Leiligheter Zverinac | Topp overnatting i Zverinac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zverinac

Zverinac er en liten øy i Zadar skjærgård i den kroatiske delen av Adriaterhavet. Det ligger langs nordkysten av øya Dugi Otok, overfor stedet Božava. Den eneste bosetningen på øya heter også Zverinac, og den har rundt 50 fastboende. Administrativt tilhører det Sali kommune og Dugi Otok. Zverinac ble først nevnt på 1400-tallet under navnet Surian som var i besittelse av en adelig familie fra Zadar. Det er godt forbundet med byen Zadar og...

Sorter etter:

Leiligheter Danijela

Zverinac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Fiera

Zverinac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Santo Zverinac

Zverinac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Danijela ( Zverinac)

På øya Zverinac, i Zadar-skjærgården er det to leiligheter. Hver består av ett soverom, bad, kjøkken og stue hvor er truckle seng og terrasse. En leilighet kan romme opptil fire personer. Leilighetene er luftkondisjonerte og fullt utstyrt med alle møbler. Vi forventer deg hjertelig!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Danijela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Fiera ( Zverinac)

Våre to leiligheter er perfekte for en avslappet, stressfri ferie. Svøm i uberørt vann bare 30 meter fra huset, ha deilige måltider på vår romslige terrasse, nyt den uforglemmelige havutsikten, vandre rundt på øya eller bare slapp av og gjør ingenting! Ligger på en liten og rolig øy, er disse leilighetene perfekte for 4 personer eller et par med barn. Hvis du vil sovner og våkner, ser du på det uberørte havet, er dette et perfekt sted for deg! Leilighetene har en stor terrasse med havutsikt, to komfortable soverom, to komplette bad, stor stue og spisestue, et utstyrt kjøkken, en TV og klimaanlegg. Stranden ligger bare 30 m fra huset, slik at du kan tilbringe ferien i badedrakten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fiera

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Santo Zverinac ( Zverinac)

Zverinac er et sted å slappe av og nyte tradisjonell mat. Hvis du vil unngå folkemengder, lange turer til stranden og finne et sted å slappe av så ikke se lenger. Zverinac er et sted hvor du finner fred og ensomhet i stillhet, stirrer på stjernene eller bløt i havet. For de som leter etter en aktiv ferie, vil du finne glede i å utforske vår øy med fotturer som fører opp til vår høyeste topp i Klis. Svøm i vårt krystallblå vann om dagen eller utforsk nærliggende øyer. Leilighetene ligger i 2. etasje i et privat hjem med 3 andre leiligheter og en familierestaurant med over 25 års erfaring med å forberede dalmatiske delikatesser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Santo Zverinac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Zverinac

Zverinac  - Våpenskjold Zverinac er en liten øy i Zadar skjærgård i den kroatiske delen av Adriaterhavet. Det ligger langs nordkysten av øya Dugi Otok, overfor stedet Božava. Den eneste bosetningen på øya heter også Zverinac, og den har rundt 50 fastboende. Administrativt tilhører det Sali kommune og Dugi Otok. Zverinac ble først nevnt på 1400-tallet under navnet Surian som var i besittelse av en adelig familie fra Zadar. Det er godt forbundet med byen Zadar og i landsbyen, det er en butikk og restaurant. Overnatting på øya finner du utelukkende i leiligheter, rom og fritidsboliger i en privat familie innkvartering. På grunn av størrelsen, er den beste måten for besøkende å lære om denne vakre lille landsbyen og hele øya, absolutt en spasertur langs kysten. Øya er full av gamle olivenlunder og tett middelhavsvegetasjon, hvor du kan slappe av i fred med bare lyd fra naturen. Det er ideelt for en flukt fra hverdagens stress, perfekt for å vandre rundt øyas særegne sjarm og bade i det veldig klare nesten gjennomsiktige blå havet. Øya er spesielt interessant for seilere på grunn av det vakre og bortgjemte miljøet der det ikke er store folkemengder som om tiden i seg selv sto stille. Ønsker du en riktig ferie, inviterer vi deg til å besøke denne lille, bortgjemte holmen og bestille overnatting ved å kontakte direkte eierne av leiligheter, rom og fritidsboliger. Søk etter privat overnatting på Zverinac og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til øya Zverinac!

Zverinac Værmelding