Leiligheter Sisak | Topp overnatting i Sisak, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sisak

Sisak er hovedstaden i Sisak-Moslavina fylke i Kroatia. Det ligger ved munningen av elven Kupa i elven Sava, det fruktbare og myrrike området på Pannonian-sletten. Sisak er blant de eldste bosetningene i sentrum av Kroatia, og arkeologiske spor etter beboelsen stammer fra det 4. århundre f.Kr. På det 1. århundre f.Kr. ble stedet for dagens Sisak opprettet en romersk militærleir - Siscija, som snart skaffet seg status som byen, og senere status...

Sorter etter:

Rom Sisak

Sisak

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 22 personer

fra 25 €

Agroturisme Stara Iža

Sisak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Rom Sisak ( Sisak)

Vi ligger i hjertet av forretningssonen i Sisak, og vi har et ypperlig valg for forretningsgjester, samt ulike idrettsforeninger, samt de som besøker Sisak. Romslige rom med fire-stjerners tilbyr luksuriøs innkvartering som gjør oppholdet ditt i Sisak avslappende og hyggelig. I tillegg til overnatting tilbyr Rooms Sisak våre gjester gratis parkering, gratis Internett og TV-tjenester. Vi tilbyr tolv soverom, hvorav tre er doble med separate senger, åtte dobbeltrom med dobbeltseng og ett rom med dobbeltseng med sovesofa for to personer. Alle som ønsker å bli kjent med byen, i nærheten av mange attraksjoner, finner, museer og andre kulturattraksjoner. Kom og besøk vår vakre by Sisak og bli i våre rom Sisak :)

Kategorisering Kategorisering - Rom Sisak

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 22 personer

Pris fra 25 €

Agroturisme Stara Iža ( Sisak)

Rural turisme "Stara Iža" ligger i sentrum av Lonjsko polje Nature Park i Kratečko landsbyen ca 30 km. fra Sisak. Leiligheten er utstyrt med en LCD-TV, klimaanlegg og Wi-Fi. Som en del av "Stara Iža" landsbygdsturisme kan gjestene også bruke tjenestene til restauranter hvor vi serverer tradisjonell mat, og spesielt spesialiteten til "Carp on rails", Moslavina viner og plomme spesialiteter. Som en integrert del av landsbygdsturismen er det også en gave av galleriet "Roda -art". Stara Iža tilbyr overnatting i et gammelt (200 g) tradisjonelt familiehus innredet med originale møbler. Leiligheten er tilpasset moderne stue og består av et rom utstyrt med kjøkkenkrok og toalett med dusj. Gjestene kan benytte verftterrassen, familiegården og hagegrillen. Gjestene kan benytte verftterrassen, familiegården, parkeringsplassen og hagegrillen. Oppholdsskatt 5,50 kn per gjest og dag (unntatt barn) belastes på eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Stara Iža

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Sisak

Sisak  - Våpenskjold Sisak er hovedstaden i Sisak-Moslavina fylke i Kroatia. Det ligger ved munningen av elven Kupa i elven Sava, det fruktbare og myrrike området på Pannonian-sletten. Sisak er blant de eldste bosetningene i sentrum av Kroatia, og arkeologiske spor etter beboelsen stammer fra det 4. århundre f.Kr. På det 1. århundre f.Kr. ble stedet for dagens Sisak opprettet en romersk militærleir - Siscija, som snart skaffet seg status som byen, og senere status som hovedstadprovinsen Pannonia Savia. Etter tilbaketrekning av tyrkerne på 1700- og 1800-tallet opplevde Sisak en økonomisk og urban boom, og ble på 1900-tallet en av de største industribyene i Kroatia takket være oljeraffineriet, stålverket, elvehavnen og fresingen og bakeriproduksjon. Nylig blir Sisak mer og mer engasjert i turisme, spesielt takket være et beskyttet våtmarksområde Lonjsko polje og dens landlige trearkitektur, Sisak gamleby, Gamle bro - den første trebrua ved elven Kupa, og attraktivt sentrum langs Kupa og den arkeologiske parken Siscia med restene av romersk arkitektur. Det er attraktive jaktområder for jegere i de omkringliggende skogene i Petrova og Zrinska Gora. Innkvarteringsfasilitetene er beskjedne, men i privat innkvartering vil du alltid finne en kvalitet eller leilighet. Sisaks gastronomi vil ikke etterlate deg likegyldig, og alle spesialitetene i regionen, spesielt tradisjonelle lokale retter, kan du prøve på en av de mange restaurantene eller i landlige husholdninger i området. Besøk gamlebyen Sisak ved bredden av to elver, og nyt både de historiske monumentene, så vel som den naturlige skjønnheten i omgivelsene. Søk etter privat innkvartering i Sisak og omegn. Leiligheter, rom feriehus i Sisak, billigere opptil 40%. Velkommen til Sisak!

Sisak Værmelding