Leiligheter Ist | Topp overnatting i Ist, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ist

Ist er en liten øy i Zadar-fylket i Kroatia. Området er bare rundt 10 km2 og ligger nord i Dalmatia, nord for øyene Molat og vest for øya Škarda. Det eneste stedet på øya bærer også navnet Ist, og den nærmeste større byen er Zadar som den er godt forbundet med ferge- og katamaranlinjer. Det ble først nevnt på 1300-tallet under det illyriske navnet Ost, og frem til 1700-tallet var det under ledelse og del av prestegjeldet til den nærliggende...

Sorter etter:

Leiligheter Zrinka

Ist

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Myrtus

Ist

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Zrinka ( Ist)

Leilighet Zrinka, 25 m fra sjøen, i en rolig landsby på øya Ist. I leiligheten er det grill, air condition, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og alt du trenger for et behagelig og komfortabelt opphold på opptil 5 personer. Det ligger i et rolig og fredelig miljø.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zrinka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Myrtus ( Ist)

I huset vårt er det to leiligheter.  Leilighet for 4 personer med to soverom (55 m2 i 1. etasje): kjøkken / spisestue / stue med sofa, TV-lør. og klimaanlegg. Utgang til terrassen. Ett rom med en dobbeltseng (2 x 80 cm, lengde 200 cm), utgang til teracce. Det andre rommet med 2 senger. Åpent kjøkken (4 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser, elektrisk kaffetrakter, vannkoker ...). Dusj / toalett, hårføner .Terrace 9 m2. Utendørsmøbler. Havutsikt. Leilighet for 2 personer med ett soverom (32 m2 i 2. etasje): kjøkken / stue / spisestue med satellitt-TV, sofa og air condition. Ett rom med en dobbeltseng (2 x 80 cm, lengde 200 cm). Stue / kjøkkenkrok (2 kokeplater, oppvaskmaskin, elektrisk, kaffetrakter, vannkoker). Dusj / toalett, hårføner. Terrasse15 m2. Utendørsmøbler. Side utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Myrtus

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Ist

Ist  - Våpenskjold Ist er en liten øy i Zadar-fylket i Kroatia. Området er bare rundt 10 km2 og ligger nord i Dalmatia, nord for øyene Molat og vest for øya Škarda. Det eneste stedet på øya bærer også navnet Ist, og den nærmeste større byen er Zadar som den er godt forbundet med ferge- og katamaranlinjer. Det ble først nevnt på 1300-tallet under det illyriske navnet Ost, og frem til 1700-tallet var det under ledelse og del av prestegjeldet til den nærliggende større øya Molat. I løpet av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet var innbyggerne i Ist kjente seilere, og de hadde en stor flåte med kommersielle seilskuter. I dag bor det bare 200 fastboende på Ist, men bortsett fra oliven- og vinproduksjon er den viktigste inntektskilden turisme. Du kan finne overnatting på Ist bare i private leiligheter, rom og feriehus, og vertene dine vil gjøre alt, slik at du kan tilbringe en hyggelig ferie. Stedet er veldig stille og fredelig fordi her ikke er tillatt motorkjøretøyer, og er ideelt for en ferie fra byens støy. Atmosfæren på øya er veldig avslappende omgitt av krystallklart Adriaterhav. I sentrum av landsbyen Ist ligger en stor sand- og grusstrand ved siden av en furuskog hvor du kan nyte i skyggen med din favorittbok. I landsbyen er det to butikker og flere kafeer og restauranter hvor du kan smake på den fantastiske ferske fisken. Besøk denne lille idylliske øya i Zadar skjærgård og tilbring ferien i fred og bare med lydene av natur og bølger. Søk etter privat innkvartering på øya Ist. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Ist. Velkommen til øya Ist!

Ist Værmelding