Leiligheter Čakovec | Topp overnatting i Čakovec, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Čakovec

Čakovec er en by og sete i Međimurje fylke i Kroatia. Det ligger i den nordligste delen av det kontinentale Kroatia, mellom elvene Mura og Drava og har en befolkning på 15000 innbyggere. Navnet kommer fra tellingen Chakyja, som på begynnelsen av 1200-tallet bygde en trefestning som senere ble kalt Csakys tårn. Tidspunkt for betydelig økonomisk og kulturell utvikling av byen begynte på 1500-tallet da den kroatiske adelsfamilien Zrinski ble eier...

Sorter etter:

Leiligheter Međimurski dvori

Čakovec

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Međimurski dvori ( Čakovec)

Medimurje er den nordligste destinasjonen på det kontinentale Kroatia - "Grønn Kroatia". Dens synonym for avslapning, velvære, sport og aktiv ferie, konferanser og teambygging med eksepsjonell mat og vakker natur. Excursionsenter Me? Imurski dvori ligger i Lopatinec, hjertet av Medimurje, kun 6 km fra sentrum av byen Cakovec og 14 km fra Spa & Sport Resort Sv. Martin. Innenfor ekskursenter er det luksuriøst innredet leilighet på 62 kvadratmeter, med kapasitet fra 2 til 5 personer, egnet om sommeren og vinteren. Det er omgitt av omsorgsfullt oppussede blomsterarrangementer og grønt som gjør idyllisk og koselig atmosfære. Leiligheten består av et kjøkken, spisestue, soverom, romslig stue, bad og badstue. I henhold til forespørselen kan vi tilby deg måltider (frokost, lunsj, middag) i vår egen restaurant til preferanse priser. Restaurant Medimurski dvori ble inkludert i 100 ledende kroatiske restauranter, og tilbyr tradisjonell mat i regionen. Det er elegant innredet, dekorert med verdifulle antikviteter, originale malerier av berømte kroatiske malere og mange detaljer som vitner om områdets historie. Reisebyrå Etno Art reiser kan hjelpe og hjelpe deg med å velge en rekke aktiviteter som tilbys i Medimurje. Foruten de vakre minner fra området, i gavebutikken Etno Art, kan du finne de originale tradisjonelle suvenirene for å bringe hjem fra reisen din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Međimurski dvori

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Čakovec

Čakovec  - Våpenskjold Čakovec er en by og sete i Međimurje fylke i Kroatia. Det ligger i den nordligste delen av det kontinentale Kroatia, mellom elvene Mura og Drava og har en befolkning på 15000 innbyggere. Navnet kommer fra tellingen Chakyja, som på begynnelsen av 1200-tallet bygde en trefestning som senere ble kalt Csakys tårn. Tidspunkt for betydelig økonomisk og kulturell utvikling av byen begynte på 1500-tallet da den kroatiske adelsfamilien Zrinski ble eier av hele området. 29. mai 1579. greve Juraj Zrinski innvilget de spesielle privilegiene til innbyggerne i festningen Čakovec, som er grunnlaget for utviklingen av Čakovec som en frihandelsby, og datoen feires fortsatt som dagen for byen Čakovec. Takket være grevene Zrinskis bidrag og innsats, kalles Čakovec også byen Zrinski. I sentrum av Čakovec ligger Stari Grad, da og nå et symbol på det historiske landemerket i byen. Et annet viktig historisk monument er den Franciskanske kirken og klosteret fra første halvdel av 1700-tallet bygget i barokkstil. Det er verdt å besøke og se mange utstillinger i Museum of Čakovec. Međimurje er kjent for sine bølgende åser og vingårder, jordbruk og jaktterreng. Alle gourmeter vil helt sikkert glede seg når de prøver noen av de lokale spesialitetene som battered supper, gryteretter eller Međimuje strudels, og alt dette med et glass god vin fra Međimurje kjellere. Vi inviterer deg til å besøke Međimurje og Čakovec og å glede deg over denne idylliske regionen der mange europeiske påvirkninger fusjonerer. Søk etter privat innkvartering i Čakovec. Leiligheter, rom og fritidsboliger i Čakovec, billigere opptil 40% uten høye byråavgifter. Velkommen til Čakovec!

Čakovec Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Čakovec