Leiligheter Pag - Kustići | Topp overnatting i Pag - Kustići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pag - Kustići

Kustići er et lite turiststed på øya Pag. Ved siden av Vidalići tilhører Zubovići og Metajna en gruppe landsbyer som innbyggerne i Pag kaller Barbati. Administrativt hører det til byen Novalja, som ligger bare 8 kilometer unna. Landsbyen Kustići ble grunnlagt på 1700-tallet av migrasjon av flere familier fra Pag, først og fremst på grunn av jakta på tunfisken som pleide å passere her. Navnet ble gitt ved etternavnet til en av familiene...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pag - Kustići

Sorter etter:

Leiligheter Ana

Pag - Kustići

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vivien

Pag - Kustići

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

ved forespørsel

First minute tilbud

Leiligheter Kustić

Pag - Kustići

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Ana ( Pag - Kustići)

Vi leier leiligheter 20 meter fra sjøen. Vi ligger på øya Pag i den lille landsbyen Kustici. Foran huset er det en sandstrand som passer for barn. Vi tilbyr 7 fullt møblerte leiligheter. Mer info på nettstedet: www.novalja-pag.net/kustici/ana

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ana

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vivien ( Pag - Kustići)

Apartments Vivien ligger i Kustići, 7 km fra Novalja på den vakre øya Pag. Innkvarteringen er utstyrt med satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Alle leilighetene har en terrasse og / eller balkong med havutsikt. Det er også et spiseplass og et kjøkken med kjøleskap og komfyr. Sengetøy er inkludert.  Zadar lufthavn ligger 57 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vivien

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 25 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kustić ( Pag - Kustići)

Leilighetene Kustići ligger like ved sjøen i den vakre lille landsbyen Kustići på øya Pag! Foran huset kan du nyte på stranden og fjerne Adriaterhavet. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kustić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Våpenskjold Kustići er et lite turiststed på øya Pag. Ved siden av Vidalići tilhører Zubovići og Metajna en gruppe landsbyer som innbyggerne i Pag kaller Barbati. Administrativt hører det til byen Novalja, som ligger bare 8 kilometer unna. Landsbyen Kustići ble grunnlagt på 1700-tallet av migrasjon av flere familier fra Pag, først og fremst på grunn av jakta på tunfisken som pleide å passere her. Navnet ble gitt ved etternavnet til en av familiene som flyttet hit. I dag bor mer enn hundre fastboende her, som foruten landbruk og fiske hovedsakelig driver med turisme og tilbyr overnatting i mange leiligheter og rom som en del av privat familieboliger i Kroatia. Stedet er veldig ryddig, rent og fredelig, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som liker å tilbringe ferien i et lite og fredelig miljø. Denne delen av øya Pag er skjermet fra hyppige streik fra bora (vind), strendene er rullestein og havet er veldig rent, noe som er ideelt for små barnefamilier. I landsbyen er det restaurant, kafé og bakeri, og i Novalja 8 km unna er det supermarkeder, ambulanse, apotek, postkontor og alle andre fasiliteter. Hvis du vil ut og føle sommernatteliv, kan du dra til den populære stranden Zrće, som ligger bare 6 kilometer unna. Tilbring en fredelig og hyggelig ferie på den vakre øya Pag, som byr på mange interessante opplevelser, klart hav, mange strender og et ypperlig gastronomisk tilbud. Velkommen til landsbyen Kustići på øya Pag!

Pag - Kustići Værmelding