Leiligheter Lošinj - Nerezine | Topp overnatting i Lošinj - Nerezine, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Lošinj - Nerezine

Nerezine er en liten fiske- og turistby på øya Lošinj i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya ved foten av bakken Osoršćica nær Osor og broen som forbinder øya Cres med Lošinj. Administrativt er det en del av Mali Lošinj og har en befolkning på 400 innbyggere. Nerezine ble først nevnt på 1300-tallet da det var besatt av adelige familier fra det nærliggende Osor. På 1500-tallet ble det i Nerezine bygget...

Sorter etter:

Leiligheter Branko

Lošinj - Nerezine

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 12 personer

fra 42 €

Leiligheter Berto

Lošinj - Nerezine

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 15 personer

fra 41 €

Leiligheter Branko ( Lošinj - Nerezine)

Anlegget var 9 år gammel. Avstand fra havet 70 m fra sentrum 80 m fra supermarkedet 150 m. Alle leilighetene er utstyrt med TV og internettilgang.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Branko

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 42 €

Leiligheter Berto ( Lošinj - Nerezine)

Berto Apartments ligger i et familiehus i landsbyen Nerezine, 17 km fra Mali Losinj, den største øybyen. Nerezine ligger på sjøen og under bakken Osorscica hvor du kan vandre. Stedet er rolig og behagelig for ditt opphold, florerer med rent hav og mange fasiliteter, vakre bukter og små autentiske butikker, post, marina, restauranter og kulturelle arrangementer. Vår innkvartering tilbyr deg tre leiligheter: leilighet for 2 personer, leilighet for 4-5 personer og leilighet for 6-8 personer. På gården er det sikret parkeringsplass for kjøretøyet ditt. Grill i hagen på mantelpiece. Eiere er engasjert i fiske, så hver dag kan du kjøpe fersk fisk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Berto

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 41 €

Turist guide - Lošinj - Nerezine

Lošinj - Nerezine  - Våpenskjold Nerezine er en liten fiske- og turistby på øya Lošinj i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya ved foten av bakken Osoršćica nær Osor og broen som forbinder øya Cres med Lošinj. Administrativt er det en del av Mali Lošinj og har en befolkning på 400 innbyggere. Nerezine ble først nevnt på 1300-tallet da det var besatt av adelige familier fra det nærliggende Osor. På 1500-tallet ble det i Nerezine bygget et fransiskanerkloster med kirken St. Francis, og et mindre slott for å forsvare seg mot piratangrep, noe som er verdt å besøke. Landsbyen ble gradvis utviklet fra bygdesamfunn til fiske- og maritimt oppgjør med verftet, som fremdeles er i drift. Nerezine har også nybygd marina som vil bidra til det ekstra turisttilbudet i området. Overnatting i Nerezine finnes i to velutstyrte leire, flere små familiehoteller, og i mange private leiligheter, rom og fritidsboliger. Du kan tilbringe en dag på flere små rullesteinsstrender som er forbundet med kyststien. Den mest berømte er den i bukta Galboka, deretter stranden fra leiren Lopari som har dusj, lekeplass for barn og en kaffebar, og som er ideell for småbarnsfamilier. Aktive ferieelskere vil helt sikkert glede seg over å klatre til den høyeste toppen på øya, St. Mikula, 557 moh. Toppen tilbyr en vakker panoramautsikt over hele øya Lošinj og Kvarner. Hvis du liker natteliv eller kultur- og underholdningsarrangementer, anbefaler vi å dra til Mali Lošinj, som ligger bare 15 kilometer fra Nerezine. Besøk Nerezine på Lošinj og tilbring en rolig og hyggelig familieferie i denne idylliske lille fiske- og turistbyen. Søk etter billig privat innkvartering i Nerezine. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Nerezine og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Nerezine!

Lošinj - Nerezine Værmelding