Leiligheter Drage | Topp overnatting i Drage, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drage

Drage er en liten turist- og fiskevær i fylket Zadar i Kroatia. Drage ligger i en liten bukt på det smale kystbeltet mellom Vrana-sjøen og Adriaterhavet, bare 2 kilometer sør for Pakoštane. Administrativt hører det til kommunen Pakoštane og har en befolkning på 800 fastboende. Drage er en rolig liten dalmatisk landsby som vil glede deg ved første blikk med sin naturlige skjønnhet og gjestfrihet for lokalbefolkningen. For femten år siden...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Drage

Sorter etter:

Leiligheter Rosanda

Drage

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

fra 38 €

Leiligheter Barak

Drage

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 8 personer

fra 38 €

Leiligheter Leo

Drage

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 32 personer

fra 30 €

Leiligheter Lela

Drage

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Antonio

Drage

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 24 personer

fra 29 €

Leiligheter DM

Drage

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ivo - Drage

Drage

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 2 personer

fra 25 €

Leiligheter Petra

Drage

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

fra 45 €

Feriehus Lara Drage

Drage

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Jadranka

Drage

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vid

Drage

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Oaza ljepote

Drage

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Rosanda ( Drage)

Leilighetene Rosanda er omgitt av en rik og fredelig hage, som ligger i Drage, 3 km fra Pakostane og 200 meter fra stranden. Innenfor anlegget har gjestene fri tilgang til grill, parkering og Wi-Fi. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV, kjøkkenkrok med spiseplass og eget bad med dusj og gratis toalettartikler. Overnattingsenhetene har også en balkong eller terrasse med bord og stoler og en vakker havutsikt. Den nærmeste restauranten ligger 1 km unna, og baren ligger 150 meter unna. Båtutleie er tilgjengelig i en avstand på 3 km. Det friske matmarkedet ligger i Pakoštane, 3 km fra leiligheten Rosanda. Zadar ligger 30 km unna. Bussholdeplassen som tilbyr hyppige linjer til Zadar ligger 1 km unna. Flyplassen ligger 30 km fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rosanda

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Barak ( Drage)

Familiehus med leiligheter som ligger i et rolig sted i en liten landsby Drage mellom sjøen og Vrana-sjøen. Gjestene disponerer en stor hage, barnepark, gourmetgrill, parkeringsplass, vaskemaskin, wi-fi, air condition, TV og satellitt. For all annen informasjon står vi til din disposisjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Barak

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Leo ( Drage)

Nytt hus, rolige og rolige omgivelser, super nær stranden (på mindre enn 5 minutters gangavstand), i nærheten av rekreasjonsanlegg, gårdsplass i grøntskyggen, peis til gjestenes disposisjon, hus med egen parkeringsplass i skyggen , utendørs dusj på gårdsplassen. Drage er et fredelig og rolig dalmatisk sted, og det vinner deg over av den naturlige kvaliteten på omgivelsene og ved gjestfriheten til vertene ved første øyekast. Den godt inngrekkede kysten med mange bukter og steinete strender gjør det mulig for en gjest å være alene sin egen del av havet, vekk fra masseturisme. En god overnatting til rimelige priser kan bli funnet i private rom, pensjonater, små hoteller eller i skyggen av moderne leirer med et rikt tilbud på fiskespesialiteter og det innenlandske kjøkkenet. Nærhet til Pakoštane og dens attraktive sjarm vil supplere innholdet i den velholdte ferien i pittoreske Drage.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Leo

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 32 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Lela ( Drage)

Sett i en hyggelig og fredelig ferie, innrykkede strender med furutrær. Leiligheter (***) 2 x 2 + 2 fullt møblert soverom, stue, kjøkken, bad og terrasse med bord og stoler, dekk og markise. Stue og kjøkken: LCD TV, satellitt, air condition, mikrobølgeovn, kaffe svart kaffe, servise, kjøleskap og fryser, parkering ved siden av leiligheten. Baderom: vaskemaskin, dusj, varmeapparat, toalett, vask. Sikret sengetøy og håndklær. Nær restauranter, butikker, busstasjon. Underholdningsalternativer i nærliggende byer: Pakostane, Vodice, Murter, Sibenik. Ideell for sportsfiskere og rekreasjonsfolk. Sesongpris 45 euro per dag, og i preseason 40 euro per dag er turistskatt inkludert.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lela

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Antonio ( Drage)

NYE LEILIGHETER TIL 2 +2,2 +3 og 4 +4 personer .. med balkonger og utsikt over havet, 250 m fra sjøen ..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Antonio

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 29 €

Leiligheter DM ( Drage)

I Drage til leie studioleilighet, pris omsettelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter DM

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ivo - Drage ( Drage)

Til leie to studioleiligheter 2 + 1 seng og leilighet har alle potrbito for en hyggelig ferie. I nærheten av naturparken Vrana Lake og National Park.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivo - Drage

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Petra ( Drage)

Leilighetene Petra ligger i et familiehus i Drage, nær Pakostane. Leilighetene er nye og inneholder alt du trenger for en perfekt ferie. Leilighetene ligger nær sjøen og Vrana-sjøen. Tilbudet inkluderer parkering, Wi-Fi, TV, aircondition og grill

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Petra

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Lara Drage ( Drage)

Fullt utstyrt og moderne feriehus i et rolig område av Draga, vekk fra stranden ca 700 m fra en nasjonalpark Vrana Lake 800 m. Bygningsområdet på 100 m2 består av to komfortable soverom, hver med dobbeltseng og 1 person, en stor hall og et bad, deretter et fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stue med sovesofa. Huset har en terrasse på 25 m2. Prisen inkluderer: bruk av wi-fi, parkering, air condition, LCD-TV.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lara Drage

Fra sjøen 650 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Jadranka ( Drage)

Apartments Jadranka ligger i en liten landsby Drage, som ligger mellom Adriaterhavet og Vrana Lake Nature Park. Det er omgitt av vakker natur og mange strender. Leilighetene ligger nær sjøen (20 m). Gjester som vil bo i leilighetene vil nyte en vakker utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadranka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vid ( Drage)

Leilighetene ligger 50 meter fra stranden ved en tykk furuskog. Hver av leilighetene har havutsikt, en overbygd terrasse, egen inngang og er utstyrt med alt som er nødvendig for et hyggelig opphold. Innen 30 km er det tre nasjonalparker, og ligger 2 km fra Vransko-sjøen, hvor det er en sykkelsti på lengden av 30 km. Et ideelt sted for en ferie. Skatt er inkludert. Gratis wifi. Gratis overbygd parkering. grill

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Oaza ljepote ( Drage)

Vi har to MTB sykler og båtutleie, Drage, mellom Biograd og Vodice, i nærheten av naturparken Vransko-sjøen og andre kulturelle og naturlige skjønnheter. Vi tilbyr deg wi-fi, air condition, parkering, med vennlig hilsen

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oaza ljepote

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Drage

Drage  - Våpenskjold Drage er en liten turist- og fiskevær i fylket Zadar i Kroatia. Drage ligger i en liten bukt på det smale kystbeltet mellom Vrana-sjøen og Adriaterhavet, bare 2 kilometer sør for Pakoštane. Administrativt hører det til kommunen Pakoštane og har en befolkning på 800 fastboende. Drage er en rolig liten dalmatisk landsby som vil glede deg ved første blikk med sin naturlige skjønnhet og gjestfrihet for lokalbefolkningen. For femten år siden var innbyggerne i Drage stort sett engasjert i landbruk og fiske, men i dag dominerer turisme og servicevirksomhet. Du kan finne overnatting i en rekke private leiligheter, rom og flere campingplasser. En veldig robust kystlinje med mange bukter dekket med furutrær og velduftende middelhavsplanter og mange sandstrender er den beste invitasjonen til alle gjester som leter etter en rolig ferie borte fra masseturisme. Naturparken Vrana Lake ligger bare 1 km fra byen og er et paradis for naturelskere, bobiler og fiskere. Rundt hele innsjøen er godt dekorerte gang- og sykkelsti med fine steder for piknik, og du kan stoppe ved et nærliggende utkikk Kamenjak hvor du kan slappe av med en fantastisk utsikt over hele innsjøen og Zadar-skjærgården. Fra Drage-kysten skjules utsikten over Kornati-øyene og det åpne havet av en liten, men bebodd holme Vrgada. Det er mulig å besøke øya Vrgada. Du kan også velge andre turer og besøke nasjonalparken Kornati og Krka, Šibenik, Zadar og Biograd. Lokale restauranter og tavernaer har et bredt utvalg av ferskvann og marine fiskeretter med et glass dalmatiske viner av topp kvalitet. Besøk Drage, slapp av og nyt sjarmen og den naturlige skjønnheten i denne lille dalmatiske byen. Privat innkvartering i Drage nær Pakoštane. Leiligheter, rom og feriehus i Drage. Velkommen til Drage!

Drage Værmelding