Leiligheter Koprivnica | Topp overnatting i Koprivnica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Koprivnica

Koprivnica er en by og sete i Koprivnica-Križevci fylke i Kroatia. Det ligger nord i det kontinentale Kroatia, mellom skråningene til lave fjellene i Bilogora og Kalnik og Drava-elven. Fra byen Zagreb ligger omtrent 85 kilometer unna. Gjennom byen passerer en liten bekk, hvor Koprivnica fikk navnet sitt. Første gang byen ble nevnt på 1200-tallet og på 1300-tallet, ble den en gratis kongelig by. Under den tyrkiske erobringen ble sentrum av Vojna...

Sorter etter:

Feriehus Mala tajna

Koprivnica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

fra 120 €

Leiligheter Cecilia

Koprivnica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

First minute tilbud

Feriehus Inn Green

Koprivnica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 100 €

Feriehus Mala tajna ( Koprivnica)

Blant vingårder, skoger og grøntområder er Holiday House Mala tajna Det ligger i byen Kunovec Breg i Koprivnica-Križevac fylke. Zagreb - 100 km Varaždin - 40 km Kapasiteten til huset er 2 personer. Vi har gitt våre gjester en stor parkeringsplass, en infrarød badstue og et hydromassasjebasseng, en grill, en grill og en brødovn. Huset består av to etasjer. Underetasjen består av stort kjøkken med alt av hvitevarer, spisestue med smart-TV ved siden av bordet, og trebord med benk og stol ved inngangen, samt toalett. Den øverste etasjen består av en åpen stue med hjørnesofa, en kjøkkenkrok, en infrarød badstue og en åpen passasje til hydromassasjebassenget i vinterhagen, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusjkabinett. . I tillegg til ovennevnte er det en stor terrasse med hjørnemøbler og to fluktstoler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Mala tajna

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Cecilia ( Koprivnica)

Hyggelige og komfortable leiligheter i en rolig del av byen Koprivnica, nær sentrum, jernbanestasjon og busstasjon. Fullt utstyrt kjøkken, sentralvarme, TV, radio, vaskemaskin, hårføner, strykejern og strykebrett og andre nødvendigheter. Gratis WIFI, parkering på gården, garasje for sykler og motorsykler samt gratis bruk av to sykler. Bruke en terrasse og hage med tilstøtende hagemøbler og grill tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Cecilia

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Inn Green ( Koprivnica)

Hvorfor besøke Podravina? Grønn og selvforsynt, kun en times kjøretur fra Zagreb, er Podravina et ideelt reisemål for å unnslippe folkemengdene og ta en pause fra det stressende hverdagslivet i byen. Naturelskere vil ikke bli skuffet, uansett om de er ute etter en aktiv ferie eller avslapning. Ønsker du å berike oppholdet med litt kultur og historie? Ikke bekymre deg, Podravina har noe for enhver smak og tilbyr så mye at du vil komme tilbake slik at du ikke går glipp av noe.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Inn Green

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 100 €

Turist guide - Koprivnica

Koprivnica  - Våpenskjold Koprivnica er en by og sete i Koprivnica-Križevci fylke i Kroatia. Det ligger nord i det kontinentale Kroatia, mellom skråningene til lave fjellene i Bilogora og Kalnik og Drava-elven. Fra byen Zagreb ligger omtrent 85 kilometer unna. Gjennom byen passerer en liten bekk, hvor Koprivnica fikk navnet sitt. Første gang byen ble nevnt på 1200-tallet og på 1300-tallet, ble den en gratis kongelig by. Under den tyrkiske erobringen ble sentrum av Vojna Krajinas kontor, og etter å ha passert en tyrkisk trussel på slutten av 1600-tallet, opplevde den raske økonomiske og kulturelle velstand. I dag er det en moderne by med rundt 30 000 innbyggere, og hovedaktivitetene er oppdrett, husdyrhold, mat, farmasøytisk og tre- og papirindustri. Turismen utvikler seg sakte takket være det godt bevarte barokke sentrum av byen, og mange kulturelle og underholdningsarrangementer. Du kan finne overnatting i billige leiligheter og rom i private hjem. For turister og besøkende vil absolutt være det mest attraktive sentrum av gamlebyen, dagens Zrinski, Florijanski og Jelačić-plassen, der det er et gammelt enetasjes hus i barokk og jugendstil. Milde åser i nærheten av Koprivnica som er rik på vingårder og frukthager, Drava-elven og dens sideelver og innsjøer skjuler mye interessant og engasjerende innhold. Koprivnica blir sett på som det gastronomiske sentrum av det kontinentale Kroatia, med det velkjente selskapet Podravka, Museum of nutrition og mange topprestauranter. Kontakt direkte eiere av leiligheter og rom i Koprivnica og spar opptil 40%. Søk etter rimelig overnatting i Koprivnica og omegn. Velkommen til Koprivnica!

Koprivnica Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Koprivnica