Leiligheter Otočac | Topp overnatting i Otočac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Otočac

Otočac er en pittoresk by i Lika Senj fylke i Kroatia. Det ligger i den nordlige delen av Lika, i elvedalen Gacka mellom fjellene i Mala Kapela og Velebit. Den fruktbare dalen elven Gacka og Otočac ble bebodd siden forhistorisk tid, noe som ble bevitnet av de mange gjenstandene som ble funnet fra de illyriske stammene Japoden som bodde her. Stedet ble først nevnt i den berømte Baška-nettbrettet fra 1100-tallet, og 1200-tallet var under administrasjon...

Sorter etter:

Rom Gacka

Otočac

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leilighet Urban Nature

Otočac

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Feriehus Valinčić

Otočac

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 6 personer

fra 180 €

Rom Gacka ( Otočac)

Familierom Markanjevic ligger i øverste etasje av huset (to soverom). De ligger 9 km fra Otocac sentrum og 4 km fra elven Gacka. Familierom Markanjevic ligger i etasjen i huset (to soverom). De ligger 45 km fra nasjonalparken Plitvice Lakes og byen Senj. Gacka-elven er et av de mest respekterte og mest kjente ørretvannene i Europa og over hele verden. Gacka bukten som bukter seg forsiktig gjennom dalen Gacke fra kilden i sørøst til bukten i nordvest, en avstand på 11 km. Gacka er ekstremt rik på flora og fauna. Tilbring en hyggelig dag med ferieinnkvartering i Markanjevic-familien og nyt det rike kjøkkenet i denne regionen så vel som det vakre landskapet som omgir oss. Velkommen! Familie Markanjevic

Kategorisering Kategorisering - Rom Gacka

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Urban Nature ( Otočac)

Leilighet "Urban Nature" ligger i en rolig, nybygd gate ikke langt fra sentrum av byen Otočac. Beliggende nær kjøpesenteret i Plodine, innen gangavstand fra museum, sportssenter, turistkontor, busstasjon, helsesenter og apotek, og lokale restauranter innen få minutters kjøring med bil. Ved siden av leiligheten er det en åpen terrasse med grill og med utsikt over bakken der Forticas historiske festning ligger. Gjestene kan bruke gratis Wi-Fi (WiFi), Smart-TV, satellitt-TV, kjøleskap, vannkoker, brødrister, fullt utstyrt kjøkken og spisestue, bad med dusj, vaskemaskin som kun er tilgjengelig for gjester, og parkering i eiendommens areal. Rommet er utstyrt med to uttakbare senger og en stue med sofa for ytterligere to personer. Det er mulig å avtale bruk av barneseng. Det er installert klimaanlegg i leiligheten. Området rundt er populært blant turgåere og sykkelentusiaster. Apartment Urban Nature er også et "sykkelvennlig" overnattingssted. Vi har et trygt sted (garasje i første etasje) hvor vi kan ta imot sykler og utstyr til våre gjester. Bortsett fra plassen til leiligheten (stue, kjøkken, bad og rom) kan gjestene også bruke vaskerom hvor det er vaskemaskin, strykejern, strykebrett og stativ for tøytørking.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Urban Nature

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Valinčić ( Otočac)

Feriehus Valinčić ligger i den lille byen Otočac, som er kjent for den reneste elven i Europa, Gacka-elven, og dens kilde i Sinac. Direkte fra Otočac kan du besøke bjørnereservatet i Kutarevo eller gå til Pazi Medo zip-line i Vrhovine. Plitvicesjøene, byene Rijeka, Zadar og Zagreb ligger halvannen times kjøring fra feriehuset. I sommerperioden kan du nå havet eller byen Senj på en tjue minutters kjøretur. Svømming i sjøen - sove på fjellet med behagelige 20 grader... Feriehus Valinčić har delt sin historie med mange mennesker så langt, vi ønsker å dele den med deg. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Valinčić

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 180 €

Turist guide - Otočac

Otočac  - Våpenskjold Otočac er en pittoresk by i Lika Senj fylke i Kroatia. Det ligger i den nordlige delen av Lika, i elvedalen Gacka mellom fjellene i Mala Kapela og Velebit. Den fruktbare dalen elven Gacka og Otočac ble bebodd siden forhistorisk tid, noe som ble bevitnet av de mange gjenstandene som ble funnet fra de illyriske stammene Japoden som bodde her. Stedet ble først nevnt i den berømte Baška-nettbrettet fra 1100-tallet, og 1200-tallet var under administrasjon av Frankopans. Et interessant faktum er at byen aldri ble erobret av tyrkerne, som i århundrer har utgjort en trussel. Det var en viktig forsvarsborg frem til 1700-tallet. Etter å ha gått bort fra den tyrkiske trusselen, begynte Otočac å utvikle handel, handel, skogbruk, tre og tekstilindustri. I dag har Otočac rundt 10 000 innbyggere og trekker langsomt turister fra hele verden for sin uberørte natur og elven Gacka, den unike og reneste elven i Europa. Innbyggere i Otočac tilbyr overnatting i deres private familiehus, i leiligheter, rom og feriehus. Når du er i sentrum av byen, ikke glem å besøke Museum of Gacka, som tar deg med på en interessant reise fra forhistorien til området og frem til i dag. Nærliggende Otočac tilbys en rekke aktiviteter, for eksempel sykkelturer langs elven Gacka eller fottur på Velebit-fjellet, kajakkpadling nedover elven Gacka, fugletitting, paintball, fotturer til Nord-Velebit nasjonalpark ... Besøk landsbyen Kuterevo, hvor er en interessant ly for unge bjørner og mange andre ville dyr i denne regionen. Selvfølgelig må du smake på deilig tradisjonell mat fra Lika, som deilig ørret fra ren elv Gacka. Besøk Otočac, Lika, elven Gacka og Velebit-fjellet, et helt naturlig miljø for en fredelig og hyggelig ferie ved den rene fjelluften vekk fra urbane smog og støyende folkemengder. Søk etter billige private rom i Otočac og omgivelsene. Leiligheter, rom og feriehus i Otočac billigere og opptil 40%, uten dyre byråavgifter. Velkommen til Otočac!

Otočac Værmelding