Leiligheter Đakovo | Topp overnatting i Đakovo, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Đakovo

Đakovo er en liten by som ligger i hjertet av den historiske provinsen Slavonia i øst-Kroatia. Den hører administrativt til Osijek-Baranja County og er den nest største byen i det fylket etter Osijek. Đakovo har i underkant av 30.000 innbyggere. Historien til Đakovo begynner på 1000-tallet med en bevilgning fra den kroatisk-ungarske prinsen Koloman til den bosniske biskopen Ponsi, og gjør dermed biskopene til mestere i ovoakovo og området...

Sorter etter:

Leilighet Lovrić Đakovo

Đakovo

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Leilighet Lovrić Đakovo ( Đakovo)

Leiligheten ligger i nærheten av sentrum av ovoakovo, 1200 meter fra Peterskatedralen og i nærheten av statens stabbur Đakovo. Det ligger i en rolig del av byen hvor du kan nyte fred og natur, men likevel nær sentrum og mengden. Slapp av i den fullt utstyrte og arrangerte leiligheten med 2 soverom, lite kjøkken, en stor stue, bad, terrasse, gratis parkering og wi-fi, total kapasitet 6-8 personer. La Apartman Lovrić Đakovo være ditt sted å slappe av, stedet for forretningssuksessen og hyggelige øyeblikk. Velkommen til Đakovo!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lovrić Đakovo

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Đakovo

Đakovo  - Våpenskjold Đakovo er en liten by som ligger i hjertet av den historiske provinsen Slavonia i øst-Kroatia. Den hører administrativt til Osijek-Baranja County og er den nest største byen i det fylket etter Osijek. Đakovo har i underkant av 30.000 innbyggere. Historien til Đakovo begynner på 1000-tallet med en bevilgning fra den kroatisk-ungarske prinsen Koloman til den bosniske biskopen Ponsi, og gjør dermed biskopene til mestere i ovoakovo og området rundt. Dette er når historien til bispedømmet Đakovo begynner, som ble bispestad og sete for erkebispedømmet Đakovo. Sentrum av Đakovo er Strossmayers torg, avgrenset av katedralen, curiaen, korisen, bispegården og seminaret. Det viktigste monumentet for byen er den imponerende Đakovo-katedralen-basilikaen St. Peter, som også er et symbol på byen. Bygningen av katedralen varte i 16 år, fra 1866 - 1882 og ble initiert av biskop Strossmayer. Bak katedralen er en vakkert anlagt stor park kalt Strossmayer-parken, der den mye kjente Đakovački vezovi arrangeres hvert år (en tradisjonell internasjonal folklore-festival som varer i 2 uker i slutten av juni og begynnelsen av juli). Gågata i gamlebyen, som strekker seg fra katedralen til All Saints Church, heter Korzo og er en daglig møteplass for innbyggere og turister. Det er også et veldig interessant museum for ovoakovo, som inneholder flere verdifulle samlinger om ovoakovos historie og denne delen av Slavonia. En av turistattraksjonene i ovoakovo er ovoakovo gård med edle Lipizzaner-hester, en av de eldste i Europa. Đakovo har mange interessante begivenheter gjennom året, det viktigste er nyttårsaften, Đakovački vezovi, Đakovacki rezovi, Đakovo bušari, Halvparten av nyttår, Festival med gamle bydanser og sanger, Ivans kors, Festival for kirkesang, Đakovo-møter av kroatiske litteraturkritikere ... Helt klart, en flott invitasjon for alle turister til å besøke denne vakre byen i hjertet av Slavonia, som vil begeistre deg med sin sjarm. Du kan finne overnatting i Đakovo i et økende antall leiligheter og rom innen familieboliger, og i direkte kontakt med private leietakere kan du bli kjent med skikkene og kulturen i denne byen. Velkommen til Đakovo!

Đakovo Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Đakovo