Leiligheter Pag - Košljun | Topp overnatting i Pag - Košljun, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pag - Košljun

Košljun er et lite turiststed og havn plassert i en bukt på den sentrale delen av øya Pag. Administrativt hører det til byen Pag og ligger 11 kilometer sør for byen. Fra byen Pag kan du nå Košljun på den moderne veien, omtrent 10 minutter unna med bil, eller macadamvei som fører gjennom Pag-saltverket, ideelt for syklister og eventyrere. Historisk sett fungerte Košljun som en viktig havn og avkjørsel fra byen Pag til det åpne havet. I...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Ilona

Pag - Košljun

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leilighet Proboj

Pag - Košljun

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leilighet Stipan Perić

Pag - Košljun

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

fra 30 €

Leilighet Villa White

Pag - Košljun

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Tenšek

Pag - Košljun

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Feriehus Irena

Pag - Košljun

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 12 personer

fra 180 €

Leilighet Jula Proboj

Pag - Košljun

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Ilona ( Pag - Košljun)

Villa ligger på øya Pag, byen Košljun, Kroatia. Košljun ligger 40 km fra byen Zadar, hvor er den nærmeste flyplassen. Selve byen er fredelig, beregnet for avslapning. I samsvar med det er Villa litt bort fra veien, noe som gjør wiew på sjøen enda vakrere. Byen Košljun har også en brygge for større skip. Villa er peket mot Sør, i flere retninger (70-100 m) vekk fra sjøen. Villas overflate er 500 m2. Første etasje består av to soverom, luksuriøst stue med peis, bad, fullt utstyrt kjøkken pluss stor terace. Første etasje består av 4 fullt utstyrte apartmens. Hver med privat entreence og terning med en visning på det blå havet. I andre etasje er det strålende penthouse suite 100 m2 overflate. Den består av to soverom, to bad, kjøkken, stue og en stor takterapi med en fantastisk utsikt. Komplett villa er under aircondition system og nylig renovert. Villa er bygget for eieren og hans forretningspartnere. Det har også en stor begrenset infield 1000 m2 overflate. Det er en vakker svømmebasseng 50 m2 overflate. Også er en stor grill laget av stein med en arbor. To garasjer, parkeringsplass for ti biler, en park med palmer og en fontene. Hele infielden er fylt med ulike typer planter som alle er sammenblandet med et vanningsanlegg som kan slås av og på av en telefonsamtale. Det er det samme med belysningen over infielden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Ilona

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Proboj ( Pag - Košljun)

Leilighet Proboj ligger i bukten Proboj nær Košljun på øya Pag. Leiligheten ligger ca 100 m fra sjøkyst og strender. I leiligheten er det stue med kjøkken, soverom, bad og stor terrasse med fin utsikt til sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Proboj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Stipan Perić ( Pag - Košljun)

2 roms leiligheter, med kjøkken, toalett, spisestue, terrasse med utsikt mot sjøen og parkeringsplass for bilen din på stedet kalt "Proboj", på øya Pag (Kroatia), bare 8 km fra byen Pag. Helt og fredelig sted skapt for din perfekte ferie! PS Apartmen ligger 70 meter fra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Stipan Perić

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Villa White ( Pag - Košljun)

Leiligheten ligger i et rolig fiskevær ideelt for en ferie. Perfekt for avslapning. Daglig mulighet til å kjøpe fersk fisk, ost, prosciutto og vin. Stranden er laget av grus og havbunnen er sand, ideell for barn, liten kyst, rent hav, sikret sted for båtforankring. Stor terrasse på 30 m2 med utsikt over havet, men tilbyr også privatliv. Leilighet 50 m2 med tre soverom, kjøkken, spisestue og stue, bad med toalett og dusj. Leiligheten ligger i første etasje. Den har egen inngang med utvendige trapper.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa White

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Tenšek ( Pag - Košljun)

Objektet ligger i den lille fiskerlandsbyen Proboj mellom Šimun og Košljun, på øya Pag, vekk fra stranden 100 m. Hus på 140 kvm med hage og parkeringsplasser, omgitt av grønne omgivelser. Leilighetene ligger i første etasje av huset med sine terrasser. Studio partman på 30 kvm er kategorisert med tre stjerner, leiligheten på 60 kvm er kategorisert med tre stjerner. Stedet er fjernt til byen Pag 5km,

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tenšek

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Irena ( Pag - Košljun)

Beskrivelse av huset Irena: House Irena leies i sin helhet. Det ligger ved inngangen til Košljun. Det ligger på en privat tomt og har ingen naboer, i fred og ro uten en mengde på stranden. Stranden ligger 30 meter fra huset, og bare gjestene blir innkvartert i House Irena. 800 meter fra huset, en liten matbutikk. Vi mottar ikke reservasjoner for grupper som bare består av ungdommer. I huset er det tre leiligheter og har 10 senger pluss 2 ekstrasenger. 1. Leilighet - 1 rom med dobbeltseng og ekstraseng med bad, 1 rom med dobbeltseng, bad (2 bad i leiligheten), kjøkken og overbygd terrasse. 2. leilighet- 1 rom med dobbeltseng og ekstraseng, 1 rom med dobbeltseng, 2 bad, kjøkken og overbygget terrasse. 3. Leilighet - 1 rom med dobbeltseng, bad, kjøkken og overbygd terrasse. Om sommeren, når du tilbringer mye tid på terrassene, har du til disposisjon cirka 80m2 overbygd terrasse med havutsikt. Alle leilighetene har mikrobølgeovn, kaffetraktere, vannkoker og hårføner. Leilighetene har aircondition, wi-fi tilgjengelig i huset og på stranden. Vaskerom er plassert med vaskemaskin. Ved siden av huset er det en stor grillfest i tavernaen, fullt utstyrt med tre og briketter. Stranden er skygge og solstoler. Kjæledyr er tillatt med forhåndsvarsel. Det er en båtfortøyning ved kysten, og det er to kanoer og en daglig strandfest.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Irena

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 180 €

Leilighet Jula Proboj ( Pag - Košljun)

blalala

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jula Proboj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Pag - Košljun

Pag - Košljun  - Våpenskjold Košljun er et lite turiststed og havn plassert i en bukt på den sentrale delen av øya Pag. Administrativt hører det til byen Pag og ligger 11 kilometer sør for byen. Fra byen Pag kan du nå Košljun på den moderne veien, omtrent 10 minutter unna med bil, eller macadamvei som fører gjennom Pag-saltverket, ideelt for syklister og eventyrere. Historisk sett fungerte Košljun som en viktig havn og avkjørsel fra byen Pag til det åpne havet. I dag er det en veldig rolig ferieby, hvor du kun kan finne overnatting i private familieboliger med vakkert anlagt hage. Du kan også finne interessant innkvartering på den lille private campingplassen som ligger ved siden av stranden i skyggen av furutrær. Langs kysten strekker seg flere vakre strender, omgitt av furutrær, og utsikten fra dem er sentrert på øya Vir, og det åpne blå Adriaterhavet. På noen få kilometer unna nabobukten er det et enda mindre sted kalt Proboj, med en liten havn, strender og bare ti hus. Det er ideelt for alle som elsker fred, ro eller for en ferie borte fra støy og folkemengder. Det er også et ideelt utgangspunkt for å oppdage alle attraksjonene og severdighetene på øya Pag takket være sin beliggenhet midt på øya. Vi inviterer deg til å besøke dette lille stille hjørnet av øya Pag og virkelig slappe av kropp og sjel. Privat innkvartering i Košljun på øya Pag. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Košljun på øya Pag!

Pag - Košljun Værmelding