Leiligheter Rakovica | Topp overnatting i Rakovica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Rakovica

Rakovica er en liten landsby og kommune i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Kroatia, Kordun mellom innsjøene Karlovac og Plitvice. Rakovica har en fremtredende plass i Kroatias historie der det i 1871 brøt ut opprør, ledet av Eugen Kvaternik som til slutt var et mislykket forsøk på å etablere den frie kroatiske staten. Rakovica kommune har rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Den...

Sorter etter:

Leiligheter Melissa

Rakovica

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

fra 15 €

Rom House Giga

Rakovica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

fra 70 €

Leiligheter Lana

Rakovica

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Camp Turist Grabovac

Rakovica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 119 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sučić

Rakovica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Melissa ( Rakovica)

Velkommen til Melissa leilighet som ligger i nærheten av nasjonalparken Pitvicka. Din ferie kan godt møte turen og innsjøene eller bare nyte en rolig kveld, gjennom landsbyen er det ingen høye veier, derfor er den ideell for familier med barn fordi leiligheten ligger i en grønn og uberørt natur. Også, flott for unge mennesker fordi det er nær turist fasiliteter som vannaktiviteter, ski, sykling, fotografering, fotturer. Hovedattraksjonen er Plitvice innsjøer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Melissa

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 15 €

Rom House Giga ( Rakovica)

Velkommen til kommunen Rakovica, kjent som Plitvice Valley, et hovedland turistmål rik på vakre landskap, skoger, potholing strukturer, designet som den viktigste, direkte inngangen til Plitvice innsjøer. Ligger halvveis mellom Zagreb og Adriaterhavet, et ideelt sted for avslapning, sted å tilbringe ferier og ta en pause. House Giga ligger i Rakovica, ca 200 m fra hovedveien Zagreb-Zadar (D1), 8 km før inngangen nr. 1 til nasjonalparken Plitvicka jezera. Den rolige beliggenheten og et stort privat tomt gir deg gleden av å nyte stillheten.

Kategorisering Kategorisering - Rom House Giga

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Lana ( Rakovica)

Leilighet Lana ligger i et rolig sted Lipovaca. Ligger 15 km fra Plitvice innsjøer og 4 km fra Barac grotter. Leiligheten tilbyr 2 + 2 senger og barneseng på forespørsel. Utenfor har vi svinger og benker og er perfekt for familier med barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lana

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Camp Turist Grabovac ( Rakovica)

Tourist Resort Grabovac ligger rolig og fredelig beliggenhet 8 km fra Plitvice Lakes nasjonalpark og omgitt av høye furutrær og bølgende åser. Komplekset inkluderer overnatting: dobbeltrom i paviljongen Jelena, dobbeltrom i trehus, stuger og telt i typisk indisk landsby. Hele anlegget er tilgjengelig gratis WiFi. Alle rommene har oppvarming og satellitt-TV. Består hovedsakelig av tremøbler, inkludert et skrivebord. De inneholder et moderne, eget bad. Alle gjester kan benytte seg av utendørsbassenget, sportsområdet med utendørs treningsstudio, volleyballbane, lekeplass og andre. Restauranten på feriestedet serverer tradisjonell kroatisk mat, spesielt Lika-spesialiteter. Måltider kan nytes i spisesalen eller på den romslige terrassen. Det er mulig å organisere utflukter til Plitvice, Barać Caves eller fossene i Rastoke. Nærliggende gjester kan praktisere ulike idretter som fjellklatring og kajakkpadling og aktiviteter, inkludert paintball, sykling og ridning. I resepsjonen er det tilgjengelig sykkelutleie og organisere utflukter. Bygningen inkluderer valutaveksling, minibank og handel. Bensinstasjon og bilverksted ligger i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Camp Turist Grabovac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 119 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sučić ( Rakovica)

Leilighetene Sučić ligger bare 5 km fra Plitvice Lakes National Park, og er et godt valg hvis du kommer til å besøke denne himmelens fred. Vakker natur, rolig og vicinty av mange flotte steder gjør våre leiligheter et flott sted å tilbringe ferien.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sučić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Rakovica

Rakovica  - Våpenskjold Rakovica er en liten landsby og kommune i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Kroatia, Kordun mellom innsjøene Karlovac og Plitvice. Rakovica har en fremtredende plass i Kroatias historie der det i 1871 brøt ut opprør, ledet av Eugen Kvaternik som til slutt var et mislykket forsøk på å etablere den frie kroatiske staten. Rakovica kommune har rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Den umiddelbare nærheten til Plitvice-innsjøene er en av de viktigste inntektskildene for lokale innbyggere. Turisme og mangfoldig tilbud av privat innkvartering og lokale urfolksprodukter som ost og honning er den viktigste inntektskilden. Hvis du ønsker å utforske Plitvice-innsjøene og den uberørte naturen i området, anbefaler vi å tilbringe natten i private hus der de vennlige vertene vil gjøre oppholdet ditt veldig hyggelig. En av de naturlige severdighetene som bør sees, er de underjordiske Barać-hulene. I nærheten ligger den defensive festningen Drežnik Grad som en gang var sete for Drežnik fylke på 1000-tallet. Fra andre turistattraksjoner i denne regionen er det veldig attraktive og velholdte sykkelstier og mange restauranter langs hovedveien som på menyene deres byr på deilige lokale spesialiteter. Besøk og opphold noen dager i dette området som har vakkert landskap og uberørt natur. Søk etter billig privat innkvartering i Rakovica og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i innsjøene Rakovica og Plitvice. Velkommen til Rakovica!

Rakovica Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Rakovica