Leiligheter Vukovar | Topp overnatting i Vukovar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vukovar

Vukovar er den største kroatiske elvehavnen på Donau. Det ligger øst for det kontinentale Kroatia ved floden Vuka til Donau. Vukovar er det administrative, økonomiske og kulturelle sentrum i Vukovar-Srijem fylke. Det ble registrert nesten 5000 år lange historier om kontinuerlig beboelse, funnet på de mange arkeologiske stedene. Vučedol-kulturen fra kobberalderen er spesielt viktig og er oppkalt etter stedet Vučedol som ligger noen kilometer...

Sorter etter:

Rom Biser Dunava

Vukovar

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Rom Noćko

Vukovar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 14 personer

fra 15 €

Leiligheter Lucija

Vukovar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Rom Biser Dunava ( Vukovar)

Velg en fantastisk ferie i privat innkvartering på bredden av Donau-elven bare noen få minutter fra vanntårnet. Perlen av Donau er det perfekte valget hvis du kommer til å utforske Vukovar, slappe av eller på forretningsreise. Total kapasitet er 6 møblert rom med bad, spisestue til frokost, gratis internett, en garasje for sykkeloppbevaring og tilhørende verksted for reparasjon av sykler, parkering, frukttrær langs elven Donau med en rekke sesongens frukt som står til din disposisjon, og grønn sommerterrasse. Profesjonaliteten, gjestfriheten og det høye servicenivået vil tillate oppholdet i Donau-perlen en unik opplevelse. La Donau-perlen være ditt sted for avslapning, suksess og møter, og hyggelige møter og øyeblikk.

Kategorisering Kategorisering - Rom Biser Dunava

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Rom Noćko ( Vukovar)

Rom og leiligheter Nocko 700 meter fra sentrum. Vi har en kapasitet på 14 senger, hvorav tre tremannsrom, to dobbeltsenger. Hver med mulighet for å få en ekstra seng. Gjestene kan også benytte spisestuen og kjøkkenet med alle nødvendige apparater (stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, etc.). Egen parkering, som ligger i gården, og også en garasje for sykler. Rom og leiligheter er egnet for alle typer turister, fra forretningsfolk til familier, syklister. Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg et hyggelig opphold.

Kategorisering Kategorisering - Rom Noćko

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 14 personer

Pris fra 15 €

Leiligheter Lucija ( Vukovar)

Apartman Lucija ligger i Vukovar, og tilbyr innkvartering med terrasse og gratis Wi-Fi. Denne leiligheten tilbyr klimatiserte rom med balkong. Leilighet med 2 soverom har stue med flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og 1 bad. Resepsjonen kan tilby nyttige tips for å komme seg rundt i området. Gjestene kan også slappe av i hagen. Osijek ligger 38 km fra leiligheten, mens Vinkovci ligger 24 km unna. Den nærmeste flyplassen er Osijek lufthavn, 25 km fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lucija

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Vukovar

Vukovar  - Våpenskjold Vukovar er den største kroatiske elvehavnen på Donau. Det ligger øst for det kontinentale Kroatia ved floden Vuka til Donau. Vukovar er det administrative, økonomiske og kulturelle sentrum i Vukovar-Srijem fylke. Det ble registrert nesten 5000 år lange historier om kontinuerlig beboelse, funnet på de mange arkeologiske stedene. Vučedol-kulturen fra kobberalderen er spesielt viktig og er oppkalt etter stedet Vučedol som ligger noen kilometer fra Vukovar. Sannsynligvis er det mest berømte keramiske fartøyet med arkeologiske utgravninger Vučedol-duvens historiske symbol på byen Vukovar. Etter den gamle kulturen og romerne ble dette området på 900-tallet bebodd av kroater. På 1700- og 1800-tallet er store eiendommer kjøpt av en tysk adelsfamilie, Grevene av Eltz. I dag er Castle of the Countts of Elts plassert bymuseum med mange utstillinger som viser fortiden til Vukovar fra forhistorisk tid til i dag. Historisk barokk sentrum av Vukovar, som gir byen en spesifikk visjon er gjenkjennelig av hus med barokke buer bygget i den typiske stilen til Maria Theresa provinsbarokk. Senteret er beskyttet som en byhistorisk enhet. I de varmere månedene kan du besøke Ada, sandøya ved Donau, som er et populært badested for alle innbyggere i Vukovar, kun 5 minutter unna med båt fra sentrum av Vukovar. I byen kan du glede deg over de mange kulturelle og underholdningsarrangementene, og på restaurantene kan du prøve gastronomiske spesialiteter i denne regionen. Besøk byen Vukovar, finn rimelig privat innkvartering og opplev magien i denne interessante kontinentale kroatiske byen. Søk etter privat innkvartering i Vukovar. Leiligheter, rom og feriehus i Vukovar. Velkommen til Vukovar!

Vukovar Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Vukovar