkkenet og grille ved bassenget. Eierne har også en 5 meter hytte med en hytte som også er tilgjengelig for gjestene Alle våre gjester daglig har gratis veggies fra hagen vår som ligger rett ved siden av huset

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter KRAJ - Pašman

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 30 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Pašman - Kraj

Pašman - Kraj  - Våpenskjold Kraj er en liten landsby i den sørøstlige delen av øya Pašman, 3 km sør for byen Pašman. Det strekker seg langs to vakre sandstrender, omgitt av gamle olivenlunder og vingårder. Stedet er veldig stille og fredelig og ideelt for familier med barn, men også for alle de som ønsker en ro fra storbyens folkemengder og støy. Byen er dominert av det fransiskanske klosteret St. Duje fra 1300-tallet bygget i gotisk stil. I klosteret er det et bilde av Jomfru Maria med babyen Jesus fra 1400-tallet og et museum med utstillinger som forteller den lange historien til byen og hele øya Pašman. Befolkningen er tradisjonelt engasjert i jordbruk, vin og olivenolje og fiske. Stedet er også kjent for å produsere veldig velsmakende geitost. I dag overtar turismen sakte hovedrollen, og overnatting kan bli funnet i leiligheter og rom i private familiehus hvor slags verter vil romme og gi deg en uforglemmelig ferie. I tillegg til sandstrender, er stedet ideelt for lange turer, fotturer og sykkelturer gjennom den frodige middelhavsvegetasjonen av urter, gamle vingårder og olivenlunder. Etter en hel dag med svømming eller aktiv ferie, anbefaler vi å besøke lokale tavernaer, som tilbyr sunn og organisk mat og autentiske sjømatretter med et glass god vin fra Dalmatia. Vi inviterer deg til å besøke Kraj på øya Pašman og hvile kroppen og sjelen din i denne lille, rolige øylandsbyen. Privat innkvartering på øya Pašman - Kraj. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40% uten dyre byråavgifter. Velkommen til Kraj på øya Pašman!

Pašman - Kraj Værmelding