Leiligheter Pag - Zubovići | Topp overnatting i Pag - Zubovići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pag - Zubovići

Zubovići er en liten turistby på øya Pag, med rundt 200 fastboende. Det ligger på den nordøstlige kysten av Pag-bukten. Sammen med andre bosetninger lager Zubovići en gruppe bosettinger som har det vanlige navnet Barbat. Barbat inkluderer også bosetting Metajna, Kustići og Vidalići. Stedet ble grunnlagt på 1700-tallet da familien Zubović flyttet hit fra Pag for arbeid og fiske av tunfisk. En gang et fiske- og oppdrettslandsby, er i dag...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pag - Zubovići

Sorter etter:

Leiligheter Južni porat

Pag - Zubovići

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 40 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kuss

Pag - Zubovići

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Komešić

Pag - Zubovići

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 25 personer

fra 40 €

Leiligheter Ines

Pag - Zubovići

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter ROSA

Pag - Zubovići

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Rosa

Pag - Zubovići

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Orešković

Pag - Zubovići

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

fra 35 €

Leiligheter Zubovići - Pag

Pag - Zubovići

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

fra 35 €

Leiligheter Južni porat ( Pag - Zubovići)

Eiendommen ligger i en liten rolig by Kustici 5 km fra Novalja. Leilighetene ligger ved havet 5 m med privat strand, fortøyning for båter, parkering, utendørs grill. Ideelt for familier med små barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Južni porat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 40 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kuss ( Pag - Zubovići)

KROATIA ApartmentsKUS Island Pag-Novalja / Kustici KROATIA, nye leiligheter på øya Pag. Pag Island ligger i den varmeste regionen på nordkysten av Dalmatia, ca 75 km fra Zadar og omgitt av 5 nasjonalparker under FNs regi. En bro forbinder øya til fastlandet, eller du kan komme til øya med fergen. Novalja / Kustici er et kjent turiststed, leiligheten ligger i et rolig, middelhavsvennlig miljø og tilbyr mange muligheter for en aktiv ferie og turer til 5 nasjonalparker. Øya underholdning (strand ZRCE folk kaller kroatisk Ibiza) og sport (over 200 km av sykkelstier, turstier, seiling, yachting, fiske og så videre). Her er noe for enhver smak. Hele leiligheten (45 kvm) er utstyrt med nye møbler, og er veldig koselig. Leiligheten har: et fullt utstyrt kjøkken bad med dusj ett soverom med dobbeltseng, stue med dobbeltseng, komplett mini-kjøkken, sengetøy, håndklær, oppvask klær, satellitt-TV og air condition. Stor terrasse med havutsikt. Leilighetene ligger i den rolige, sør-vestlige delen av øya. Til stranden trenger du ikke mer enn 5 minutters gange. Det er en øy med mange strender, egnet for svømmere og ikke svømmere, funksjonshemmede og barn (forskjellige dybder av havet). Prisen avhenger av antall personer og plasseringen av leiligheten, uansett om det er med eller uten balkong, terrasse, men uansett plasseringen verktøyene er inkludert i alle leilighetene. På din forespørsel kan vi sende bilder på e-posten din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kuss

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Komešić ( Pag - Zubovići)

Nyrenovert familiens hjem på øya Pag på plass Zubovici. Huset ligger på stranden, i det rolige stedet, kun 8 km fra Novalja. Huset inneholder 6 leiligheter med havutsikt. Alle leilighetene har to soverom, en terrasse og en balkong, air condition, satellitt-TV. Nær huset er det en vakker sandstrender. Huset tilbyr: kaj for en båt, leie-en-båt, leie en sykkel, grill. Bare noen få minutter fra huset er det en restaurant, et supermarked, et bakeri, en kaffebar, et postkontor og en kirke. Hvis du bestemmer deg for å tilbringe en fredelig og avslappende ferie, gir vi nettopp det.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Komešić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ines ( Pag - Zubovići)

Apartmen 1 for 2 personer, 2 leiligheter for 4 personer, leilighet 3 for 4 +1 personer. Alle leilighetene har satellitt-TV, air condition, parkeringsplass, balkong med havutsikt, bad med toalett og utendørs grilling. Den nærmeste stranden er bare 200 meter, men stranden er 2 km CASKA, Zrce 3,5 km og 5 km NOVALJA. Med kunngjøringen er det mulig å bestille en kaj for mindre båt (jolle eller liten pram). Pris app. og tilkoblinger for en båt på forespørsel.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ines

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter ROSA ( Pag - Zubovići)

Anlegget er utstyrt med tre separate leiligheter (ca 50 m2). Leilighetene har bad, soverom med dobbeltseng og en enkeltsenger, mulig ekstra barneseng, kjøkken, TV, internettilgang, air condition, markiser på stor terrasse. EIENDOM HAR PRIVAT PARKERING er låst. Også det er bygget med grill og grill for fri bruk. Lukk pizzeriaer, restauranter, stranden er ca 300 M.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter ROSA

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Rosa ( Pag - Zubovići)

Familien huset er utstyrt med tre leiligheter. To leiligheter har store terrasser med utsikt strekker seg fra byen Pag ned til de berømte strendene i galne partier Zrce. I nærheten er det en restaurant - pizzeria, også veldig nær, er det en restaurant med lokale spesialiteter. Vakker utsikt, nær butikker 300 m og nærhet til vakre strender gjør leiligheten egnet for en avslappende ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rosa

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Orešković ( Pag - Zubovići)

Island of Pag, Kustići, leiligheter Orešković ligger i et familiehus, hver app har en egen inngang, sikret parkering, wi-fi, air condition, grill. Alle leilighetene har havutsikt, standardutstyrt. Stranden er cc5 min til fots, Bakeri. På kvelden kan du spasere ved sjøen, sitte i kaféet, eller nyte terrassen på solterrassen, og for litt yngre er det en minigegruppe. Det ligger 8 km fra byen Novalja eller den berømte stranden Zrće.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Orešković

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Zubovići - Pag ( Pag - Zubovići)

LEILIGHETER ZUBOVIĆI - øya Pag - Kroatia - I en liten landsby Zubovići på øya Pag i et privat hus tilbyr vi et soverom og to roms romslige leiligheter. Leilighetene ligger 150 meter fra sandstrender som passer for familier med barn. Vertskapet / eierne er veldig hyggelig. Hver leilighet har en terrasse og et reservert parkeringssted på den private parkeringsplassen. Nær leiligheten er det en butikk, bakeri og postkontor. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt oss - Tonica Zubović, tlf. 38553664336.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zubovići - Pag

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Pag - Zubovići

Pag - Zubovići  - Våpenskjold Zubovići er en liten turistby på øya Pag, med rundt 200 fastboende. Det ligger på den nordøstlige kysten av Pag-bukten. Sammen med andre bosetninger lager Zubovići en gruppe bosettinger som har det vanlige navnet Barbat. Barbat inkluderer også bosetting Metajna, Kustići og Vidalići. Stedet ble grunnlagt på 1700-tallet da familien Zubović flyttet hit fra Pag for arbeid og fiske av tunfisk. En gang et fiske- og oppdrettslandsby, er i dag et populært turistmål og er spesielt populært blant barnefamilier på grunn av sine vakre sandstrender. Innkvartering tilbys utelukkende i de private familiehusene, i moderne leiligheter, rom og fritidsboliger av høy kvalitet. I landsbyen er det en vakker sandstrand Veli žal, som ligger i en liten bukt. I Metajna og Kustići i nærheten er det også en sandstrand, ideell for hverdagsglede, soling og bading i det krystallklare havet. Zubovići har få barer og et par restauranter hvor du kan smake på fersk fisk og de berømte Pag-spesialitetene. Hvis du er ute etter eventyr eller et godt natteliv, ligger noen ti kilometer unna den verdensberømte stranden Zrće og den nærliggende byen Novalja med mange underholdnings- og kulturarrangementer. Besøk Zubovići, Barbat og Pag-bukten, dette vakre naturområdet med sandstrender, klart vann og hyggelig stillhet. Søk etter billig privat innkvartering i Zubovići. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Zubovići billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Zubovići!

Pag - Zubovići Værmelding