Leiligheter Kanica | Topp overnatting i Kanica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kanica

Kanica er en liten turistby i Rogoznica kommune sør i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger i den anonyme dype naturlige bukten og ligger 11 km fra Rogoznica. Det er ideelt for en fredelig, rolig og hyggelig familieferie, men også for alle de gjestene som ønsker å føle den varme atmosfæren til den private familieboligen og gjestfriheten til lokale innbyggere. På grunn av sin beliggenhet og det milde middelhavsklimaet, er Kanica et ideelt...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kanica

Sorter etter:

Leiligheter Kanica

Kanica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Frane

Kanica

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Feriehus Vila Kuzma

Kanica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Perić

Kanica

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Lili

Kanica

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 11 personer

fra 70 €

Feriehus Sunny

Kanica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 250 €

Leiligheter Villa Nevenka

Kanica

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 22 personer

ved forespørsel

Feriehus Villa Chiara

Kanica

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Laim

Kanica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Vila Karlo

Kanica

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Oštrička Luka

Kanica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter Kanica ( Kanica)

2 splitter nye 4-personers leiligheter til leie. Perfekt for familier, 10 m fra sjøen med privat strand, gratis parkeringsplasser, og tilbyr vakker utsikt over Adriaterhavet. Rolig og fredelig sted Kanica ikke langt unna Rogoznica, Primošten og Trogir. Hver leilighet er fullt utstyrt og har en terrasse som passer for å spise lunsj, tilbringe kvelden eller bare nyte utsikten og lyden av havet. +385913653062 (Vedran) +385992728566 (Ivanka)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kanica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Frane ( Kanica)

Våre leiligheter ligger i et lite sted kalt Kanica, Ostricka ideelt for familieferie eller for noen som leter etter fredelig oase. Kanica, Ostricka ligger nær Rogoznica og 45 km fra Sibenik og Split. Leilighetene er omgitt av furuskog, naturlige strender og krystallklart hav. De ligger 60 meter fra sjøen. Sentrum av Rogoznica er 8 km langt unna med butikker, restaurant etc. I Rogoznica finner du andre turisttilbud som mange restauranter, underholdning, butikker, turistbyrå, postkontor, ambulanse etc. Leiligheter består av to dobbeltrom, stue, bad , terrasse (balkong) med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Frane

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Vila Kuzma ( Kanica)

Huset ligger i et rolig miljø. Klimaanlegg, WiFi. Den har tre soverom, bad, kjøkken, stue, terrasse og balkong. Avstand fra nærmeste hus i nabolaget: 20 m trafikkforbindelse Objektet er tilgjengelig med bil, Avstand fra lokalveien er 7 m, avstand fra større nærliggende byer: 11 km - Zagreb, nærmeste flyplass: Trogir avstand på 25 km, Avstanden til busstasjonen er 5 km. Tjenester i huset. Sengetøy og håndklær er inkludert, solsenger og parasoll er tilgjengelig på utleier. Barn og ekstra senger. Barneseng (på forhånd)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila Kuzma

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Perić ( Kanica)

Det er 2 leiligheter i huset. I aparments er det rom, bad, kjøkken, stue og terrasse. Stranden er 80 m fra huset og det er veldig fredfullt område. Det er ideelt for familieturisme.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Perić

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Lili ( Kanica)

Min helges hause er 80 meter fra sjøen. Jeg har 3 leiligheter. Stor fra hverandre. er for 4 + 2 personer. i juli og august er 80 Eur. Midt i hverandre. er for 2 + 1 personer og / i sesong måneder er 50 Eur og: Liten fra hverandre, er for 2 personer / i sesong måneder er 40 Eura. Min helg hause har et svømmebasseng, stor grill, parkering og veldig klart sjø.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lili

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Sunny ( Kanica)

Sunny private house ligger i Kanica cove, strandpromenaden. Den har 4 kjøretøy privat parkering, docking pier for en mindre båt og en plass for soling og svømming. Maksimum kapasitet er 12 personer, Den består av 5 soverom, 6 badekåper og 6 kjøkken. Beliggenheten ligger i et rolig og fredelig område.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Sunny

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 250 €

Leiligheter Villa Nevenka ( Kanica)

Kanica er en liten landsby som ligger i hjertet av Adriaterhavet. Dette stedet er kjent for sin rene sjø, vakre natur, vennlige lokalbefolkningen, og er preget av fred og ro som passer for rolig familieferie. Det er en restaurant Sandokan hvor du kan prøve mange dalmatiske spesialiteter. Villa Nevenka ligger 30 meter fra stranden, som delvis er sand og delvis asfaltert. Huset er bygget i to etasjer, i første etasje av en privat leilighet hvor vi bor (verter), i første etasje er det en romslig leilighet A3, og i andre etasje er det leiligheter A1 og A2. Huset har en stor hage og privat parkering for minst 6 biler, også foran huset er det et lysthus med peis, som gjestene kan bruke

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Nevenka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 22 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Villa Chiara ( Kanica)

Vårt Middelhavet pensjonat, bulit i 2016., ligger i bukten Kanica, 20 meter fra sjøen og like rundt hjørnet av Trogir, Split og Sibenik. Den består av romslig stue, ett soverom, ett bad, fullt utstyrt innekjøkken, utegrill, utendørs dusj og stor privat terrasse med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Chiara

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Laim ( Kanica)

Leilighetene ligger i et lite og rolig sted Kanica, ideelt for ferie og nyte krystallklart hav. Nærliggende er Rogoznica, Primošten, Krka, Trogir og Split.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Laim

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Vila Karlo ( Kanica)

Leilighetene ligger i en liten landsby Kanica, vakre strender ideelt for familieferier. Et sted å nyte det klare vannet og vakkert uberørt landskap. Kanica ligger slik at det forbinder nordkysten mot sør, den perfekte destinasjonen for turen (nasjonalparker Krk og Kornati 40 km unna kan besøkes med båt fra Rogoznica. By Primosten (15 km), en by rik på gammel historie Sibenik (40 km), Trogir (25 km) Split (50 km) og rester av gamle salonger (40 km) Leilighetene er nybygde velutstyrte 60m fra sjøen, restauranten er bare 40m.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Karlo

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Oštrička Luka ( Kanica)

Leilighet beliggende i Kanica - Oštrička luka Kroatia. Hvis du er ute etter en ferie hvor sansene kan strekke seg ut og slappe av, har du funnet det rette stedet for deg. Ikke stress forårsaket av massen av turister, stranden og sentrale hotellet overfylt. Nyt et avslappende opphold i en pittoresk bukt Kanica. Når vi åpner bestillinger for neste sommer, kan du velge det uttrykket som passer deg. Cove Kanica er en liten turistby som ligger utenfor hovedveien i nærheten av Rogoznica. Denne vakre bukten med krystallklart vann er ideelt for de som ønsker å bryte seg bort fra sommerfolkene i turistsentrene, mange restauranter og kafeer. Kanica Bay tilbyr et stort antall leiligheter i privat innkvartering. Ligger i landet er det en restaurant, en matbutikk ligger 3 km Dvornica, og for alle andre fasiliteter og turist tjenester adresserer vi den nærliggende byen Kanica Rogoznica. Kananica ligger ved Adriaterhavskysten, mellom Split og Sibenik, 15km fra Primosten . På grunn av sin beliggenhet og milde middelhavsklima er Kanica et ideelt sted for ferier hele året. Kanica er et miljøvennlig paradis med krystallklart hav og jomfruelig bevart miljø, godt vekk fra transitt og bysentre som Split og Sibenik. I nærheten er også to nasjonalparker; Krka og Kornati, og t Med vennlig hilsen Kroatia Apartments han reiser vi anbefaler et besøk til Sibenik og Trogir, en by under beskyttelse av UNESCO. Leilighetene ligger kun 10 meter fra sjøen og kan gi en ekte sommeratmosfære. I huset vårt tilbyr vi 2 leiligheter med utstyrt kjøkken, bad og sommerterrasser med roštiljem.Svaki leilighet er utstyrt med en parabol og en TV, og hvordan rommet er dekket med GSM / 3G-signal, kan du bruke mobile enheter. Nær denne leiligheten er det bare parkeringsplasser for våre gjester. Hver morgen er organisert levering av brød og melk, og det er en butikk 3 km unna med mange restauranter med lokale spesialiteter i Rogoznica, Primosten og Sibenik. Prisen er gjort tilgjengelig. Kan ses på portalen http://www.accommodationincroatia.net/ under navnet kroatiske leiligheter Kanica du og din familie kan gi uforglemmelige øyeblikk!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oštrička Luka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Kanica

Kanica  - Våpenskjold Kanica er en liten turistby i Rogoznica kommune sør i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger i den anonyme dype naturlige bukten og ligger 11 km fra Rogoznica. Det er ideelt for en fredelig, rolig og hyggelig familieferie, men også for alle de gjestene som ønsker å føle den varme atmosfæren til den private familieboligen og gjestfriheten til lokale innbyggere. På grunn av sin beliggenhet og det milde middelhavsklimaet, er Kanica et ideelt sted for ferier hele året. For gjester som leter etter en mer aktiv ferie, tilbyr Kanica tur- og sykkelstier, dykking, fiske, vannski, og i bukta kan du leie padlebåter, kajakker og båter (vanntaxi). Kanica er preget av steinete strender med liten privat betong strandpromenade foran husene langs bukta. Den vakre viktigste rullesteinstranden ligger i sentrum av byen, hvor det er en restaurant og kaffebar. Mangelen på store sommerskarer, sus fra gjester og støy, så vel som de fredelige og rolige sommernetter, skaper ideelle forhold for en hyggelig ferie. Harmoni av sol, stein, krystallklare sjøvann og avstand fra de viktigste turistmålene er den beste invitasjonen til å oppdage magien i denne lille dalmatiske landsbyen. Søk etter privat overnatting i Kanica og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Kanica!

Kanica Værmelding