Leiligheter Ilovik | Topp overnatting i Ilovik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ilovik

Ilovik er en liten øy i Adriaterhavet i Kroatia. Det ligger i Lošinj-skjærgården, og ligger bare en kilometer sør for øya Lošinj. Navnet kommer fra leiren, den typen jord som råder på øya. Den eneste bosetningen på denne lille øya kalles også Ilovik, som administrativt tilhører Mali Lošinj. Ved siden av Ilovik er det en liten, ubebodd øy St. Petar som det er en lokal kirkegård på. Øya St. Petar er skilt fra Ilovik med 2,5 km lang...

Sorter etter:

Leiligheter Romana

Ilovik

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Ilovik 154

Ilovik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 110 €

Leiligheter Romana ( Ilovik)

Leiligheten ligger rett ved vannet. Den har 2 mindre soverom, kjøkken, spisestue og bad. Du kan sitte på terrassen din og slappe av med utsikt over vannet eller å hoppe i vannet som ligger 5 meter fra deg. Nabolaget er fint og nær strendene, barnas park og sentrum også. Island Ilovik er sittuated nær Island Mali Lošinj. Det er kjent for sin krystallklare vann og uberørt natur. Den har vakre små bukter med skjulte strender over hele øya. Det er flott for famillys fordi det ikke er noen biler på øya. På Ilovik kan gjestene nyte nydelig natur, park for chilldren, vannaktiviteter, 5 flotte restauranter, taxi båttjenester som kan ta deg til turer og svømming, og mange andre aktiviteter i naturen. Reisetips: Hvis du kommer med bil. Biler parkeres på parkeringsplass som er laget for cittesents ilovik, og det er på en del av Island Lošinj som ligger nærmest Island Ilovik, 5 min båttur. Båten har Regullar Line Ilovik-Mrtvaška 4 ganger om dagen. Du kan også bruke taxi båt som patruljerer på mellom perioder. Øya Ilovik er koblet til Mali Lošinj 4 ganger om dagen med en tur som varer 20 min og ser slik ut: Mali Lošinj - bil taxa - Mrtvaška (parkering) - båttur - Ilovik. Til Ilovik Du kan komme hele året rundt direkte fra City Rijeka ved hjelp av Katamaran Rijeka-Ilovik-Mali Lošinj. Om sommeren kan du også bruke Katamaran fra by Zadar Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Pula (på onsdag og lørdag). De nærmeste flyplassene er Zadar, Krk (ner Rijeka) og Pula. Ser frem til ditt besøk!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Romana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Ilovik 154 ( Ilovik)

Leilighet Ilovik 154 er en 3-roms leilighet for 6 + 2 personer. Leiligheten ligger på den lille, men vakre øya Ilovik nær Lošinj. Det er ingen biler på øya, så du kan nyte stillheten og utforske naturen og strendene rundt øya. Leiligheten er helt ny (2018) og utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og wi-fi. Den har et fullt utstyrt kjøkken og to bad. Husdyr er tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ilovik 154

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 110 €

Turist guide - Ilovik

Ilovik  - Våpenskjold Ilovik er en liten øy i Adriaterhavet i Kroatia. Det ligger i Lošinj-skjærgården, og ligger bare en kilometer sør for øya Lošinj. Navnet kommer fra leiren, den typen jord som råder på øya. Den eneste bosetningen på denne lille øya kalles også Ilovik, som administrativt tilhører Mali Lošinj. Ved siden av Ilovik er det en liten, ubebodd øy St. Petar som det er en lokal kirkegård på. Øya St. Petar er skilt fra Ilovik med 2,5 km lang og 300 m bred kanal. De første innbyggerne i Ilovik kom fra det nærliggende Lošinj på 1000-tallet, som arbeidet på landet for det tidligere benediktinske klosteret fra øya St. Petar. Ilovik ble bygget på 1700-tallet, parallelt med utviklingen av Mali Lošinj og Veli Lošinj, men i dag har den bare hundre innbyggere som driver med fiske, saueoppdrett og nylig innen turisme. Ilovik er godt forbundet med fergelinje fra Rijeka og Mali Lošinj, og den besøkes av mange utfluktsbåter. Overnatting på denne stille øya tilbys bare i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Ilovik kalles også øya blomster fordi den om sommeren er full av blomstrende oleandere, palmer, roser og unike eukalyptuser. Vakker sandstrand Paržine ligger på den sørøstlige siden av øya, noe som vil gi deg virkelig glede med det krystallklare havet. Øya har butikk, postkontor, bakeri, konditori og flere restauranter hvor du kan prøve noen av de lokale delikatessene. Vi inviterer deg til å tilbringe en ferie på denne stille, lille øya, ideell for å lade batteriene langt borte fra urbane smog og folkemengder. Søk etter billig privat innkvartering på øya Ilovik. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på høye byråprovisjoner. Velkommen til øya Ilovik!

Ilovik Værmelding