Leiligheter Slunj - Rastoke | Topp overnatting i Slunj - Rastoke, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Slunj - Rastoke

Slunj er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i en kupert del av det sentrale Kroatia, hvor det strømmer elver Slunjčica og Korana, langs hovedveien som fører til Plitvice-innsjøene og det sentrale og sørlige Adriaterhavet. Det ble først nevnt på 1400-tallet da det ble bygd gamlebyen og festningen på en steinete høyde over elven Slunjčica. Gamlebyen var sentrum av kroatisk føydal eiendom fra Frankopan-familien. Byen har i...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Slunj - Rastoke

Sorter etter:

Rom Pansion Park

Slunj - Rastoke

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 43 personer

fra 48 €

Leiligheter Cindrić

Slunj - Rastoke

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 85 €

Leiligheter Ava

Slunj - Rastoke

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Drenovac

Slunj - Rastoke

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 50 €

Rom Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Breakfast Park har 18 rom og ligger i sentrum av Slunj, 300 meter fra Rastoka og 30 km fra Plitvice-innsjøene. Hvert rom har eget bad, klimaanlegg, oppvarming, telefon og TV, og kostnadsfri Wi-Fi. Prisen inkluderer frokost.

Kategorisering Kategorisering - Rom Pansion Park

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 43 personer

Pris fra 48 €

Leiligheter Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Family Cindric tilbyr overnatting i turistsesongen i leiligheten (***) i hjemmet. Huset ligger i en rolig del av byen Slunj på en høyde med panoramautsikt over byen. Fra vannmøllebyen Rastoke og festningen Zrinski og Frankopan ligger kun 5 minutters gange gjennom pittoreske landskap.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Cindrić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 85 €

Leiligheter Ava ( Slunj - Rastoke)

Apartment Ava ligger i et rolig sted, 800 meter fra sentrum av Slunj. Det er en vakker hage, grill og hage. Fri bruk av garasjen, kjøkkenutstyr, sengetøy og håndklær. Kjæledyr er velkomne! Avstanden til Rastoke er 1000 m og Plitvice Lakes 30 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ava

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Leilighet Drenovac ligger i en bygning i første etasje i sentrum av Slunj. Innen 50 meter fra parken, postkontor, bakeri, bank, kiosk, medisinsk senter, butikker, busstasjon, restaurant, apotek og kirke. Nærhet til den attraktive landsbyen Rastoke er bare 400 meter, Rastoke: unikt spill Mor Nature, vakre fosser, veier og møller, et sted med ekte glede, så mange har, og til byens strand ved elven Korana mens Plitvice-innsjøene ligger i en avstand på 30 km. Offentlig parkering foran bygningen er gratis. Studioleilighet er fullt utstyrt. En flatskjerm-TV, vaskemaskin, sengetøy, håndklær, kjøkkenutstyr og grunnleggende toalettsaker (hårføner) er inkludert i prisen. Prisen inkluderer også en velkomstdrink. Den består av et kjøkken - spisestue - stue, soverom, gang, bad og to balkonger. Leilighetens størrelse er 45 m2. I leiligheten er røyking tillatt. Betaling skal skje kontant ved ankomst til leiligheten totalt beløp. Innreise og forlate leiligheten etter avtale. Velkommen og et hyggelig opphold!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Drenovac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Plitvice Apartment 42 ligger i Slunj, på veien D1 fra Zagreb mot havet, 30 km fra Plitvice Lakes. Leiligheten er nylig møblert, med ett rom som inneholder 3 senger (+ ekstra seng), kjøkken og bad. innen 300 meter er det butikker, restauranter, postkontor, politi, ambulanse. Leiligheten har en terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Plitvicka 42

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Våpenskjold Slunj er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i en kupert del av det sentrale Kroatia, hvor det strømmer elver Slunjčica og Korana, langs hovedveien som fører til Plitvice-innsjøene og det sentrale og sørlige Adriaterhavet. Det ble først nevnt på 1400-tallet da det ble bygd gamlebyen og festningen på en steinete høyde over elven Slunjčica. Gamlebyen var sentrum av kroatisk føydal eiendom fra Frankopan-familien. Byen har i dag en befolkning på 2000 innbyggere som for det meste driver med landbruk, håndverk og miljøvennlig industri, og på grunn av sin naturlige skjønnhet, er den raskt i utvikling av turisme. Innkvarteringsfasilitetene er hovedsakelig private i leilighetene, rommene og fritidsboligene som tilbyr vennlige og gjestfrie innbyggere. Sannsynligvis den største attraksjonen i Slunj er den pittoreske nedre delen av byen Rastoke, der elven Slunjčica bygde mange fossefall. Her er godt bevarte gamle kvernverk fra 1700-tallet som fremdeles fungerer og kverner korn til mel. I dette lille området ligger 22 møller, som du kan besøke, og noen av dem har blitt omgjort til restauranter som tilbyr utmerket lokal mat og vin. På grunn av lang historie, etnografisk og arkitektur gjenstår, ble Rastoke i 1969 registrert som et kulturminne og er under beskyttelse. I nærheten kan du også besøke kilden til smaragdgrønn elv Slunjčica, den imponerende underjordiske verdenen av Barać-hulene og den gamle romerske festningen Cetin. Vi inviterer deg til å tilbringe en helg eller når du går gjennom, for å stoppe i Rastoke og Slunj og nyte den vakre romantiske atmosfæren i de mange fossefallene og møllene. Søk etter privat innkvartering i Slunj og Rastoke. Leiligheter, rom og feriehus i Slunj og Rastoke, billigere opptil 40%. Velkommen til Slunj og Rastoke!

Slunj - Rastoke Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Slunj - Rastoke