Leiligheter Karlobag | Topp overnatting i Karlobag, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Karlobag

Karlobag er en historisk og pittoresk kystby og kommune i Lika-Senj fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av Velebit-fjellet, 60 kilometer sør for byen Senj, overfor øya Pag. Karlobag-området har vært bebodd siden eldgamle tider da dette var en romersk bosetning Vegium, som hadde militær, transport og kommersiell betydning. Fram til 1500-tallet ble det styrt av kroatiske adelsfamilier, da tyrker fanget den, brente den og utviste befolkningen....

Sorter etter:

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Villa Luce

Karlobag

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 17 personer

fra 50 €

Leiligheter Marija

Karlobag

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Feriehus Fran

Karlobag

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 6 personer

fra 250 €

Leilighet Sonja

Karlobag

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 80 €

Leiligheter Rina

Karlobag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 107 €

Leilighet Studio Kranjec

Karlobag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leilighet Studio Karlobag

Karlobag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

fra 55 €

Leilighet L&L

Karlobag

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Leiligheter Lantana

Karlobag

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 22 personer

fra 35 €

First minute tilbud
1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Villa Luce ( Karlobag)

Avslappet eller aktiv ferie i Kroatia? Vi tilbyr deg begge deler. Leilighetshuset VILLA LUCE med 6 leiligheter ligger i den lille og rolige byen Ribarica nær byen Karlobag (4,5 km). To-roms og ett-roms moderne, komfortable leiligheter utstyrt med alt du trenger. Leilighetene har klimaanlegg, WIFI, SUp-brett for utleie, balkong med utsikt over havet og Velebit-fjellet, grill på gården for romantiske middager under stjernehimmelen. Strendene er av stein, betong og rullestein, og den nærmeste stranden ligger 70 m fra Villa Luca. Nærmeste restauranter ligger 100 m fra leiligheten, butikken 800 m. Morgenkaffe på balkongen med utsikt over havet, langt fra folkemengdene, ideell for en ferie uten støy og stress, og med en promenade ved sjøen og vandring langs fjellstiene kan du oppleve en aktiv ferie. Vi gleder oss til du kommer. Ekstra seng koster € 10. Ekstra kostnader for sluttrengjøring € 30. Innsjekking - 14:00 t Utsjekking - 10:00 h

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Luce

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marija ( Karlobag)

Leilighetene ligger i et fredelig og sjarmerende fiskevær Ribarica, på selve kysten av det krystallklare Adriaterhavet. Stedet ligger i den nordlige delen av Dalmatia ved foten av Velebit-fjellet, motsatt øya Pag og 4 km fra den større Karlobag. På bare 15 minutter er det mulig å erstatte det hyggelige middelhavsklimaet med fjellet. På grunn av den unike plasseringen av stedet, denne eksepsjonelle rensligheten og uberørt natur, anbefaler vi til alle elskere av solen, havet, rolige strender som ønsker å hvile seg fra folkemengdene og bymassene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marija

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Fran ( Karlobag)

Dette hyggelige feriehuset med 3 soverom ligger i Cesarica, og har plass til 6 personer. Dette huset er ideelt for en familie eller en gruppe, og har en balkong hvor du kan nyte deilige måltider med dine kjære mens du ser på den rolige utsikten. Bare 500 m fra sjøen er dette huset et ideelt sted å ta en spasertur ved bredden. Du kan glede deg over forskjellige aktiviteter i regionen i nærheten, for eksempel terrengsykling og fiske. Ta en spasertur til restauranten i nærheten og nyt sjømat som sikrer munnen, som serveres her. For å fylle opp forsyningene dine kan du besøke matbutikken en kilometer unna. I sentrum, 7 km unna, kan du få tak i den lokale kulturen og praksisen. For å holde deg komfortabel i alle årstider har huset en peis og aircondition, ved hjelp av hvilken du kan opprettholde en behagelig temperatur inne. Tilbered deilig grillet mat og pynt den på det velutstyrte kjøkkenet. Et kjæledyr tillates gratis i lokalene. Den nærmeste flyplassen ligger 90 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Fran

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 250 €

Leilighet Sonja ( Karlobag)

HI! Mitt navn er Sonja og jeg vil gjerne være vertskapet din på den kroatiske kysten i Ribarica, under Velebit-fjellet, hvor jeg leier leiligheten. Overnatting ligger 15 m fra stranden og 5 km fra sentrum i Karlobag. Den har 1 soverom, kjøkken med stue, bad og terrasse. Leiligheten er utstyrt med klimaanlegg, TV og Wi-Fi. Her er en dedikert parkeringsplass kun for deg og det er gratis. Leiligheten passer for 2 eller 3 og maksimalt 4 personer. Ideelt for 2 voksne og et barn eller barn. Det er et rolig sted med et vakkert hav. I nærheten ligger øyene Pag og Rab. 40 km oppoverbakke gjennom den vakre grønne nasjonalparken Velebit er en skjult by Gospić og Smiljan hvor Nikola Tesla ble født, hans fødselshus og minnesenteret. Du kan også besøke noen få andre nasjonalparker som NP Paklenica (47 km), Plitvice-sjøen (100 km) eller Krka (90 km). Vi vil prøve å gjøre vårt beste for å glede ferien til maks. Vi vil gjerne se gode historier og gode kommentarer fra deg (TAKK), så vi vil fortsette å løfte våre leie- og boligaktiviteter slik at du kan nyte det fullt ut!! Vi sees i Ribarica!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sonja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Rina ( Karlobag)

Nye luksusleiligheter som ligger i Barić Draga, Karlobag, Ličko-senjska fylke omgitt av den vakre naturen. Bare 100 m fra stranden. Eiendom med to leiligheter som har plass til maksimalt 9 voksne. Begge er i første etasje. Leilighet med 1 soverom og eget boblebad er for maksimalt 5 voksne og 1 barn. Ettromsleiligheten har ikke boblebad, men har plass til maksimalt 4 voksne og 1 barn. Begge leilighetene har vakker havutsikt og en stor terrasse. Barneseng og barnestol er tilgjengelig på forespørsel (ingen ekstra kostnad). Apartments Rina ligger i en liten landsby Barić Draga som ligger nær fjellet Velebit, det er bare 30 km fra Karlobag og 65 km fra byen Zadar. Karlobag er en by mellom Velebit-fjellkjeden og havet, som ligger på den viktige Adriaterhavsveien som forbinder Rijeka med Dubrovnik, og fører mot innlandet, mot Gospić, Plitvicesjøene og Zagreb. Karlobag er en fantastisk forbindelse mellom Middelhavet og kontinentet, med et krystallklart hav og den vakreste kroatiske fjellkjeden som er tilgjengelig med bil på bare noen få minutter. Ved siden av Karlobag, sentrum av kommunen, er det fantastiske steder på Rivieraen som: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga hvor denne vakre eiendommen er, og Sv. Marija Magdalena, og på Velebit er det Baške Oštarije. Stranden er 100 m unna. Restauranten ligger 400 meter unna. Gamlebyen i Zadar ligger 65 km unna. Zadar lufthavn ligger 61 km unna. Nasjonalparken Paklenica er 23 unna Kjæledyr er ikke tillatt. Røyking er ikke tillatt. Parkering er gratis og tilgjengelig på stedet. Wi-Fi og klimaanlegg er gratis. Hver leilighet har safe. Ettromsleilighet har privat boblebad og grill. Begge leilighetene har store terrasser med havutsikt. Barneseng og barnestol er tilgjengelig på forespørsel (ingen ekstra kostnad). Vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig på forespørsel.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 107 €

Leilighet Studio Kranjec ( Karlobag)

Studioleilighet ** for maks 2 + 1 personer er kun 20 m2 stor, men er utstyrt for å dekke alle dine behov. Stuen er utstyrt med en sovesofa, om nødvendig kan du også legge til en sammenleggbar seng for et barn. kjøkkenkrok Bad med dusj og en liten balkong. Det ligger i andre etasje og har en fantastisk utsikt over fjellet Velebit. Nær stranden, sports- og rekreasjonsmuligheter, nær sentrum, nær fergehavnen og øya og nær fjellet, og i nærheten av hotellet som tilbyr sine tjenester og gjester som bor utenfor det Studio Kranjec ** tilbyr deg utallige muligheter for en hyggelig ferie. Rimelig pris og en hyggelig atmosfære - hva mer trenger du - så bestill overnatting i Studio Kranjec ** i tide, som er liten, men som har et stort hjerte.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Studio Kranjec

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Studio Karlobag ( Karlobag)

Vår vakre studioleilighet er delt inn i en åpen planløsning, så den er ideell for to personer. Badeplassen kan nås på 10 minutter til fots. Den er fullt utstyrt med alt nødvendig husholdningsutstyr.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Studio Karlobag

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 55 €

Leilighet L&L ( Karlobag)

En romslig, moderne utstyrt leilighet i et rolig område av Ribarica, i umiddelbar nærhet av Karlobag, med utsikt over Adriaterhavet på den ene siden og Velebit-fjellet på den andre. Plasseringen av leiligheten lar deg nyte en ferie i det krystallklare havet og luften som er mellom havet og fjellet, ideelt for folk som har pusteproblemer. Det fredelige miljøet gir utmerkede forhold for hvile mens du nyter solens stråler og slipper unna hverdagens mas og mas. Anlegget ligger 3 minutters gange langs en privat sti til sjøen og stranden. Leiligheten dekker et areal på 104 m2, som inneholder to soverom med 2 senger hver, et romslig kjøkken med spisestue, en romslig stue med to ekstra senger, to bad, to korridorer og en romslig terrasse med utsikt over sjøen. Leiligheten har to parkeringsplasser. Leiligheten har aircondition med to klimaanlegg. Kombinasjonen av hav og fjell gir muligheter for bading, dykking, leie av båt for å besøke de omkringliggende strendene og buktene, fotturer, sykling og vandre langs strandpromenaden. Ved reservasjon av leilighet er det nødvendig å betale 30 % av totalprisen. Sluttrengjøring belastes €10. Ved opphold på 1-4 dager økes prisen med 20 %. Innsjekking: 14:00 Utsjekking: 10:00 Turistskatt er inkludert i prisen. Ved avbestilling to måneder før avtalt - refusjon av forskuddsbetaling (reservasjon) i sin helhet. Ved avbestilling innen to måneder før avtalt - ingen refusjon av forskuddsbetaling (reservasjon). 30 % av forskuddet betales til konto, og det resterende beløpet betales ved ankomst. Strandtype: Steinstrand, Betongstrand, Steinstrand. Prisen inkluderer velkomstdrink, bruk av fluktstoler, bruk av grillen. Mulighet for å låne fiskeutstyr.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet L&L

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Lantana ( Karlobag)

Vakkert hus Lanta na med en terrasse med vakker utsikt over havet, den nærliggende øya Pag eller Velebit og Dabarske kukove i bakgrunnen. Huset består av 6 selvstendige leiligheter. Mulighet for turer til Velebit og Dabarske Kukovo. Egnet for grupper og organisering av arrangementer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lantana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Karlobag

Karlobag  - Våpenskjold Karlobag er en historisk og pittoresk kystby og kommune i Lika-Senj fylke i Kroatia. Det ligger ved foten av Velebit-fjellet, 60 kilometer sør for byen Senj, overfor øya Pag. Karlobag-området har vært bebodd siden eldgamle tider da dette var en romersk bosetning Vegium, som hadde militær, transport og kommersiell betydning. Fram til 1500-tallet ble det styrt av kroatiske adelsfamilier, da tyrker fanget den, brente den og utviste befolkningen. Etter å ha passert den tyrkiske trusselen, returnerte innbyggerne til byen. Med ankomsten av den østerrikske regjeringen skaffet den seg status som byen og utviklet seg raskt, så mot slutten av 1800-tallet ble bygningen til havn, dock, skole og skogbruk bygget. På åttitallet av forrige århundre ble det første hotellet i Karlobag bygget som ble transportør for videreutvikling av turisme. I dag har Karlobag rundt 1000 innbyggere, som hovedsakelig driver med fiskeri, skogbruk og turisme. Innbyggere i Karlobag tilbyr overnatting i deres private familiehus. Karlobag Riviera strekker seg langs 42 km kystlinje og inkluderer mange små landsbyer som Ribarica, Cesarica, Lukovo, Barić Draga og Sveta Marija Magdalena, og på Velebit-fjellet Baške Oštarije. Byen har flere historiske steder som er verdt å besøke, som Capuchin kloster fra 1700-tallet med en verdifull samling malerier, ruiner av en middelaldersk festning Fortica og den vakre barokkkirken St. Charles Borromeo. Du kan slappe av, bade og sole deg på flere små velholdte strender, eller på den steinete kysten foran husene og leilighetene. Ekstra turisttilbud inkluderer muligheten for dykking, fiske og fotturer til nærliggende Baške Oštarije og ruvende topper som tilbyr fantastisk utsikt over denne delen av Adriaterhavet og øyene. Det gastronomiske tilbudet er veldig interessant og inkluderer en unik blanding av middelhavs, kontinental og fjellkulinarisk stil. Her kan du nyte fersk grillet fisk, lam på en spytte eller under lokket med grønnsaker, den originale høylandsosten "škripavac" og Velebit-konjakk. Besøk Karlobag og tilbring ferier omgitt av klart sjøvann og uberørt natur av det mektige Velebit-fjellet. Søk etter billig privat innkvartering i Karlobag og omegn. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Karlobag og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Karlobag!

Karlobag Værmelding