Leiligheter Lošinj - Veli Lošinj | Topp overnatting i Lošinj - Veli Lošinj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Lošinj - Veli Lošinj

Veli Lošinj er en liten øyby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt på sørøstsiden av øya Lošinj. Det er den nest største byen på øya Lošinj med 900 innbyggere. Administrativt er det en del av Mali Lošinj. Det ble først nevnt på 1300-tallet under navnet Velo Selo, da det den gang var et større oppgjør fra Mali Lošinj (Malo Selo), men Mali Lošinj utviklet seg historisk raskere, slik at situasjonen nå...

Sorter etter:

Leiligheter Amaryllis residence

Lošinj - Veli Lošinj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Leiligheter Amaryllis residence ( Lošinj - Veli Lošinj)

Familieboligen Amaryllis ligger i Rovenska, et rolig område i Veli Losinj, like over den pittoreske fiskehavnen og bare en kort spasertur fra den vakre rullesteinsstranden, nærliggende restauranter, butikker og parkering. Omgitt av olivenlunder og furutrær, bort fra støyen, er det det perfekte stedet å hvile i fred og ro, og våkne opp til lyden av krekling, havbrudd, duftende furutrær og aromatiske urter. I boligen er det et lite familiedykkesenter med en spesiell service for våre gjester. Prøv dykking med en instruktør, private dykk, dykkekurs, hurtigbåtturer ... disse kan alle være et morsomt tillegg til ferien, eller du vil bare oppdage nye ferdigheter hvis du er et eventyrlig spøkelse. Uansett vil du som vår gjest finne individuell tilgang, fleksibilitet og selvfølgelig rabatterte priser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Amaryllis residence

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Lošinj - Veli Lošinj

Lošinj - Veli Lošinj  - Våpenskjold Veli Lošinj er en liten øyby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i en liten bukt på sørøstsiden av øya Lošinj. Det er den nest største byen på øya Lošinj med 900 innbyggere. Administrativt er det en del av Mali Lošinj. Det ble først nevnt på 1300-tallet under navnet Velo Selo, da det den gang var et større oppgjør fra Mali Lošinj (Malo Selo), men Mali Lošinj utviklet seg historisk raskere, slik at situasjonen nå er snudd, og navnene på byene forble uendret . Veli Lošinj ble gradvis utviklet rundt den romanske kirken St. Nicholas, som har blitt oppgradert og utvidet i løpet av århundrer. Gjennom historien var innbyggerne i Veli Lošinj hovedsakelig engasjert i jordbruk, avl og fiske, men i dag er situasjonen en helt annen, og turisme er den viktigste økonomiske aktiviteten takket være en unik blanding av frodig og variert middelhavsvegetasjon og gunstig mikroklima av øya Lošinj. Vennlige verter tilbyr komfortabel og rimelig innkvartering i leiligheter og rom i hjemmet. Under solfylt vær kan du tilbringe dager på vakre strender som Rovenska, som ligger i den homonyme lille bukta, Timi-stranden eller på stranden Punta som har blått flagg. På denne stranden kan du finne en rekke restauranter, sports- og underholdningsfasiliteter. Dykkersenteret er åpent hele året, så du kan utforske det interessante og rike undervannet i Lošinj skjærgård. Aktive ferieelskere vil helt sikkert glede seg over de mange turstiene og sykkelstiene som fører gjennom den tette furuskogen til det vakre lysthuset og små bukter. Vi anbefaler Lungo Mare-promenaden, som forbinder Veli Lošinj og Mali Lošinj, som ligger bare 3 km unna. Vi anbefaler også å besøke utdanningssenteret Plavi svijet som er aktivt engasjert i beskyttelsen av livet i havet og for et stort antall delfiner som bor her. Du har også muligheten til å se dem i organisert panoramabåttur. Besøk Veli Lošinj, denne interessante lille byen på øya Lošinj som vil ha en gunstig effekt på din fysiske, mentale og åndelige helse. Søk etter privat innkvartering i Veli Lošinj. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Veli Lošinj. Velkommen til Veli Lošinj!

Lošinj - Veli Lošinj Værmelding