Leiligheter Gospić | Topp overnatting i Gospić, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Gospić

Gospić er en by og sete for Lika-Senj fylke og Gospić-Senj bispedømme i Kroatia. Det ligger i det kroatiske høylandet, i den sentrale delen av den historiske regionen Lika ved foten av Velebit-fjellet på 562 moh. I de historiske kildene ble Gospić for første gang nevnt som et oppgjør i sin nåværende form på begynnelsen av 1600-tallet under navnet Gospojina. Da var det en liten landsby som flere ganger har blitt forlatt på grunn av den...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Gospić

Sorter etter:

Leiligheter Šarić

Gospić

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Feriehus Balenović

Gospić

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

1 anmeldelser - 5/5

Feriehus Mia

Gospić

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 8 personer

fra 130 €

Leilighet Lana

Gospić

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 3 personer

fra 60 €

Leiligheter Šarić ( Gospić)

Huset ligger i byen Gospic, 2 km fra sentrum, 5 km Nikola Tesla minnesenter og 40 km fra sjøen, slik at den passer til sommer og vinter for naturelskere. Huset ligger 60 km fra Plitvice Lakes National Park. Fra motorvei A1 ligger bare 6 km langs hovedveien mot St. Rok. Den er utstyrt med alt som trengs for et kort eller lengre opphold, og bruk av parkering, sentralvarme, grill etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šarić

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Balenović ( Gospić)

Feriehus Balenović ligger 4 kilometer sijevero-west av gospic, vakker utsikt over Velebit, nær elven Lika og Otešica. Huset har et areal på 110 kvadratmeter i to etasjer, har tre rom med totalt 8 senger. Den er utstyrt med alle nødvendige apparater for et komfortabelt opphold, og bygningen har en badstue ...

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Balenović

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

1 anmeldelser - 5/5
Feriehus Mia ( Gospić)

Velkommen til Lika. Hvis du vil slappe av fra det travle hverdagen og dra nytte av fritiden i det idylliske, puste rent luft, besøk feriehuset Mia. Tilbring en avslappende dag på sjøen, og om kvelden tilbake til den friske fjellluften. Feriehus Mia ligger 5 km fra den vakre landsbyen Gospic Musaluk som ligger ved foten av bakken, foran som det er Lika-feltet som strekker seg til Velebit-fjellet. Huset ligger noen få minutter fra motorveien. Avstanden til byen Gospic er 5 km, 40 km til Karlobag, Zadar 100 km, Plitivice innsjø 70 km, Zagreb 200 km. Perfekt for stille og aktiv ferie med familie og venner. Mulighet for fotturer, sykling, ski og sledding, nær adrenalin park og paintball felt. Huset er veldig godt bygget og attraktivt innredet. 200 m2 har to fullt møblerte etasjer. Første etasje har to romslige soverom, stor stue, kjøkken og spisestue. I første etasje er også to romslige soverom, stue, kjøkken og spisestue. Huset har en terrasse på 40 m2 og en balkong. Det er mulighet til å leie bare en etasje. Tilgjengelige sykler, gummibåt for 4 personer roing, bordtennis. Har gass sentralvarme. Telefon og ubegrenset Internett-tilgang, Wi-Fi. Lei i minst to dager. Vi forventer din ankomst og ønsker at du har råd til en minneverdig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Mia

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 130 €

Leilighet Lana ( Gospić)

Apartment Lana er en ett-roms leilighet i sentrum av Gospic, og passer for 1-3 personer. Rommet har to senger 90x200, som kan skilles eller kobles sammen som en dobbeltseng 180x200, og i stuen er det en ekstra seng. Spisestue, kjøkken og stue er ett rom som har hjørnemøbler med mulighet for å forlenge seg som en ekstra seng for en person. Kjøkkenet er utstyrt med alt utstyr og redskaper; mikrobølgeovn, kjøleskap, keramisk platetopp, stekeovn og vannkoker. Badet er romslig og utstyrt med dusj, vaskemaskin, hårføner og håndklær for hver gjest. Parkering ligger i gårdsplassen til bygningen (delt), gratis Wi-Fi og smart-TV med 100 programmer er tilgjengelig. Husdyr er ikke tillatt i leiligheten, og røyking er forbudt. Nyt skjønnheten og sjarmen til Gospic, samt den koselige atmosfæren i vår Lana-leilighet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lana

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Gospić

Gospić  - Våpenskjold Gospić er en by og sete for Lika-Senj fylke og Gospić-Senj bispedømme i Kroatia. Det ligger i det kroatiske høylandet, i den sentrale delen av den historiske regionen Lika ved foten av Velebit-fjellet på 562 moh. I de historiske kildene ble Gospić for første gang nevnt som et oppgjør i sin nåværende form på begynnelsen av 1600-tallet under navnet Gospojina. Da var det en liten landsby som flere ganger har blitt forlatt på grunn av den konstante tyrkiske trusselen og ran. Etter avslutningen av den tyrkiske trusselen på slutten av 1700- og 1800-tallet utvikler Gospić seg raskt og blir administrasjonssenter for Lika. I dag har Gospić rundt 12 000 innbyggere, som for det meste driver med landbruk, skogbruk og dyrehold, og nylig utvikles turisme takket være den uberørte naturen, den rike floraen og faunaen, rik og variert Lika-mat. Innkvartering finner du i flere pensjonater, og i privat kvalitetsboliger, som tilbys av gjestfrie verter. Ikke glem å besøke Museum of Lika med en interessant samling av Lika tradisjonelle kultur og katedralen til den salige jomfru Maria fra 1700-tallet. Nærliggende Gospić er mange muligheter til å tilbringe ferien aktivt i naturen. Noen av dem er abseiling, trekking, paintball, jeepsafari, ridning, turgåing, fotturer på Velebit-fjellet, kanosafari, seilbåter i Lika-canyon og Krušćica-sjøen, grotteeventyr og mange andre. En av nysgjerrighetene til Gospić er den nærliggende landsbyen Smiljan, der ble født en av de største oppfinnerne av det tjuende århundre, Nikola Tesla. I dag er det i Smiljan etablert et minnesenter til hans ære. Besøk Gospić, denne vakre lille byen og tilbring en ferie i en unik harmoni mellom sivilisasjon og vill og uberørt natur. Søk etter privat innkvartering i Gospić og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Gospić billigere med opptil 40% uten dyre byråavgifter. Velkommen til Gospić!

Gospić Værmelding