Leiligheter Petrinja | Topp overnatting i Petrinja, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Petrinja

Petrinja er en liten by som ligger på høyre bredd av elven Kupa, 13 km sørvest for Sisak og omtrent 48 km sørøst for Zagreb. Det er den største byen i Banovina-området med en total befolkning på 25 000 og det er en integrert del av Sisak-Moslavina County. Petrinjas strategiske posisjon var årsaken til konstant kamp gjennom Banovinas lange historie. I 1240 ble den gamle middelalderske Petrinja erklært som en fri kongelig by, som senere ble...

Sorter etter:

Feriehus Villa Nina

Petrinja

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Feriehus Villa Nina ( Petrinja)

I en umiddelbar nærhet av Petrinja, bare 50 km fra Zagreb, ligger et rolig og fredelig sted i et rolig og fredelig sted med svømmebasseng, omgitt av skogen og elven Kupa. Det er ingen fasiliteter eller leietakere i nabolaget, og du vil bare bli møtt av fred, ro og utsikt over nysgjerrige fugler. Din oase av avslapning er en skogskygge full av naturdufter som vil gjøre deg rolig og tilfreds. Du er i en dyrket hage på 2500 m2 og en utsikt som ikke er glemt. Huset er forberedt for deg, innredet og møblert, med to soverom, stue, kjøkken, to bad, og du har tre store terrasser å glede deg over. Et fullt utstyrt kjøkken lar deg tilberede måltidet mens du griller biff på en pekannegrill. Hvis barna er med deg mens du hviler, kan de spilles på en lekeplass tilpasset for alle aldre. Innen 400 m er det tennisbaner og andre idrettsanlegg, en restaurant, en kafé, promenader gjennom skogen, sykkelstier og gå til fjellhytta. Nærheten til elven Kupa, med strender og forskjellige idrettsanlegg, vil gi deg valget av nytelse, båtliv eller fiske.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Nina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Turist guide - Petrinja

Petrinja  - Våpenskjold Petrinja er en liten by som ligger på høyre bredd av elven Kupa, 13 km sørvest for Sisak og omtrent 48 km sørøst for Zagreb. Det er den største byen i Banovina-området med en total befolkning på 25 000 og det er en integrert del av Sisak-Moslavina County. Petrinjas strategiske posisjon var årsaken til konstant kamp gjennom Banovinas lange historie. I 1240 ble den gamle middelalderske Petrinja erklært som en fri kongelig by, som senere ble bekreftet av kongen Bela IV. På 1500-tallet endret Petrinja sin opprinnelige beliggenhet ved foten av Zrinska-gore til sin nåværende beliggenhet på en fruktbar slette langs elven Kupa. Banovina-området dekker for det meste de kuperte bakkene av Zrinska-åsene og Hrastovačka-åsene og mindre slette eiendommer, langs elven Kupa og Petrinjčica. Petrinja og omgivelsene tilbyr mange aktiviteter for avslapning og rekreasjon som fotturer på mange promenader, tur- og sykkelstier. På denne måten kan du lære om den naturlige, kulturelle og historiske arven til byen og de omkringliggende landsbyene som ligger i utkanten av den historiske Banovina. Hrastovačka åsene tilbyr mange merkede turstier, og alle stier fører til den høyeste toppen av Cepeliš, der det er en fjellhytte og et utsiktspunkt i en høyde av 415 moh. Den velkjente Petrinja-strandpromenaden - en fritids-gående, sirkulær tursti, 6,5 km lang, starter oppstrøms fra broen på Petrinjčica. Det spesielt attraktive området ved strandpromenaden er vakre gamle trær. Det er fire sykkelruter som er veldig hyggelige og egner seg for rekreasjon i området Petrinja. Jaktturisme er utviklet på grunn av sine rike skoger og dyreliv. Innkvartering i Petrinja finner du i leiligheter, rom og feriehus som en del av privat familieboliger. På denne måten kan du bli kjent med vennlige verter som vil hjelpe deg med å tilbringe en hyggelig og bekymringsløs ferie i denne delen av Kroatia. Velkommen til Petrinja!

Petrinja Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Petrinja