Leiligheter Rakovica | Topp overnatting i Rakovica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Rakovica

Rakovica er en liten landsby og kommune i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Kroatia, Kordun mellom innsjøene Karlovac og Plitvice. Rakovica har en fremtredende plass i Kroatias historie der det i 1871 brøt ut opprør, ledet av Eugen Kvaternik som til slutt var et mislykket forsøk på å etablere den frie kroatiske staten. Rakovica kommune har rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Den...

Sorter etter:

Leiligheter Melissa

Rakovica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Lana

Rakovica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Melissa ( Rakovica)

Velkommen til Melissa leilighet som ligger i nærheten av nasjonalparken Pitvicka. Din ferie kan godt møte turen og innsjøene eller bare nyte en rolig kveld, gjennom landsbyen er det ingen høye veier, derfor er den ideell for familier med barn fordi leiligheten ligger i en grønn og uberørt natur. Også, flott for unge mennesker fordi det er nær turist fasiliteter som vannaktiviteter, ski, sykling, fotografering, fotturer. Hovedattraksjonen er Plitvice innsjøer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Melissa

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Lana ( Rakovica)

Leilighet Lana ligger i et rolig sted Lipovaca. Ligger 15 km fra Plitvice innsjøer og 4 km fra Barac grotter. Leiligheten tilbyr 2 + 2 senger og barneseng på forespørsel. Utenfor har vi svinger og benker og er perfekt for familier med barn.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lana

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Rakovica

Rakovica  - Våpenskjold Rakovica er en liten landsby og kommune i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Kroatia, Kordun mellom innsjøene Karlovac og Plitvice. Rakovica har en fremtredende plass i Kroatias historie der det i 1871 brøt ut opprør, ledet av Eugen Kvaternik som til slutt var et mislykket forsøk på å etablere den frie kroatiske staten. Rakovica kommune har rundt 3000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Den umiddelbare nærheten til Plitvice-innsjøene er en av de viktigste inntektskildene for lokale innbyggere. Turisme og mangfoldig tilbud av privat innkvartering og lokale urfolksprodukter som ost og honning er den viktigste inntektskilden. Hvis du ønsker å utforske Plitvice-innsjøene og den uberørte naturen i området, anbefaler vi å tilbringe natten i private hus der de vennlige vertene vil gjøre oppholdet ditt veldig hyggelig. En av de naturlige severdighetene som bør sees, er de underjordiske Barać-hulene. I nærheten ligger den defensive festningen Drežnik Grad som en gang var sete for Drežnik fylke på 1000-tallet. Fra andre turistattraksjoner i denne regionen er det veldig attraktive og velholdte sykkelstier og mange restauranter langs hovedveien som på menyene deres byr på deilige lokale spesialiteter. Besøk og opphold noen dager i dette området som har vakkert landskap og uberørt natur. Søk etter billig privat innkvartering i Rakovica og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i innsjøene Rakovica og Plitvice. Velkommen til Rakovica!

Rakovica Værmelding