Leiligheter Ogulin | Topp overnatting i Ogulin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ogulin

Ogulin er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i sentrum av det kontinentale Kroatia, mellom Zagreb og Rijeka i den store dalen dannet av de to elvene Dobra og Mrežnica. Ogulin har rundt 15 000 innbyggere. Det ble grunnlagt på slutten av 1400-tallet rundt festningen som ble bygget av den aristokratiske familien Frankopan. Den økonomiske og kulturelle utviklingen begynner på 1800-tallet da den ble sete for det tidligere Ogulin Modruš-Rijeka...

Sorter etter:

Leiligheter Jurašić

Ogulin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Marin

Ogulin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Igor

Ogulin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Sunce

Ogulin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter Studio Centar

Ogulin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Jurašić ( Ogulin)

Vi er glade for å tilby deg overnatting i våre leiligheter som ligger i Ogulin. Leiligheter Jurašic kategorisert med 3 stjerner, inkludert maksimal komfort og plass. Jurasic Apartments ligger 100 meter fra avkjørselen Ogulin fra A1 Zagreb - Split, og 150 meter fra bensinstasjonen bensinstasjon. Uansett formålet med besøket, er Apartments Jurasic et godt valg for ditt opphold i Ogulin. Det anbefales for turgåere, fjellklatrere, samt alle besøkende på Ogulin som ønsker å overnatte i en rolig, naturlig setting.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jurašić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Marin ( Ogulin)

Leiligheten inneholder et soverom med to senger og sengetøy og tilgang til en møblert terrasse med utsikt over fjellet Klek. Stue med bord og stoler, stor sovesofa for to, flatskjerm-TV, air condition, gratis internettilgang (WiFi) og møblert spisestue. Kjøkken utstyrt: komfyr, stekeovn, avtrekksvifte, kjøleskap og fryser og alt nødvendig redskap for å forberede og servere mat. Bad med dusj, toalett, vask, hårføner og håndklær og toalettartikler. Leiligheten ligger i første etasje har egen inngang, har gjester gratis overbygd parkeringsplass. Fri bruk sykler. Avstanden til Plitvice Lakes National Park er 40 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Igor ( Ogulin)

Apartment Igor ligger i Oštarije - Ogulin, 2 km fra avkjørselen fra motorveien Ogulin A1 (Zagreb - Split), og tilbyr innkvartering med kokemuligheter og en hage med grillutstyr. Gratis parkering på stedet, gratis sykkelutleie og gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Leiligheten ligger i første etasje i huset, og gjestene har lov til å bruke hele huset og hagen - leilighetens privatliv. Denne leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV, utstyrt kjøkken med kjøleskap, vaskemaskin. Et fullt utstyrt kjøkken har kjøleskap, mikrobølgeovn, komfyr, stekeovn og servise. Det private badet har dusj og gratis badeprodukter. Gjestene kan nyte utsikten over naturen og fjellene. Aktiviteter i nærområdet inkluderer sykling, fotturer, rekreasjon. Innsjøen Sabljaci ligger 4 km fra eiendommen, mens sentrum av Ogulin ligger 5 km unna. Rastoke-Slunj ligger 37 km fra eiendommen, mens Plitvice Lakes nasjonalpark ligger 70 km fra eiendommen. Det døgnåpne personalet i resepsjonen snakker engelsk, tysk og kroatisk og vil gjerne hjelpe gjestene med alle henvendelser. Leilighet Igor tilbyr fullstendig ro og avslapning for kropp og sjel, og våkner med kvitrende fugler og vakker utsikt. For aktive ferier er nær fjellene Klek, Bijela og Samarska stijene ..., 4 kilometer fra leiligheten Igor ligger innsjøen Sabljaci (ideell for bading, fiske, turgåing, soling ...), og sykkelstier er den rette måten å bli kjent med vakker natur som tilbys.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Igor

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Sunce ( Ogulin)

Apartment Sun ligger veldig nær sentrum. Interiøret er veldig spesielt og smakfullt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter som sørger for et behagelig og avslappende opphold. Den har tre soverom, en stor stue med utgang til terrasse, spisestue, kjøkken og bad. Rommene har en kapasitet på 5 personer, og to sovesofaer er i stuen, så den totale kapasiteten er for 7 personer. Det er en mulighet for å bruke utegrillen. Leiligheten ligger i rolige omgivelser og har egen parkering. Ogulin er rik på mange naturlige skjønnheter. Det er Frankopan-slottet, yssulin-avgrunnen, Klekfjellet, Sabljaci-sjøen og mange andre skjønnheter. Avstanden til Plitvice Lakes er 53 km, Zagreb 100 km etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunce

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Studio Centar ( Ogulin)

Studioleilighet Centar ligger i Ogulin, i Karlovac fylke. Det ligger 600 meter fra sentrum av byen. I området er det vakre innsjøen Sabljaci og fjellet Klek. Leiligheten har kjøkken med spisestue og soverom med sittegruppe. Det er også et bad. Leiligheten har to balkonger. Alt sammen 45m2. Vi tilbyr 4 enkeltsenger 90 * 200 cm. Det er i rolig gate.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Studio Centar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Ogulin

Ogulin  - Våpenskjold Ogulin er en liten by i fylket Karlovac i Kroatia. Det ligger i sentrum av det kontinentale Kroatia, mellom Zagreb og Rijeka i den store dalen dannet av de to elvene Dobra og Mrežnica. Ogulin har rundt 15 000 innbyggere. Det ble grunnlagt på slutten av 1400-tallet rundt festningen som ble bygget av den aristokratiske familien Frankopan. Den økonomiske og kulturelle utviklingen begynner på 1800-tallet da den ble sete for det tidligere Ogulin Modruš-Rijeka fylket. I dag utvikler Ogulin og området langsomt turisme takket være kulturelle, historiske og naturlige severdigheter. Sannsynligvis er det mest gjenkjennelige symbolet Frankopan-slottet over avgrunnen til elven Dobra, Đulin-avgrunnen. I dag inne i slottet ligger kulturmuseum med noen interessante samlinger: arkeologisk, etnografisk, fjellklatring og alpinisme. Over Ogulin dominerer Mount Klek med sin særegne 200 meter høye stein på toppen av fjellet. Her ble det i 1874 opprettet det første fjellklatrersamfunnet i Kroatia, og det kalles med rette vuggen til kroatisk fjellklatring og fjellklatring. Ikke langt fra Ogulin ligger den kunstige innsjøen Sabljaci, som er et ekte mekka for fiskere, svømmere, roere og syklister. Vi inviterer deg til å besøke Ogulin og omegn og kontakte direkte eiere av leiligheter og rom og spare opptil 40%. Søk etter billig privat innkvartering i Ogulin og omegn. Velkommen til Ogulin!

Ogulin Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Ogulin