Leiligheter Kožino | Topp overnatting i Kožino, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kožino

Kožino er et lite turiststed som ligger mellom Zadar (Diklo) og Petrčane. Kožino ligger bare 10 kilometer fra Zadar og er veldig godt forbundet med hele området i de større omgivelsene i byen Zadar. Rundt 800 innbyggere bor i Kožino, som foruten landbruk (vingårder og olivenavling) i økende grad driver med turisme og tilbyr komfortable leiligheter og rom som en del av privat familieboliger. Stedet er veldig stille og fredelig, så det er et...

Sorter etter:

Leiligheter Dolac Guesthouse

Kožino

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Dolac Guesthouse ( Kožino)

Kult og stort hus. Store og romslige rom med like store terrasser. Peis i midten av olivenlunder. Fred og ro foran huset, men bare ti minutter unna med bil er sentrum av byen og alle de interessante hendelsene. Hyggelige og vennlige verter. 350 meter fra stranden. Nyt :) Kozino er et lite oppgjør med en hovedvei som går gjennom. Hvis du kommer fra Zadar, følg instruksjonene mot VIR - NIN - PETRCANE. Når du kommer til Kozino, se etter bussholdeplassen (på høyre side hvis du kommer fra Zadar). Du vil også se et reklamebord for turistkontoret og Sonik supermarked. Der svinger du til venstre mot havet. Da må du gå 150 meter rett ned mot havet. Huset vårt er til venstre. Den har tegnet "Dolac". Zadar flyplass ligger 12 km fra Zadar. Du har buss til hovedbusstasjonen Autobusni kolodvor Zadar etter hvert fly. Kozino ligger 8 km fra byen Zadar. Kun 8 minutter fra Zadar med bil eller 10-15 minutter med taxi eller buss (i nord). Hvis du bestemmer deg for å ta bussen, fra busstasjonen "Autobusni kolodvor ZADAR" kan du ta buss som går til VIR, VRSI, NIN, PERCANE, PRIVLAKA, ZATON fordi de alle går gjennom Kozino.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dolac Guesthouse

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Kožino

Kožino  - Våpenskjold Kožino er et lite turiststed som ligger mellom Zadar (Diklo) og Petrčane. Kožino ligger bare 10 kilometer fra Zadar og er veldig godt forbundet med hele området i de større omgivelsene i byen Zadar. Rundt 800 innbyggere bor i Kožino, som foruten landbruk (vingårder og olivenavling) i økende grad driver med turisme og tilbyr komfortable leiligheter og rom som en del av privat familieboliger. Stedet er veldig stille og fredelig, så det er et ideelt reisemål for de som vil tilbringe en ferie i en fredelig og rolig middelhavsatmosfære med en vakker solnedgang. I Kožino er det flere rullesteinsstrender. Krystallklar Adriaterhavet er en ideell invitasjon for småbarnsfamilier som vil glede seg over svømming og mange sportsaktiviteter som tennis, bordtennis, beachvolleyball, fotball, håndball, basketball, vannski, surfing, seiling ... Det er mange muligheter for aktive ferier og opplevelser som rafting på Zrmanja, samt fjellklatring og alpinistklatring i Paklenica nasjonalpark på Velebit. Landsbyen er dominert av sognekirken St. Mihovil som ble bygget i andre halvdel av 1500-tallet, og hvis du vil se den rike kulturarven i denne delen av Dalmatia, anbefaler vi en utflukt til byen Zadar. I sommermånedene arrangeres en rekke arrangementer i Kožino, hvor du kan smake på deilige gastronomiske spesialiteter fra denne regionen Kroatia som skinke, ost, lam og selvfølgelig hjemmelaget vin. Besøk Kožino og bestill en leilighet, rom eller feriehus direkte hos eiere av private innkvartering, spar på dyre byråavgift og tilbring en uforglemmelig ferie på dette vakre, lille og rolige dalmatiske stedet.

Kožino Værmelding