Leiligheter Krk - Stara Baška | Topp overnatting i Krk - Stara Baška, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Krk - Stara Baška

Stara Baška er et lite turiststed på sørvestsiden av øya Krk. Det er en del av Punat kommune, og den har rundt 100 fastboende. Stara Baška strekker seg langs to kilometer av kystlinjen, og det bugner av vakre strender og krystallklart hav. Stara Baška ble bygget på 1300-tallet da flyktninger flyktet foran de tyrkiske invasjonene og grunnla en landsby her. Bortsett fra sauehold, var innbyggerne i Stara Baška også engasjert i fiske. Men på...

Sorter etter:

Leiligheter Galun, Rosso & Albatros

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 75 €

Leiligheter Haus Lenko

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

fra 50 €

Leiligheter Jadrita

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sunshine Residence

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter Pepi

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Kamenik

Krk - Stara Baška

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

fra 55 €

Leiligheter Galun, Rosso & Albatros ( Krk - Stara Baška)

Huset vårt består av tre leiligheter Albatros (første etasje), Rosso (første etasje) og Glaun (andre etasje). Landsbyen Stara Baška er 2 km lang og huset vårt ligger 500 meter fra inngangen i den øvre delen av landsbyen. Leilighetene er for 4 personer med mulighet for en ekstra seng på gjestenes forespørsel. Utstyrt med alt du trenger (gratis WiFi, SatTV, parkering, sengetøy, håndklær og mer). Den nærmeste stranden er 150 meter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galun, Rosso & Albatros

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter Haus Lenko ( Krk - Stara Baška)

Haus Lenko ligger i Stara Baska, i den sørlige delen av øya Krk. Hele plassen er full av strand og strender, fra sandstranden, til de steinete. Stara Baska ligger langt fra Punat 8 km, fra Krk 16 km, fra Krčki mest (bro) 45 km, og fra Rijeka 70 km. Fra huset til stranden er det bare 3 minutters gange, i nærheten er det restauranter og kaffebarer, butikk ligger i sentrum (3 minutter med bil) og i leiren, som ligger 2 kilometer fra huset. Huset inneholder 8 leiligheter med parkering. Hver leilighet har en balkong med havutsikt (unntatt leilighet nummer 6). I hver leilighet er det klimaanlegg og også gratis Wi-Fi. Det er 2 leiligheter for 4/5 person og en annen 6 leiligheter for 2/3 person

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Haus Lenko

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Jadrita ( Krk - Stara Baška)

Vi tilbyr deg overnatting i leiligheter for 3 eller 4 personer i vakre Stara Baška på øya Krk. Stara Baska er kjent for sine vakre strender, noen er nært, men noen er skjulte og kan bare nås med båter. For de som kommer med båt vil det være interessante viker mellom Punat og Stara Baška, hvor de vil finne vakre steinestrenger og krystallklart hav. Det er fred og stillhet - uberørt natur. Umiskjennelig opplevelse! Stara Baška, bare 9 km fra Punat, er kjent for sine strender som besøkes av mange turister.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jadrita

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sunshine Residence ( Krk - Stara Baška)

Feriemidler, ta deg tid og la alt ligge bak deg i noen dager. Alt dette er mulig i våre ferieleiligheter, hvor du finner din personlige oase av komfort. Du kan velge mellom flere leiligheter som har plass til 2-5 personer, og vil imponere deg med en privat balkong med havutsikt eller terrasse. Stara Baška er en fantastisk liten landsby med de vakreste strendene på Krk-øya. Det er ikke et typisk feriested, men et sted hvor du fortsatt kan ha en ekte lokal opplevelse. Landsbyen er perfekt for natur og fredsmenn, vandrere, familier og eventyrere. Det er kjent av mange små bukter, krystallklart vann, naturen, fred og unikhet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunshine Residence

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Pepi ( Krk - Stara Baška)

Leilighetene "Pepi" ligger i Stara Baška, en av de vakreste lille landsbyene på øya Krk. Du vil være glad for en rekke fantastiske strender langs kysten, samt krystallklart hav. Kun 9 km fra Punat og 18 km fra Krk. Begge leilighetene ligger i første etasje i et familiehus, og tilbyr overnatting for to voksne og barn. Apt 1 - bestå av et kjøkken, (komfyr, kjøleskap, vannkoker). Baderom (dusjkabinett, vask og toalett). Fra kjøkkenet går du inn i soverommet (det er alt et åpent rom) hvor er dobbeltseng for to personer og køyesenger for barn). Fra soverom utgang til balkongen med vakker og fantastisk utsikt til sjøen og nærliggende øyene Cres og Lošinj. Apt 2 - Det er kjøkken utstyrt med komfyr for matlaging, avløp og vannkoker). Bad med dusjkabinett, vask og toalett. Fra kjøkkenet går du inn i soverommet (det er alt et åpent rom) hvor er dobbeltseng for 2 personer og ekstra seng for et barn. Utgang til balkongen med fin havutsikt. Foran begge leilighetene er en stor terrasse med bord og stoler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pepi

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Kamenik ( Krk - Stara Baška)

Leilighet for to personer, 4 stjerner, ett soverom med dobbeltseng, bad med toalett (dusj), fullt utstyrt kjøkken (stekeovn, oppvaskmaskin) utegård, leilighet i første etasje, middelhavshage, parkering ved huset, i leieprisen er alt , parkering, turistskatt, tv, wi.fe, klimaanlegg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kamenik

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška  - Våpenskjold Stara Baška er et lite turiststed på sørvestsiden av øya Krk. Det er en del av Punat kommune, og den har rundt 100 fastboende. Stara Baška strekker seg langs to kilometer av kystlinjen, og det bugner av vakre strender og krystallklart hav. Stara Baška ble bygget på 1300-tallet da flyktninger flyktet foran de tyrkiske invasjonene og grunnla en landsby her. Bortsett fra sauehold, var innbyggerne i Stara Baška også engasjert i fiske. Men på grunn av sin unike naturlige skjønnhet og mange strender, er hovedgrenen til økonomien imidlertid turisme. Nesten hvert familiehus tilbyr overnatting i leiligheter eller rom, så overnatting unntatt i den nærliggende leiren finner du utelukkende i private familiehus. Stedet er veldig stille og idyllisk og er perfekt for en hyggelig familieferie og for de som vil slappe av fra byens støy og forurensning. Øya Krk byr på mange interessante, naturlige og kulturelle attraksjoner og begivenheter, så Stara Baška kan være et ideelt sted å oppdage hele øya Krk, samt den nærliggende øya Cres og Rab, som er veldig godt forbundet med Krk. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Stara Baška, bestill din ideelle leilighet og tilbring en uforglemmelig ferie i dette idylliske lille badebyen. Velkommen til Stara Baška!

Krk - Stara Baška Værmelding