Leiligheter Susak | Topp overnatting i Susak, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Susak

Susak er en unik sandøy i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i Kvarner-bukten omtrent 8 kilometer sør-vest for øya Lošinj. Susak har rundt 150 fastboende. Geologien til Susak er forskjellig fra andre kroatiske øyer, og den er unik fordi den hovedsakelig er dannet av fin gulaktig sand lagt på kalksteiner. Susak ble først nevnt på 900-tallet som Sansegus, selv om den var bebodd før Kristus. Den ble først bebodd av illyrier og...

Sorter etter:

Leiligheter Matijašec

Susak

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 13 personer

fra 50 €

Leiligheter Matijašec ( Susak)

På øya Susak leier vi tre leiligheter for 2, 3 eller 4 personer. Leilighetene har aircondition, kjøkken, bad, TV og telefon. De har mellom 22 og 25 m2 og har ett rom og en liten terrasse. Fra sentrum og havet er 300 meter. Hvis du er en dykker, kan vi fylle en dykkesylinder. Besøk vår nettside der du kan se en demo video.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matijašec

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Susak

Susak  - Våpenskjold Susak er en unik sandøy i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i Kvarner-bukten omtrent 8 kilometer sør-vest for øya Lošinj. Susak har rundt 150 fastboende. Geologien til Susak er forskjellig fra andre kroatiske øyer, og den er unik fordi den hovedsakelig er dannet av fin gulaktig sand lagt på kalksteiner. Susak ble først nevnt på 900-tallet som Sansegus, selv om den var bebodd før Kristus. Den ble først bebodd av illyrier og etter dem av romerne. Det er rester av det gamle romerske forsvarstårnet på øys høyeste topp. På 1000-tallet på øya Susak kom Benediktiner, som bygde et kloster her, som var i bruk til 1700-tallet. Susak nådde sitt økonomiske topp på slutten av andre verdenskrig da nesten 2000 mennesker bodde her. På den tiden sysselsatte store vingårder og fiskeforedlingsanlegg mange lokale. På sekstitallet skjedde det en plutselig stor utvandring av befolkningen til USA på grunn av politiske og økonomiske årsaker og på grunn av nedleggelse av fabrikker. I dag snur trenden langsomt takket være turisme og turister, slik at øya utvikler seg og går videre. Innkvartering i Susak tilbys utelukkende i private familiehus, i leiligheter, rom og fritidsboliger. På øya er det to vakre sandstrender, og i Spjaži-bukta er det mulig å leie forskjellige strandrekvisita. Stranden er egnet for strandvolleyball og vannsport. Øya har bare 4 kvadratkilometer, så den beste måten å utforske den er til fots eller på sykkel. Foruten disse to sandstrendene, har øya flere små bukter med svaberg. Landsbyen har flere barer, tavernaer og restauranter hvor du kan smake på noen av de lokale spesialitetene og gode lokale viner. Øya har forbindelse med daglig fergelinje med Mali Lošinj og med katamaran med Rijeka, så den er veldig tilgjengelig. Vi inviterer deg til å besøke øya Susak, denne unike sandøya i hele Adriaterhavet og tilbringe ferien i fred, stille og behagelig øyklima. Søk etter privat innkvartering i Susak. Leiligheter, rom og fritidsboliger til leie på øya Susak. Velkommen til øya Susak!

Susak Værmelding