Leiligheter Kneževi Vinogradi | Topp overnatting i Kneževi Vinogradi, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi er en liten bygd og kommune i Osijek-Baranja County. Det ligger i Baranja, helt øst i Kroatia, ikke langt fra Osijek. I Kneževi Vinogradi kommune er det rundt 5.000 innbyggere, hovedsakelig engasjert i storfeoppdrett og oppdrett av forskjellige landbruksavlinger, hovedsakelig korn og vin. Nylig utvikles det stadig mer landlig, jakt og fisketurisme. I Kneževi er Vinogradi en favoritt sommerdestinasjon for innbyggere i hele regionen...

Sorter etter:

Rom Irena

Kneževi Vinogradi

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

fra 12 €

Rom Irena ( Kneževi Vinogradi)

Leter du etter et helligdom for en pause fra det daglige rushet, spenningen og stresset i det moderne liv, er det rette stedet for deg bosetninger i kommunen Kneževi Vinogradi i Baranya, hvor en merkelig natur av Baranya vingårder vil omfavne deg. Hvis du vil ha ferie i et fredelig og rolig miljø, så er du på rett sted. Våre rom ligger i den vakreste gaten i landsbyen vår. Vi hjelper deg med å velge og organisere turer i nærliggende turistmål, vinkjeller, feriesteder og historiske monumenter.

Kategorisering Kategorisering - Rom Irena

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 12 €

Turist guide - Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Våpenskjold Kneževi Vinogradi er en liten bygd og kommune i Osijek-Baranja County. Det ligger i Baranja, helt øst i Kroatia, ikke langt fra Osijek. I Kneževi Vinogradi kommune er det rundt 5.000 innbyggere, hovedsakelig engasjert i storfeoppdrett og oppdrett av forskjellige landbruksavlinger, hovedsakelig korn og vin. Nylig utvikles det stadig mer landlig, jakt og fisketurisme. I Kneževi er Vinogradi en favoritt sommerdestinasjon for innbyggere i hele regionen som tradisjonelt nyter i bassengene og det rike turisttilbudet til sports- og rekreasjonssenteret "Bazeni". Stedet er veldig fredelig og idyllisk, og det er ideelt for flukt fra byens smog og mas. I nærheten ligger Kopački rit naturpark, der naturelskere er omgitt av den rike dyreverdenen, spesielt fugleverdenen. Overnatting tilbys på mange lokale gårder hvor du kan bli kjent med Baranjas rike tradisjon og kulturarv. Du kan også smake slaviske spesialiteter som "kulen" eller Baranja-viner av topp kvalitet. Velkommen til Kneževi Vinogradi.

Kneževi Vinogradi Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Kneževi Vinogradi