Leiligheter Petrčane | Topp overnatting i Petrčane, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Petrčane

Petrčane er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger omtrent 10 km nord for Zadar, omgitt av lange sandstrender og tykk furuskog, hvoretter den er veldig gjenkjennelig. Det er omgitt av to halvøyer - Punta Radman og Punta Skala, og det har rundt 600 fastboende. Beboere i Petrčane har tradisjonelt vært bønder og fiskere, men i dag er turisme og turisttjenester de viktigste inntektskildene. Petrčane tilbyr et stort antall private...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Petrčane

Sorter etter:

Leiligheter Anita Punta Skala Petrčane

Petrčane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 55 €

Leiligheter Villa Damir

Petrčane

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Anđela

Petrčane

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 28 personer

fra 50 €

Leilighet Pulek

Petrčane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Leiligheter Niksa

Petrčane

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter Ivka

Petrčane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Maćo

Petrčane

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Marijana

Petrčane

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leilighet Valek

Petrčane

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Karla

Petrčane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Feriehus Bujas

Petrčane

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Casa Sul Mare

Petrčane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Anita Punta Skala Petrčane ( Petrčane)

Leilighetene er pent innredet, utstyrt med klimaanlegg kjøling oppvarming, med satellitt-TV, wi-fi Internett. Kjøkkenet er utstyrt med retter for å forberede og servere mat og drikke, bestikk og kjøkkenutstyr - kjøleskap, fryser, komfyr med stekeovn, oppvaskmaskin, brødrister, kaffemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker. Kjøkkenet er forbundet med stue hvor sovesofa for en til to personer. Kjøkkenet og stuen har aircondition. Leilighetene har to separate soverom, hvor er en dobbeltseng for to personer. Rommene har klimaanlegg. Badene er moderne, med dusj, hårføner og hygiene er på et høyt nivå. Hver leilighet har en egen terrasse. Gjestene kan bruke grillen i bakgården. Kjøretøy tilgang til eiendommen er utmerket - for hver leilighet 1 parkeringsplass. Leilighetene ligger 50 meter fra stranden. Fra matbutikk, bakerier, supermarkeder, restauranter, minibanker, kiosker med aviser og Grønt marked er 30 meter. Prisen på leiligheten er for 4 personer, ekstra person 10 euro per natt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anita Punta Skala Petrčane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Villa Damir ( Petrčane)

Villa Damir tilbyr komfortabel innkvartering 150 meter fra strandferiestedet Petrčane, i nærheten av Zadar. Huset ligger i en rolig gate, bare 150 meter fra stranden, og 200m fra sentrum av Petrcane og store turistfasiliteter. Overnatting er egnet for familieferie i Petrcane, sommerferie for små grupper, samt for entusiaster av vannsport og aktive ferier. Til våre kjære gjester i Villa Damir tilbyr vi overnatting i 4 fullt utstyrte leiligheter med plass til senger for 2-5 personer. Leilighetene består av et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og stue, ett soverom med dobbeltseng, bad (toalett / dusj) og en terrasse med utsikt over havet. Leilighetene har klimaanlegg, oppvarming, satellitt-TV, internett, vaskemaskin. I en vakkert anlagt middelhavshage kan gjestene benytte seg av grill og hagemøbler. Hagen er inngjerdet og trygt for barn å leke. Parkering er tilgjengelig. Husdyr i våre leiligheter er tillatt med varsel. I et område på 100 til 200 meter fra leiligheten er det strender, promenader, butikker, restauranter, sentrum og alt du trenger for et komfortabelt opphold i Petrcane. Petrcane er et pittoresk sted mellom Zadar og Nin, 900 år gammel. Utsmykket av 2 km lange småstein og steinete strender omgitt av furutrær, som gir deg muligheten til å slappe av i ro og ro for å nyte i krystallklart havvann og delta i ulike vannsportsaktiviteter eller nyte lokale spesialiteter i restauranter og tavernaer. I tillegg til besøk til Zadar og Nin, er Petrcane med sin geografiske posisjon praktisk for å besøke øyene i Zadar-skjærgården, og Paklenica-nasjonalparken, Kornati og naturparken Vrana Lake. Hvis du er på utkikk etter en aktiv ferie, tilbyr Petrcane deg ulike sports- og fritidsaktiviteter. I de senere år er Petrcane feiret i hele Europa som vert for The Garden Festival. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og hyggelig opphold i Villa Damir, Petrcane Family Martinovic

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Damir

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Anđela ( Petrčane)

Leilighetene Angela ligger bare 60 m fra sjøen og stranden hvorfra den vakre promenaden starter til sentrum av Petrcane (800 m). Stranden ligger i bukta er en kombinasjon av asfalterte, grus og sanddeler for å tilfredsstille enhver smak, spesielt barna. Leilighetene har aircondition, balkong, terrasse og parkeringsplass, og det er mulig bruk av grill og utedusj med varmt vann. Hver leilighet har et separat soverom, kjøkken med spiseplass og bad med dusj. Leilighetene har LCD SAT-TV og gratis WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anđela

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 28 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Pulek ( Petrčane)

Leilighet 25 m 2, i 1. etasje, ingen grense Internett, air condition, TV + SAT, parkering

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pulek

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Niksa ( Petrčane)

Leilighetene ligger i hjertet av Petrcane, kun 100 meter fra sjøen. Fullt utstyrt, tilbyr terrassen en fantastisk utsikt over Pinija bay, en av de vakreste strendene i den nordlige Adriaterhavet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Niksa

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Ivka ( Petrčane)

Leilighetene Ivka ligger første rad mot sjøen. Begge leilighetene har vakker havutsikt. De er utstyrt med klimaanlegg og internett. Leilighet for 4 personer består av kjøkken med spisestue og stue, soverom med dobbeltseng, soverom med separate senger, bad og balkong. Leilighet for 5 personer består av et kjøkken med spisestue, soverom med dobbeltseng, soverom med dobbeltseng og seng til 1 person, bad og stor balkong.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Maćo ( Petrčane)

Petrcane har en av de vakreste strendene i Zadar-området. Den to kilometer lange stranden med sand og steiner omgitt av furutrær og klart vann hvor du kan prøve forskjellige sportsgrenser. Petrcane pittoreske landsbyen mellom Zadar og Nin, gamle kroatiske byer. Geografisk beliggenhet, praktisk for å besøke øyene i skjærgården og Kornati nasjonalpark. Hvis du vil ha en aktiv ferie, tilbyr Petrcane en rekke sports- og fritidsaktiviteter. Leilighetene ligger bare 60 meter fra sjøen. Klimaanlegg, to-roms leilighet med balkong. I et rolig nabolag. Det kan huse opptil 5 personer (4 +1). To dobbeltsenger og en sovesofa i stuen. Flott utsikt. Bad med badekar. Gratis Wi-Fi og privat parkering. Satelitt-TV.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maćo

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Marijana ( Petrčane)

Leilighetene Marijana ligger i et nytt familiehus i første etasje. Huset ligger i sentrum av Petrcane i nærheten av havnen og en barnepark og strandpromenade ved sjøen. Foran huset er det privat parkering. Leilighetene er komfortable, leilighet med stue, kjøkken, bad og overbygd balkong med utsikt over havet og øyene. Leilighetene har klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Vi har også et sted for fortøyning av båter opp til 5/6 m. Nærliggende er butikker, restauranter og stranden. I bakgården grillen du kan bruke, og vi er til tjeneste hvis du trenger det.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marijana

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Valek ( Petrčane)

Leilighet på 39 m2, bestående av to soverom, stue med kjøkken og spisestue, bad og balkong. Luftkondisjonerte med privat parkering. 200 m til stranden, strand med svømmebassenger.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Valek

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Karla ( Petrčane)

Leilighet Karla Rossa (4 + 1) og studio Karla Marines (2 + 2) er fine og funksjonelt utstyrte og nær stranden. Hvis du virkelig vil slappe av og lade batteriene i fred og ro og med krystallklart vann og igjen at alt er til hånden (restaurant, kafé, supermarked, bakeri .....), ønsker leiligheter Karla deg hjertelig velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Karla

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Bujas ( Petrčane)

Bungalow med 2 soverom med balkong og en omliggende hage som tilbyr en uhindret utsikt over havet og stranden bare sytti kast. En rolig spasertur finner du i sentrum av den pittoreske dalmatiske byen Petrčane. Bare ti kilometer unna er du fra kulturområdet til Zadarbyen med historiske steder, samt organiserte besøk til nasjonalparken Kornati. Turgåere har muligheten til å besøke National Park Paklenica og naturparken South Velebit. Det er også mulighet for rafting på den vakre elven Zrmanja. På grunn av sin rolige, nærhet strender med krystallklart vann og forlater den angitte destinasjonen ideelt for familier og de som kvinner noe ekstra.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bujas

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Casa Sul Mare ( Petrčane)

Casa del Mare ligger i Petrcane, nær Zadar, med grillfasiliteter, terrasse og hage. Innenfor eiendommen er det en bar og en restaurant som serverer italiensk mat. Leilighetene har klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler, kaffekoker og skrivebord. Leilighetene er utstyrt med eget bad med hårføner, badekar eller dusj og gratis kosmetisk tilbehør. Hver morgen serveres en kontinental frokost. Casa del Mare huset har en lekeplass for barn. Petrčane busstasjon ligger 500 meter unna denne innkvarteringen med frokostservice. Zadar lufthavn ligger bare 23 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Casa Sul Mare

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Petrčane

Petrčane  - Våpenskjold Petrčane er en liten turistby i fylket Zadar i Kroatia. Det ligger omtrent 10 km nord for Zadar, omgitt av lange sandstrender og tykk furuskog, hvoretter den er veldig gjenkjennelig. Det er omgitt av to halvøyer - Punta Radman og Punta Skala, og det har rundt 600 fastboende. Beboere i Petrčane har tradisjonelt vært bønder og fiskere, men i dag er turisme og turisttjenester de viktigste inntektskildene. Petrčane tilbyr et stort antall private boenheter, fra leiligheter, rom og fritidsboliger til små private leirer. Byen utstråler familieatmosfære takket være den 2 km lange stranden, som byr på et mangfold av moro - rekreasjon, rent vann og en furuskog som gir tykk skygge under sommervarmen. Du kan smake på deilig dalmatisk mat, lokale spesialiteter og viner i tavernaene og restaurantene. I tillegg til historiske severdigheter i byene Zadar og Nin, anbefaler vi å besøke naturens underverk i nasjonalparkene Paklenica og Kornati. Privat innkvartering i Petrčane. Leiligheter, rom og feriehus i Petrčane og omegn billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Petrčane!

Petrčane Værmelding