Leiligheter Sveti Juraj | Topp overnatting i Sveti Juraj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sveti Juraj

Sveti Juraj er en liten kystlandsby som ligger ved foten av Velebit, 10 kilometer sør for byen Senj. I den forhistoriske tiden her var den lille landsbyen Lopsica, og på den gamle kirkegården kan det fortsatt sees restene av middelalderkirken St. Philip og James. I dag bor her rundt 700 innbyggere som hovedsakelig driver med fiske og turisme. Det hører administrativt til byen Senj. I sentrum er det en vakker strand, og de som vil ha litt mer intimitet...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Borić

Sveti Juraj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 30 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Borić ( Sveti Juraj)

Apartments Borić ligger bare to hundre meter fra sentrum av Sveti Juraj med vakker utsikt over havet, stranden og øyene. Vi tilbyr to velutstyrte boenheter: en studioleilighet for to personer - 48 m2 og en leilighet for fire personer - 56 m2. Begge leilighetene har overbygde balkonger, terrasse og sikret parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Borić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Våpenskjold Sveti Juraj er en liten kystlandsby som ligger ved foten av Velebit, 10 kilometer sør for byen Senj. I den forhistoriske tiden her var den lille landsbyen Lopsica, og på den gamle kirkegården kan det fortsatt sees restene av middelalderkirken St. Philip og James. I dag bor her rundt 700 innbyggere som hovedsakelig driver med fiske og turisme. Det hører administrativt til byen Senj. I sentrum er det en vakker strand, og de som vil ha litt mer intimitet og privatliv, kan de finne sin ro i mange skjulte bukter. Bosetningen er veldig fredelig og rolig uten store folkemengder, derfor er den ideell for alle de som vil slippe unna byens støy og forurensning. Bortsett fra å være et turiststed, er Sveti Juraj også kjent for produksjon av blomsterhonning. I nærheten ligger den nordlige nasjonalparken Velebit som vil glede alle naturelskere og fotturer. Innkvartering tilbys utelukkende i private leiligheter, rom og feriehus i privat familieboliger. Kontakt direkte eierne av privat innkvartering og tilbring en rolig familieferie på dette lille idylliske stedet ved foten av fjellet Velebit. Velkommen til Sveti Juraj!

Sveti Juraj Værmelding