Leiligheter Pag - Metajna | Topp overnatting i Pag - Metajna, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pag - Metajna

Metajna er et lite turiststed som ligger i den nordøstlige delen av øya Pag i en vakker liten og godt beskyttet bukt. I Metajna bor 300 fastboende, hovedsakelig engasjert i turisme, fiske, vingårder og saueoppdrett. Metajna hører administrativt til byen Novalja, hvorfra den ligger 12 kilometer unna, og er forbundet med en vanlig busslinje. Middelhavsklima er veldig hyggelig med veldig varme og solfylte somre og milde og regnfulle vintre. Denne...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pag - Metajna

Sorter etter:

Leiligheter Dalmatinka

Pag - Metajna

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

Leiligheter Puntica

Pag - Metajna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

ved forespørsel

Leiligheter Davor

Pag - Metajna

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 33 personer

ved forespørsel

Leiligheter Krste

Pag - Metajna

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

fra 35 €

Rom Magdalena

Pag - Metajna

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 25 €

Leiligheter Dalmatinka ( Pag - Metajna)

Apartments Dalmatinka ligger i et rolig sted Metajna på øya Pag. Metajna er rik på mange flotte strender som Ručica og Beriknica, som er de vakreste i Kroatia. Stedet er ideelt for familieferier. Alle våre leiligheter er fullt utstyrt med air condition, internett, satellitt-tv, kjøkken, terrasse, bad. Våre gjester kan bruke en utendørs grill med en vakker terrasse for å sosialisere. Eiendommen har en stor hage og gratis parkering for alle våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dalmatinka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Puntica ( Pag - Metajna)

To-roms leiligheter ved sjøen. Leiligheten har to soverom, kjøkken, bad, terrasse, grill. Parkering. Nær stranda.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Puntica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Davor ( Pag - Metajna)

Leilighetene ligger i METAJNA ti kilometer fra byen Novalja. Huset ligger 30 meter fra stranden. Alle leilighetene er velutstyrte og komfortable å bo.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Davor

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 33 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Krste ( Pag - Metajna)

Familien huset ligger midt i Metajna, vekk fra hovedstranden 60 m og i denne sirkelen er også restauranter i handelen. Det er 7 leiligheter i huset. 4 suiter ligger på gulvet med kapasitet på 2 + 2. I de to suitene er det senger på gulvet som ekstra senger på soverommet, i de to andre suitene er det ekstra senger i stuen. En leilighet ligger i første etasje og har plass til opptil 5 personer. To leiligheter med kapasitet på 2 + 2 ligger i kjelleren. Alle leilighetene har sine egne store terrasser. Det er en stor privat parkering ved siden av huset. Leilighetene er romslige med bad, kjøkken og store terrasser med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Krste

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 35 €

Rom Magdalena ( Pag - Metajna)

Vi er vennlige verter på et sted Metajna, som ligger i viken ytterst på øya Pag. Kjent for stranden Ručica og tracking league - Life on Mars (David Bowie). Vi tilbyr halvpensjon (frokost, middag og over natten). Hvert rom har eget bad og kjøleskap. Strendene er sandete og uten skygge, bortsett fra en strand med furutrær som ligger en 15-minutters spasertur fra huset vårt. I den fredelige fiskerlandsbyen Metajna tilbyr vi deg en uforglemmelig ferie i favn av solen og havet. Vi tilbyr overnatting med halvpensjon i hyggelig møblerte rom med to, tre og fire senger med bad. I rom har vi TV, kjøleskap, klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Til frokost tilbyr vi deg hjemmelaget fikenemarmelade og urtete fra Pags urter, og til middag tilbereder du Adriater blekksprut, lokalt tilberedte grønnsaker, krydret med Pags hvitløk og hjemmelaget dessert. I tillegg til vann og juice kan du nyte hjemmelagde hvite viner og kringle til middag.

Kategorisering Kategorisering - Rom Magdalena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 25 €

Turist guide - Pag - Metajna

Pag - Metajna  - Våpenskjold Metajna er et lite turiststed som ligger i den nordøstlige delen av øya Pag i en vakker liten og godt beskyttet bukt. I Metajna bor 300 fastboende, hovedsakelig engasjert i turisme, fiske, vingårder og saueoppdrett. Metajna hører administrativt til byen Novalja, hvorfra den ligger 12 kilometer unna, og er forbundet med en vanlig busslinje. Middelhavsklima er veldig hyggelig med veldig varme og solfylte somre og milde og regnfulle vintre. Denne delen av Pag er utsatt for en sterk nordøstlig vind som heter Bura, derfor er vegetasjonen veldig knapp og gir øya et veldig karakteristisk steinete og ørkenutseende. Selv om du i noen deler av øya Pag har en følelse av at du er på en annen planet, vokser det mange middelhavsarter og duftende urter her. I nærheten av Metajna er det 2 vakre rullesteinsstrender i Ručica og Beritnica som vil gi deg andpusten. Stedet er veldig stille og fredelig, selv under de største sommerfolket, og strendene passer for barnefamilier. Du kan finne overnatting i en rekke leiligheter i privat familieboliger. Vi anbefaler å smake på noe av øya Pag-mat som lam og ost, samt mange andre hjemmelagde produkter som druer, fiken ... Velkommen til Metajna, et fantastisk lite paradis på øya Pag!

Pag - Metajna Værmelding