Leiligheter Plitvice innsjøer | Topp overnatting i Plitvice innsjøer, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Plitvice innsjøer

Plitvice-innsjøer er den største, eldste og mest populære kroatiske nasjonalparken. Det ligger i det nordøstlige Lika mellom fjellene i Mala Kapela i vest og Plješevica i øst. Innsjøene er oppkalt etter en liten landsby og den lille elven Plitvice som renner inn i Plitvice-innsjøene på bunnen og den siste delen der faller nedover den 80 meter høye steinen, og danner den spektakulære store fossen. Parken består av 16 sammenkoblede innsjøer,...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Plitvice innsjøer

Sorter etter:

Leiligheter Plitvice Lakes Lodge

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

fra 80 €

Leiligheter House Jelena

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

fra 65 €

Leilighet Marija Brajdić

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

fra 150 €

Feriehus Lana

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Feriehus Villa Lady Di Plitvice

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 290 €

3 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Blaženka Hodak

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 13 personer

fra 60 €

Leiligheter Sanja

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Family Dukić

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 30 €

Camp Korita

Plitvice innsjøer

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 99 personer

ved forespørsel

Feriehus Ilija Hodak

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 20 personer

fra 100 €

Leilighet Špehar

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Dale

Plitvice innsjøer

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

fra 70 €

Rom Natura Plitvice Lakes

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 17 personer

fra 40 €

Leilighet Sučić

Plitvice innsjøer

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Plitvice Lakes Lodge ( Plitvice innsjøer)

Det sjarmerende trehuset tilbyr tre rikt møblerte leiligheter med klimaanlegg og egen inngang. På grunn av sin beliggenhet er det attraktivt for gjester, da det garanterer uhindret tilgang selv under snøforhold. Stor anlagt hage, med sine fasiliteter, byr på mye moro og en hyggelig ferie for barn og voksne. 1,5 km unna ligger et senter med butikker og restauranter, og inngangen til nasjonalparken er 16 km unna. Å bo i et trehus, i tillegg til å være komfortabelt, er også veldig nyttig. Lag med harpiks inne i veggene har en positiv effekt på luftveiene, og treets varme farger og naturlighet reduserer stress og oppmuntrer til kreativitet og sosialt samvær. Trehuset har ingen statisk elektrisitet så det trekker ikke til seg støv. Derfor er det et ideelt valg for personer som er allergiske mot støv. Treflater absorberer overflødig fuktighet fra luften, og når luften blir tørr slipper de ut nøyaktig den fuktigheten de tidligere absorberte. Derfor sier vi at et trehus lever og ånder. Siden tre er en utmerket naturlig isolator, er oppholdet behagelig om sommeren uten klimaanlegg, og om vinteren holder det godt på varmen. I tillegg til en rask ankomst og tilgang til nasjonalparken "Plitvice Lakes", er det en rekke attraksjoner verdt å besøke. Tilfluktsrom for unge bjørner i Kuterevo (62 km), Barać-hulene (37 km), Grabovača-huleparken (46 km), Jelena-dalen (28 km), Ranch med hester for ridning (30 km), Adrenalinparken (20 km), Zip line Se opp for bjørnen 27 km), Nikola Tesla Memorial Centre (51 km), arrangert akebakke (7 km), skianlegg Mukinje (16 km), kilden til elven Gacka - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. er bare noen av de attraktive stedene verdt å besøke og skaper uforglemmelige minner. Hver leilighet er utstyrt med et utvalg litteratur og brettspill, og du kan også slappe av i spa-området vårt nedsenket i jacuzzien etter å ha slappet av i badstuen. For kjølige kvelder er det hagepeisen vår hvor du kan nyte tilbakelent, dekket med et teppe og på klare netter se stjernene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Plitvice Lakes Lodge

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter House Jelena ( Plitvice innsjøer)

Ønsker du å rømme et sted, hvor du vil høre fuglekvitter, føle luftens renhet og underveis besøke Plitvice Lakes, Rastoke, Barać Caves og andre interessante steder. Vi er her..HUSET JELENA, som ligger i Selište Drežničko . Vi er på statsveien D1, 5 km fra inngangen til Plitvice Lakes National Park. Vi har to nyoppussede Studioleiligheter med 4* og ett dobbeltrom 3* Alle overnattingsfasiliteter har egen parkering. I hagen er det plass for sosialt samvær, trampoline, huske og utegrill som våre gjester kan benytte gratis. Hvis du kommer til oss, vil vi gjøre vårt beste for at du skal føle deg hjemme. VELKOMMEN!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter House Jelena

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Marija Brajdić ( Plitvice innsjøer)

Jeg er Marija. Boligen vår ligger kun 7 km fra inngangen til nasjonalparken Plitvice Lakes. Vi holder til i en rolig landsby på Brajdić selo 214. Leiligheten er meget romslig, 100 m2. Den inneholder 3 rom (to dobbeltrom og ett tremannsrom). Hvert rom har eget bad og et velutstyrt kjøkken samt en stor terrasse/balkong. Foran huset er en stor gratis parkeringsplass, lekeplass, mye grønt og en blomsterhage. Turisttilbudet i vårt sted og i nærheten av Plitvice-sjøene har utvidet seg kraftig. I tillegg til de vakre innsjøene på Plitvice, anbefaler jeg at du besøker Barać-grottene (5 km fra overnattingsstedet vårt) og Rastoke Nature Park i byen Slunj (15 km fra oss). For de som liker aktiv turisme, kan de sykle langs lange merkede sykkelstier gjennom naturen, besøke eventyrparken, sykle på firehjuling eller kajakk på Korana-elven. Jeg har gjort denne jobben i 22 år. Vår gode forretning og utmerkede tilfredsstillelse av våre gjester er et resultat av mange års erfaring og en varm og oppriktig velkomst til hver gjest! Vi gleder oss til du kommer!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marija Brajdić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 150 €

Feriehus Lana ( Plitvice innsjøer)

Feriehus Lana er et perfekt sted å tilbringe ferien i en rolig natur med familie eller venner. Du kan nyte privatliv, fordi du vil være de eneste gjestene på eiendommen vår. Vi tilbyr hele huset med to separate soverom, bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stor stue med flatskjerm-TV og peis. Det er en barneseng i huset, og det kan være forberedt på våre små gjester. Dette huset har overbygd terrasse med sittegruppe. Huset er omgitt av stor hage og rolig natur. Hagen er utstyrt med solstoler, hengekøyer, volleyballbane, lekeplass med sving, .... Det er også våre sykler som venter på deg, ri dem og utforsk landsbygda. .... Gjestene kan bruke grill, parkeringsplass og WI -FI gratis. Gjestene kan ta litt grønnsaker fra vår øko hage.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lana

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Villa Lady Di Plitvice ( Plitvice innsjøer)

Villa Lady Di Plitvice ligger i nasjonalparken Plitvice Lakes, Gornji Babin Potok 65, Vrhovine kommune. Det ligger langs statsveien D52 som på den ene siden forbinder inngangen til Plitvice Lakes og på den andre siden motorveien A1 avkjørsel Otočac. Huset ligger i første etasje: entré; stue med kjøkken og spiseplass; rom med seng 180 * 200; badstue med dusj; og et separat bad. De indre trappene forbinder det høye loftet der det er 4 rom, bad og separat toalett. Rommene er: rom 1 der det er en sengestørrelse 180 * 200; rom 2 der sengen er 160 * 200; rom 3 der det er 2 senger i størrelse 120 * 200 og en mini-stue der det er en levende seng som kan være en seng i størrelse 160 * 200. Det er en TV i rommet. Alle rommene har tilknyttede skap. Villa Lady Di Plitvice har: Sentralvarme, Klimaanlegg, TV, Wi-fi; Gratis parkering, Dusj, Bad * 2, separat toalett, badstue, kjøkken utstyrt med komplett utstyr og apparater, strykebrett, strykejern, hårføner, safe, vaskemaskin, tørketrommel, diverse brettspill. Anlegget er åpent hele året. I nærheten av bygningen er det den største Zip-linjen i Europa - Se opp for bjørnen, nær inngangen til Plitvice Lakes, Gacka Spring, Majerovo vrilo, Nikola Tesla Memorial Centre, Northern Velebit National Parks, Grabovača Cave Park Samograd, Kuterevo Bear Sanctuary , deretter i nærheten av Plitvice Ljeskovac. Overnattingsstedet er merket: Safe stay in Croatia.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Lady Di Plitvice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 290 €

3 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Blaženka Hodak ( Plitvice innsjøer)

Apartments Blazenka Hodak ligger i landsbyen Seliste Dreznicko, noen minutters kjøring til nasjonalparken Plitvice Lakes. Huset er omgitt av greenary og ligger i en stor hage. Leilighetene er store og inneholder to soverom, bad, utstyrt kjøkken og stue med balkong eller terrasse. Gratis parkering og wi-fi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blaženka Hodak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 13 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Sanja ( Plitvice innsjøer)

Leilighet Sanja ligger i nærheten av Plitvice Lakes, den verdensberømte nasjonalparken. Hvis du besøker Plitvice Lakes og deres omgivelser, kan vi tilby passende overnatting i leiligheten. Leiligheten har to soverom, stue, kjøkken og bad. Leiligheten ligger på landsbygda, omgitt av skog og grønt, slik at du kan nyte ferien. Leilighet Sanja er i familiens hus Vidos i bosetningen Lipovaca, avstand 10 km (15 minutter med bil) fra Plitvice Lakes. Leiligheten er luksuriøs og nylig utstyrt og består av to soverom, stue, kjøkken og bad. Soverommene er dobbeltrom, med mulighet for å legge til ekstra seng. Pris på forespørsel. Kom og besøk oss!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sanja

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Family Dukić ( Plitvice innsjøer)

House Family Dukic ligger i et rolig og fredelig sted Oštarijski Stanovi, 10 kilometer nord for den sentrale turistsonen Plitvice Lakes National Park. Stedet er rikt med attraktive landskap, skoger og speleologiske gjenstander. Det er et ideelt sted for ferie, losji og hvile. For elskere av aktive ferier, tilbyr dette området en uforglemmelig opplevelse. For sykkelfans stier omgitt av grøntområder. Det er også stier for fotturer. I nærheten ligger et svømmebasseng og tennisbane og ridestasjon Jelov Gorge. Om vinteren er dette stedet ekstremt snøaktig, som ser frem til minst en, fordi de kan gå på ski på åsene. House Family Dukic har en kapasitet på 10 senger, hvorav 6 gjør leiligheten. Leiligheten har tre soverom og to bad (dusj + toalett), utstyrt kjøkken og spisestue med satellitt-TV. Leiligheten har sentralvarme. Innenfor leiligheten er det to soverom med eget bad (dusj + toalett).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Family Dukić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 30 €

Camp Korita ( Plitvice innsjøer)

Korita Camp er en liten familie camping idyllisk og unik atmosfære, som mottar bare ca sytti gjester. Det ligger i Grabovac, bare 8 km fra de vakreste kroatiske nasjonalparkene Plitvice Lakes. Innen leirene er det en liten familie restaurant med en terrasse mottar 150 personer. Vår campingplass er i fullstendig motsatt av overfylte leire som teller av tusenvisen ennå. Denne typen camping til de som ønsker en individuell tilnærming som vi trener med våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Camp Korita

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 99 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Ilija Hodak ( Plitvice innsjøer)

Lei et hus for nyttårsaften og vinterferier. Ilija Hodak House har en idyllisk og fredelig beliggenhet i Seliste Dreznicko, 1 km fra riksveien D1, og 5 km fra inngang 1 i Plitvice-sjøene. Huset ligger i en meget gunstig beliggenhet og på bare noen få minutter kan du komme deg til turistmål som nasjonalparken Plitvice Lakes, landsbyen Korana, grotter og Rastoke Slunj. Stor hage for å hindre fred og avslapning for voksne og barn. Fra eksternt utstyr er det en grill og hagemøbler. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon på mobil: 091 895 6270, tlf. 047 613 820. Leilighet med 1 soverom for 4 personer - 1 dobbeltseng, 2 dobbeltsenger, toalett, dusj, kjøkken, sittegruppe, TV satellitt side, overbygd terrasse, oppvarming, peis

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ilija Hodak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 20 personer

Pris fra 100 €

Leilighet Špehar ( Plitvice innsjøer)

Leilighet Spehar ligger i et rolig sted i Catrnja! Det er bare 6 km fra Plitvice Lakes National Park! Alle gjesterommene har gratis Wi-Fi, avgiftsfri privat parkering og også en hage å slappe av!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Špehar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Dale ( Plitvice innsjøer)

Apartments Dale tilbyr en hage og overnatting i Smoljanac. Plitvicka Jezera ligger 7 km unna. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. Leilighetene har også en kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyrtopp. Apartments Dale tilbyr gratis Wi-Fi overalt. Håndklær er inkludert.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dale

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 70 €

Rom Natura Plitvice Lakes ( Plitvice innsjøer)

Natura Plitvice Lakes er et nybygd anlegg i hjertet av Plitvice Lakes. Vi tilbyr høye og velutstyrte rom med TV og over 1000 forskjellige programmer, hvert rom har aircondition og gratis Wi-Fi. Vi har også parkering for våre gjester, som også er gratis. Inngangen til NP Plitvice Lakes ligger bare 15 minutters gange unna. Vi har mottak og service 0-24. Vi tilbyr våre gjester uforglemmelige opplevelser og lar dem holde seg i samsvar med våre kategoriseringsstandarder.

Kategorisering Kategorisering - Rom Natura Plitvice Lakes

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 17 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Sučić ( Plitvice innsjøer)

Aparment Sučić ligger 5 km fra nasjonalparken Plitvice-innsjøene. Omgitt av den vakre og fredelige naturen, er leiligheten vår flott for ferien. I nærheten av leiligheten finner du 2 supermarkeder og restauranter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sučić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Plitvice innsjøer

Plitvice innsjøer  - Våpenskjold Plitvice-innsjøer er den største, eldste og mest populære kroatiske nasjonalparken. Det ligger i det nordøstlige Lika mellom fjellene i Mala Kapela i vest og Plješevica i øst. Innsjøene er oppkalt etter en liten landsby og den lille elven Plitvice som renner inn i Plitvice-innsjøene på bunnen og den siste delen der faller nedover den 80 meter høye steinen, og danner den spektakulære store fossen. Parken består av 16 sammenkoblede innsjøer, utallige fossefall som ble opprettet gjennom tusenvis av år ved deponering av travertin, og hele prosessen pågår fortsatt i dag. Parken ligger mellom 400 og 1.300 meter over havet, og den er preget av en rik og mangfoldig flora og fauna. Her bor alle store europeiske rovdyr ulv, gaupe og bjørn, så vel som mange andre arter av pattedyr, fugler, fisk og amfibier. Mer enn 70% av parken er dekket med tette gamle skoger av bøk og gran, og resten er enger og små bygder. Takket være alt dette er Plitvice-innsjøene beskyttet av UNESCO som verdensarv siden 1979. Parken er bebodd siden antikken i små landsbyer og landsbyer som har vært bebodd fram til i dag. De viktigste landsbyene er: Jezerce, Plitvički Ljeskovac, landsbyen Plitvice, Poljanak, Rastovača, og innbyggerne deres tilbyr komfortable og kvalitetsovernattinger i deres private familiehus. Plitvice-innsjøer er ideelle for naturelskere og aktive ferieelskere, fordi du, i tillegg til lange turer på velholdte trestier langs innsjøen, kan vandre, sykle på mange stier i området. Du kan også besøke den underjordiske verdenen til Baraćs huler i den nærliggende landsbyen Rakovica. Besøk Plitvice-innsjøene denne naturens juvel og tilbring ferier i uberørt natur, uberørt villmark og mumling av utallige fosser. Søk etter rimelig privat innkvartering i Plitvice-innsjøene. Leiligheter, rom og feriehus i Plitvice innsjøer billigere opptil 40%, uten dyre byråavgifter. Velkommen til Plitvice lakes National Park.

Plitvice innsjøer Værmelding