Leiligheter Rab - Supetarska Draga | Topp overnatting i Rab - Supetarska Draga, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Rab - Supetarska Draga

Supetarska Draga er en landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig og skogvokst bukt på øya Rab. Den har rundt 1000 innbyggere og hører administrativt til byen Rab, som bare ligger omtrent 8 kilometer unna. Historien til området stammer fra eldgamle tider, akkurat som i nabobyen Rab, dette området ble bebodd av den gamle illyriske stammen liburnere, deretter ble det bebodd av romerne og senere kroatene fra 900-tallet....

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Rab - Supetarska Draga

Sorter etter:

Leiligheter NINA

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

fra 50 €

Leiligheter Blazenka

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Agata

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vesna

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nada

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 80 €

Leiligheter Tariba

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Justić

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 45 €

Leiligheter Emanuel

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Villa Guliva

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 140 €

Leiligheter Viskić

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 17 personer

fra 28 €

Leiligheter Gvačić

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Anica

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leilighet Mira i Denis

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 110 €

Leilighet Belisima

Rab - Supetarska Draga

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 3 personer

fra 50 €

Leiligheter NINA ( Rab - Supetarska Draga)

Apartments Nina ligger i Supetarska Draga på øya Rab. I huset vårt er det 4 leiligheter og ett rom. Stranden, restaurantene, kafeene, butikkene og andre fasiliteter som vil gjøre ferien komplett ligger innen 150 meter. Hver boenhet har en sikret parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter NINA

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Blazenka ( Rab - Supetarska Draga)

Huset vårt ligger i sentrum av landsbyen Donja Supetarska Draga i nærheten av butikk, bakeri, en kran for løfting av båter, restauranter. Det er 2 (to) to-roms leiligheter med balkonger med utsikt over havet. Begge leilighetene ligger i første etasje på det som kommer opp trappen, men det er mulighet for direkte inngang fra feltet (bakken). Innenfor tomten (infield) er en hage med terrasse, og det er mulighet for å bruke grillen. Parkeringsområdet ligger rett foran bygningen i tomten. I huset er det også verter som er hele tiden på din tjeneste. Huset vårt ligger i en vakker del av øya, kjent yachting reisemål Supetarska Draga som ligger ACI marina og mange fortøyninger for båter. Eiendommen ligger 8 km fra turistområdet Lopar, kjent for sine mange sandstrender og idrettsanlegg, samt aktiviteter for barn. Til sentrum av Lopar tar det bare 10 minutter med bil. Ved inngangen til Lopar er det en bensinstasjon. Vi er i samme avstand fra byen Rab kjent for sitt vakre historiske sentrum, samt mange kulturelle og turistattraksjoner. I byen Rab er det ambulanse, apotek, bank, postkontor, politi og andre administrative tjenester. Øya har en veterinærklinikk, tre bensinstasjoner. Med fastlandet er vi tilknyttet to ferger, Lopar-Valbiska (Krk) og Rab-land (Stinica). Det er en daglig katamaran til Rijeka og Pag (Novalja). På øya kan du finne vakker vilt og ordne tur- og sykkelstier, samt arrangere dagsturer til nærliggende øyer eller fastlandet. Fordelen med Supetarska Draga er nærhet til turistmål (byen Rab og Lopar), men også fred og ro og en liten konsentrasjon av innkvarteringsmuligheter. Ytterligere innhold, aktiviteter og informasjon om Island Rab finner du i Rab Tourist Board og Tourist Board Lopara. Overnatting er spesielt egnet for båtfolk fordi vi gir fri bruk av fortøyning for båten / motorbåt. Fortøyning ligger i nærheten (3 minutter til fots), samt en kran for lansering av båter med lagringsplass for båttrailere. I nærheten er det også mulighet for å leie båt, beste måten å utforske de skjulte strender og nærliggende øyer. Prisen inkluderer alle avgifter. Bruk av air condition, trådløst internett, sengetøy og håndklær og rengjøring ved avreise er gratis. Begge leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken (kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøkkenutstyr, bestikk og servise, glasskeramiske glassplater). Leilighetene har klimaanlegg. Begge leilighetene kan bruke felles side rom som er et toalett med vaskemaskin, renere, støvsuger og strykebrett med strykejern. I leilighetene er det LCD-TV med satellittkanaler og en sofa som trekker seg ut i en seng hvor opptil 2 personer kan sove (sofa ligger i spisestuen). Om nødvendig gir vi bruk av en barneseng.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blazenka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Agata ( Rab - Supetarska Draga)

Villa Rab Agata tilbyr ferieleiligheter ved siden av basseng, badstue og boblebad, samt sandstranden Gonar innen gangavstand. Villa Rab Agata ligger på øya Rabs vestlige del, i Donja Supetarska Draga – med utsikt over en populær sandstrand Gonar. Familien Crnic startet som eiere av leiligheter i 1986, og samlet erfaring fra tidligere generasjoner med tradisjonell utleievirksomhet av Sime og Margarita Bisic på samme sted siden 1950-tallet. Eiendommen har blitt totalrenovert siden 2008, med velværefasiliteter nylig lagt til av eierne Anna og Marin Crnic. Eiere har observert gjennom årene de stadig skiftende kravene og ønskene til besøkende turistfamilier med fokus på å gi den best mulige familieferieopplevelsen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Agata

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vesna ( Rab - Supetarska Draga)

Apartments Vesna ligger nær sjøen og den frodige dalen til Supetarska Draga, i en rolig beliggenhet omgitt av grønne omgivelser. Vesna Apartments har aircondition, med parkering og mulighet for å bruke utendørsgrill. Husets eier er ikke til stede i huset, og du har mulighet til å leie hele huset! Avstanden til Leiligheter Vesna fra havet er 300 m, fra stranden 800 m, fra butikker og restauranter 400 m og fra sentrum av Rab 8 km. Sport og rekreasjonsfasiliteter med ulike turistfasiliteter for yngre og eldre er 4,5 km fra leiligheten Vesna, i Lopar på den berømte Paradise Beach. I sentrum av Rab, i byen med en rik kulturell og historisk arv, oppleve magien i tradisjon og moderne. I landsbyen er Barbat det eldste benediktinerkloster på øya, kirken St. Peter og den mest fruktbare dalen på øya, og hele landsbyen er rik på gode restauranter hvor du kan prøve en rekke spesialiteter tilberedt på tradisjonell måte . Supetarska Draga er ekstremt interessant for sjømenn, på grunn av nærhet til marinaen, samt nærliggende øyer hvor hver besøkende kan finne sitt eget fred og ro!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vesna

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nada ( Rab - Supetarska Draga)

Nada Apartments ligger i et familiehus i bukten Dumići i Supetarska Draga på øya Rab. Huset ligger ved kysten. Vi tilbyr to leiligheter med havutsikt. For våre gjester har vi sikret en kaj for båten og utendørs grillen. Theres en konkret strand med sandstige innkjørsel og er egnet for barn. I nærheten finner du restauranter hvor du kan nyte sjømat-spesialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nada

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Tariba ( Rab - Supetarska Draga)

Apartment Tariba ligger i en liten fiskerlandsby på øya Rab. Vår leilighet ligger 50 meter fra sjøen og kaien for våre gjester, og er ideell for turister som vil båtliv og utforske de små øyene Maman, Sridnjak og Šailovac. Vi tilbyr leiligheter med havutsikt for 4 gjester med sovesofa om nødvendig og rom for 2 gjester. Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere spørsmål eller forklaringer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tariba

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Justić ( Rab - Supetarska Draga)

Apartments Justić ligger i Gornja Supetarska Draga på den nordlige delen av øya, halvveis mellom byene Rab og Lopar. Huset er bygget i et meget rolig område, omgitt av middelhavsvegetasjon, grøntområder, blomster, gammel mølle (den eneste møllen som er bevart på øya, og i den kan du se de originale delene fra middelalderen. I tillegg til møllen finnes det er også en strand og en bekk). Øyene vil gi deg uforglemmelige øyeblikk med avslapning og nytelse. Øya Rab er kjent som øya med sol, sand, hav og skjønnhet, og som en av de grønneste øyene i Adriaterhavet, er Rab sammenvevd med mer enn 100 kilometer med tur- og sykkelstier hvor du kan utforske Middelhavets skjønnhet landskap. Du vil nyte de praktfulle sandstrendene, alle kan finne sin ideelle strand avhengig av personlige preferanser og oppleve den originale gamlebyen gjennom mange kulturelle og musikalske begivenheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Justić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Emanuel ( Rab - Supetarska Draga)

Vi er lokalisert på øya Rab, stedet som heter Supetarska draga (Donja) i rolig område ca 200 m fra sjøen. I vårt tilbud har vi 4 nye leiligheter: en ap.4, en studioleilighet og to ap.2+2. Vi tilbyr deg også fortøyning for båtene som er ca 100 m unna huset. Den første nærmeste sandstranden "Premijer" ligger 200 m fra huset og den er perfekt for små barn, og den berømte Paradise-stranden i Lopar ligger langt unna mindre enn 10 minutters kjøring med bil. Fra sentrum, gamlebyen i Rab er vi langt unna ca 6 km. For alle som ønsker å tilbringe en ferie i et rolig område i fred og ro, er vi det perfekte valget for deg. Vær så god!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Emanuel

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Villa Guliva ( Rab - Supetarska Draga)

Villa Guliva ligger i Supetarska Draga på øya Rab (Kroatia). Dette strandhotellet tilbyr tilgang til en uteplass, balkong, avgiftsfri privat parkering, gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Villaen vender mot en stor terrasse med et privat strandområde som du kan nyte. Vi tilbyr deg to fullt utstyrte leiligheter: Golden Sun og Blue Sea. Leiligheten Golden sun har 2 soverom (maks 4 personer), flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og kjøleskap, 2 bad med dusj og vaskemaskin. Leiligheten Blue sea har 2 soverom (maks 4 personer), flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og kjøleskap, 2 bad med dusj og vaskemaskin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Guliva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 140 €

Leiligheter Viskić ( Rab - Supetarska Draga)

Overnatting Viskic, ligger i Supetarska Draga, på den nordlige delen av øya Rab, på halvveisbeten byen Rab (6 km) og den lille byen Lopar (5 km) Familie Viskic tilbyr overnatting i fin utstyrt leilighet, og olso på rommene med *** og ** stjerner. Leiligheter og rom er pent innredet og utstyrt, og de er olso nær sjøen. Vi tilbyr overnatting i første etasje og på bakkenivå, og nesten alle rommene har egen balkong. Vi tilbyr Olso rik frokost. For våre gjester forberedte vi stor terasse med havutsikt og vinter terasse for aprox. 20 personer. Vi har egen parkeringsplass og plass til båt. 40 års erfaring med overnatting for turister i kombinasjon med naturskjønnhet i bukten Supetarska Draga og øya Rab garanterer uforglemmelig utlevelse for deg, din venn og familie. Vi er waitnig for deg på øya Rab - Happy Island

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Viskić

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 28 €

Leiligheter Gvačić ( Rab - Supetarska Draga)

Hei, huset vårt ligger på selve øya. Vi har plass til båter, det er 15 m bak huset. I nærheten av huset vårt er restoraner, supermarked ....

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gvačić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Anica ( Rab - Supetarska Draga)

Velkommen til øya Rab, en øy av lykke og kjærlighet, som allerede har mer enn 125 års erfaring i organisert turisme, og øyens stolthet er fire klokketårn som pryder gamlebyen. Rab tilhører Kvarner-gruppen av øyer, med sine syv idylliske landsbyer. En av landsbyene er Supetarska Draga, den eldste øybyen med rike maritime tradisjoner, og et ideelt sted for unge sjømenn, på grunn av nærhet til tørr og ACI-marina. Supetarska Draga er omgitt av små øyer full av sandstrender, og utsmykket den og eldste benediktinerkloster på øya Rab. På festet til Peter har skytshelgen til landsbyen Supetarska Draga, lokalbefolkningen og turister muligheten til å nyte det rike kultur- og sportsprogrammet. Apartments Anica ligger i Supetarska Draga, på øya Rab. Familiens hus med leiligheter ligger vekk fra stranden bare 500 m, 300 m fra nærmeste butikker og 50 m fra de første restaurantene. I nærheten av leiligheten finner du alt du trenger for å tilbringe ferien på riktig måte. Kultur og underholdning, sport og rekreasjon og underholdningssenter i byen Rab ligger kun 6 km unna, og i radius på flere kilometer finner du en rekke strender, fra sand til stein, diverse innhold som inkluderer sport og underholdning i og rundt vann. Gastriske vertsfamilie Jaška Anica venter på ditt besøk. Se tilbudet av våre leiligheter!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anica

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Mira i Denis ( Rab - Supetarska Draga)

☀️ Island of Rab, ☀️ leilighet for 6+1 personer, stor terrasse i hagen, grill, hagemøbler, stor trampoline, oppvarmet boblebad, parkeringsplass ved siden av leiligheten for flere biler, båtplass (ekstra kostnad). Leiligheten er fullt utstyrt. kjøkken (oppvaskmaskin), 3 soverom med dobbeltsenger), 2 bad (dusj, vaskemaskin), klimaanlegg, Wi-Fi, alt inkludert i prisen. Husdyr tillatt, leilighet i første etasje. 200 m til den første stranden, marked, bakeri, leie en båt, restaurant.....

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mira i Denis

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 110 €

Leilighet Belisima ( Rab - Supetarska Draga)

Ett-roms leilighet for 2 personer, sted Supetarska draga 501a Island of Rab Ideell for 2 personer, i nærheten av 300 meter til fots Restauranter, butikker, kafeer, buffeer, aci marina, etc... Ideell for fotturer i nærheten, en 50- år gammel kirke og en frisørsalong. VELKOMMEN TIL OSS DEN VAKRE ØYEN RAB!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Belisima

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Rab - Supetarska Draga

Rab - Supetarska Draga  - Våpenskjold Supetarska Draga er en landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig og skogvokst bukt på øya Rab. Den har rundt 1000 innbyggere og hører administrativt til byen Rab, som bare ligger omtrent 8 kilometer unna. Historien til området stammer fra eldgamle tider, akkurat som i nabobyen Rab, dette området ble bebodd av den gamle illyriske stammen liburnere, deretter ble det bebodd av romerne og senere kroatene fra 900-tallet. Blant de viktige historiske monumentene skal nevnes St. Peter-kirken fra 1000-tallet, den eneste bevarte rest av den tidligere benediktinerklosteret. I dag er Supetarska Draga en rolig turistlandsby som er populær blant turister for sine sandstrender, skogkledde omgivelser og en rekke ubebodde øyer med vakre strender som ligger like ved kysten. Disse små øyene kan nås med leide motorbåter, og der kan du slappe av i solen, klart hav og privatliv. Du kan finne overnatting i koselige og komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger i en privat familie innkvartering. Takket være den dype naturlige og beskyttede bukten, og den lange maritime tradisjonen, er Rab også et yndet reisemål for båtfolk. Herfra kan du dra på dagsturer til den nærliggende populære byen Lopar og nyte dens kilometer med sandstrender, og også til den historiske byen Rab og oppleve øyas historie i sine trange steingater. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Supetarska Draga og tilbring en idyllisk familieferie på øya Rab, øya sol, sand, blått hav og frodig grøntområder. Søk etter rimelig privat innkvartering i Supetarska Draga på øya Rab. Velkommen til Supetarska Draga!

Rab - Supetarska Draga Værmelding