Leiligheter Drežnik Grad | Topp overnatting i Drežnik Grad, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drežnik Grad

Drežnik Grad er en liten landsby i fylket Karlovac i Kroatia. Administrativt tilhører det Rakovica kommune. Den ligger langs Korana-elven noen kilometer nord for inngangen til Plitvice Lakes nasjonalpark. Den har rundt 300 innbyggere som for det meste driver med landbruk, men også turisme takket være dens nærhet til de verdensberømte innsjøene. De vennlige lokalbefolkningen tilbyr generelt gunstig overnattingstjeneste i leiligheter og rom i...

Sorter etter:

Rom House Hodak

Drežnik Grad

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Rom House Hodak ( Drežnik Grad)

House Hodak ligger 8 km fra Plitvice Lakes nasjonalpark, og har en vakker beliggenhet i en hage med lekeplass og grillutstyr. Her tilbys rom med eget bad og gratis Wi-Fi. Landsbyen Korana og hulene Baraceve og Dreznik Grad er lett tilgjengelig. Gjestene kan også gå fotturer, padle i kano og ridning. Det er over 60 km med pittoreske sykkelstier som går herfra. Når det er på tide å slappe av, kan du bare sole deg i hagen og lage din egen mat i grillområdet. Frokost er også tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Rom House Hodak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Drežnik Grad

Drežnik Grad  - Våpenskjold Drežnik Grad er en liten landsby i fylket Karlovac i Kroatia. Administrativt tilhører det Rakovica kommune. Den ligger langs Korana-elven noen kilometer nord for inngangen til Plitvice Lakes nasjonalpark. Den har rundt 300 innbyggere som for det meste driver med landbruk, men også turisme takket være dens nærhet til de verdensberømte innsjøene. De vennlige lokalbefolkningen tilbyr generelt gunstig overnattingstjeneste i leiligheter og rom i deres private hjem. De tilbyr også lokale og veldig velsmakende oster, honning og andre hjemmelagde produkter. Drežnik Castle var setet for det tidligere Dreznik-fylket som ble nevnt på 1000-tallet. Fortet Stari Grad Drežnik ligger i dag i utkanten av landsbyen, på en klippe med utsikt over elven Korana. Lords of Drežnik Grad var mange adelige familier inkludert Frankopans. På tidspunktet for tyrkiske erobringer og invasjoner var Drežnik Castle et veldig viktig forsvarsborg som mange ganger ble erobret, revet og deretter gjenoppbygd. I dag forvalter Rakovica kommune gamlebyen og har satt i gang en prosedyre for beskyttelse og restaurering, og det endelige målet er å revitalisere Stari Grad til turismeformål. I nærheten av Drežnik Grad er det mange sykkelstier som vil avsløre all skjønnheten i den uberørte naturen i området. Du kan også besøke den underjordiske verdenen og de fantastiske stalagmittene og stalaktittene i Barač-hulene. Det gastronomiske tilbudet i denne regionen er veldig rikt og variert, og du kan prøve det på mange restauranter langs veien til Plitvice. Besøk Drežnik Grad, dette lille og rolige stedet omgitt av mange naturlige skjønnheter. Privat innkvartering i Drežnik Grad og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Drežnik Grad i nærheten av innsjøene Plitvice. Velkommen til Drežnik Grad!

Drežnik Grad Værmelding