Leiligheter Varaždin | Topp overnatting i Varaždin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Varaždin

Varaždin er en by og sentrum av Varaždin-fylket i Kroatia. Det ligger nord i Kroatia, på høyre bredd av Drava-elven, og den har rundt 50 000 innbyggere. I følge arkeologiske funn var byområdet bebodd i romertiden, noe det fremgår av navnene på de to for tiden eksisterende gaten - Via Militum og Via Petovia. Det ble først nevnt på 1100-tallet da det ble en gratis kongelig by. Etter avslutningen av de tyrkiske angrepene og truslene vokste...

Sorter etter:

Feriehus The hill house Milk n Honey

Varaždin

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 140 €

Feriehus The hill house Milk n Honey ( Varaždin)

Hill House sover 6 + 2 på 4 soverom med boblebad og basseng. Det har moderne innredning i landet. Ligger på høyden 300 meter over havet. Bort nok til å flykte og være nær nok til å få det du trenger. Den nærmeste byen er Varazdin, 23 kilometer fra huset. Hovedstaden Zagreb ligger 65 kilometer unna. Den nærmeste stasjonen er Novi Marof, en 8-minutters kjøretur Den nærmeste flyplassen er Zagreb "PLESO" 50 miles unna på motorveien. Det sitter på bakkeområdet som smelter sømløst sammen med strålende landskap i Zagorje. Det er en massiv plen med god plass til spill (trampoline, husker, bordtennis) eller bare løpe rundt. Det er tilgjengelig grill, hagemøbler og paraply. Bassenget er tilgjengelig fra 011.06 til 30,09. Jacuzzi er tilgjengelig hele året. Perfekt til din spesielle flukt. 10 min gange er feriestedet "Toplicica" tennisbaner, offentlig utendørs kildevannbasseng og bordtennis. Små restauranter og fiskedam hvor du kan kjøpe fersk fisk eller fiske.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus The hill house Milk n Honey

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 140 €

Turist guide - Varaždin

Varaždin  - Våpenskjold Varaždin er en by og sentrum av Varaždin-fylket i Kroatia. Det ligger nord i Kroatia, på høyre bredd av Drava-elven, og den har rundt 50 000 innbyggere. I følge arkeologiske funn var byområdet bebodd i romertiden, noe det fremgår av navnene på de to for tiden eksisterende gaten - Via Militum og Via Petovia. Det ble først nevnt på 1100-tallet da det ble en gratis kongelig by. Etter avslutningen av de tyrkiske angrepene og truslene vokste byen raskt og opplevde raidutvikling på 1600- og 1700-tallet, og fra 1767. til 1776. var kort den kroatiske hovedstaden. På denne korte tiden ble det bygget mange palasser og offentlige bygninger som har blitt bevart frem til i dag, og som ga den et ekte trekk ved barokkbyen. Den største attraksjonen i Varaždin er festningen kjent som Gamlebyen fra 1100-tallet, som senere ble gjenoppbygd mange ganger og hvor den ligger Varaždin kommunale museum. Byen har mange vakre palasser, kirker og klostre som alle er bygd i barokk stil. I tillegg til Zagreb, er Varaždin det viktigste kulturelle sentrum i det nordvestlige Kroatia, og en av de berømte kulturelle begivenhetene som finner sted er Baroque Nights, Špancirfest, Trash Film Festival ... I umiddelbar nærhet av Varaždin venter på et dusin slott, museer, samlinger, kirker og religiøs kulturarv, verdifulle arkeologiske steder, vingårder, jaktgårder, tradisjonelt håndverk ... Helgen kan være et perfekt tidspunkt for deg som vil oppdage og nyte en av de vakreste kroatiske byene. Søk etter privat innkvartering som passer deg, og snille verter vil gjerne dele med deg all informasjon om Varaždin. Leiligheter, rom og feriehus i Varaždin, billigere opptil 40%. Velkommen til Varaždin!

Varaždin Værmelding