Leiligheter Osijek | Topp overnatting i Osijek, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Osijek

Osijek er en by og et regionalt sentrum av Slavonia i den østlige delen av det kontinentale Kroatia. Det ligger i en fruktbar slette på høyre bredd av Drava-elven nær munningen av Donau-elven. Osijek er den største byen i Slavonia og den fjerde største byen i Kroatia med rundt 100 000 innbyggere. Byen er det økonomiske, administrative og kulturelle sentrum i fylket Osijek-Baranja. For første gang i historien nevnes byen på den ungarske versjonen...

Sorter etter:

Feriehus Peter

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 53 €

Leilighet Pampas

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leilighet Konzul

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 95 €

Leilighet Anfido

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 110 €

Leiligheter Seasons

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leilighet My Story

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 186 €

Leilighet Vunica

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš

Osijek

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

fra 700 €

Leiligheter Crni Biser

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leilighet Buga

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Osijek

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Leiligheter Corina

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

fra 28 €

Leilighet Grga

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Šalić

Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

fra 32 €

Feriehus Peter ( Osijek)

Hus til leie Peter Det har blitt kategorisert med 4 stjerner og ligger i Her på Donaubanken, og tilbyr mange idrettsaktiviteter som: fiske på sandstranden ved siden av huset, fiske fra en båt som inngår i pris, leie en båt med en motor på 20 hk, fiske fra en kano som kan være spesielt, og leie en kano veier 45 kg og det er lett å bære hvor som helst du utforske hver del av Donau-elven, som har et mylder av skjønnhet. På gårdsplassen til huset for ferien er et profesjonelt bord for bordtennis, og langs kysten, også ved siden av feriehuset har volleyball og badminton. Feriehus har sin egen floss som du har vakker utsikt over naturen og Donau, og med flosa kan du også tillate å fiske og svømme. Huset har alle apparater som kan være nødvendig, for eksempel: kjøleskap, komfyr med stekeovn, vannkoker, hårføner, vaskemaskin, mikrobølgeovn, strykejern, dusjkabinett inne på badet og utendørs dusj, full HD TV, en terrasse som er lukket På folie- og vansjku-terrassen, som er dekket og har en grill samt et stort bord med stoler, har også en annen terrasse som ligger øverst på huset, og er dermed ideell for soling og avslapning. Huset har egen parkeringsplass. Barn under 5 år er gratis. Kontakt Viber, WhatsApp +385998255626 eller E-post matej.llazar@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Peter

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 53 €

Leilighet Pampas ( Osijek)

Den nyoppussede Pampas-leiligheten ligger i den vestlige delen av Osijek i Retfala. Den er 55m2 i størrelse, moderne innredet og består av to soverom, kjøkken med spisestue og stue, bad og stor terrasse (20 m2). Det ene soverommet har en seng på 160 x 200 cm for to personer, og det andre har 2 enkeltsenger på 90 x 200 cm og en sovesofa i stuen slik at vi har plass til opptil 5 voksne. Det ligger i første etasje i en bygård, uten trapper, og inneholder alt du trenger for et behagelig opphold: gratis Wi-Fi, LCD-TV, klimaanlegg, sentralvarme, strykejern og strykebrett. En barneseng opp til to år er tilgjengelig på forespørsel - GRATIS! Det har også en gratis parkeringsplass rett foran leiligheten. I umiddelbar nærhet (opptil 200 m) er det mange nyttige fasiliteter: et marked, butikker, en slakterbutikk, en ambulanse, et apotek, banker, kafeer og mer. Den er beregnet på gjester som ikke ønsker dyre og for dyre hotellovernatting, men fred, komfort og avslapning hjemme. Det tar 5 minutter å komme seg til sentrum. En veldig praktisk taxi er også tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pampas

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Konzul ( Osijek)

Apartment Konzul ligger i sentrum av Osijek (Dragutina Neumana), langs den mest representative gaten, den berømte løsrivelse, europeisk aveny. Dette gjør at gjestene kan føle touch av kultur og tradisjon, den sjarmerende byen Osijek, på første hånd. Alt står til disposisjon for leilighetene, fra hovedmarkedet, hovedtorget, sentrum, postkontor, domstol, buss- og togstasjon, til mange restauranter og caffe bar, teatre, kinoer ... og i umiddelbar nærhet er også en vakker promenade langs elva Drava. Leiligheten ligger i en gammel tilbaketrukket Secession-bygning som dateres tilbake til 1902. Anlegget er blitt renovert og blir kontinuerlig oppgradert og utstyrt i henhold til gjestenes forespørsler. Anlegget er veldig romslig og gir maksimal komfort og komfort for fire personer. Bortsett fra beliggenheten og moderne design, har leiligheten en spesiell verdi som gir komplett teknisk utstyr inkludert LCD-TV, kabel-TV, gratis trådløst internett ... Kjøkkenet er fullt utstyrt med apparater (kjøleskap, fryser, gass og elektrisk komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, små apparater (kaffetrakter, brødrister, vannkoker, strykejern) samt alle nødvendige matlagings- og serveringsfat. Det er derfor ideelt for forretningsreiser, familieboliger, par og overnatting for mindre grupper. Hvis du er ute etter komfortable innkvartering nær alle byens attraksjoner eller bare ønsker å føle atmosfæren i byen, denne leiligheten er ideell for deg. På grunn av høye takhøyde som er typisk for å bygge i løsrivingsområdet i Osijek, er leiligheten luftig og oppholdet vil være Vi ønsker å gjøre ditt opphold i Osijek og leiligheten vår så hyggelig som mulig, og vi vil prøve å svare på alle dine behov. Vi er her for deg - ikke nøl med å be om noe du trenge!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Konzul

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 95 €

Leilighet Anfido ( Osijek)

Nyoppusset leilighet (3 *) i sentrum av Osijek. Nærheten til kultur- og utdanningsinstitusjoner, landemerker, parker og en rekke underholdningsinnhold garanterer at du vil oppleve hørselen til Slavonia i sin fulle prakt. Leiligheten er 146m2 i størrelse og passer for 4 til 6 personer. Sastoji se od kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka spojenih u jednom prostoru, 3 spavace sobe, 2 kupaonice, hodnika, spremišta, balkona i ostakljene terase (prostora za pusenje). Hele plassen har aircondition. Det er ingen fastboende i bygningen, så du kan sove i fred og ro selv om det er flere barer, puber, klubber og restauranter, noe som betyr at du ikke trenger å reise langt i en god tid. Kjøkken, spisestue og stue er samlet. Hele plassen har aircondition. Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, posuđem, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, elektricnim štednjakom, hladnjakom i aparatom za kavu. Det er en TV i stuen som har en satellitt-tallerken. Det ene badet er utstyrt med dusj, og det andre med badekar. Gjestene vil ha en støvsuger, et strykejern, en hårføner, håndklær, laken, såpe, dusjsåpe og sjampo til disposisjon. WI-FI er tilgjengelig i hele leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Anfido

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 110 €

Leiligheter Seasons ( Osijek)

Seasons-leilighetene ligger i en rolig del av Osijek. Leilighetene ligger i nærheten av dyrehagen, Zoo Hotel, lekeplass. Gå langs Drava, sykkelsti, bybassenger, skatepark, rideklubb kan berike ditt opphold i leilighetene våre. Vi ønsker gjestene velkommen i løpet av sesongen med frukt fra vår egen frukthage. Vi tilbyr også et velværesal, som er en selvstendig innkvartering med boenheter. Vilkårene er individuelle. Eiendommen har garderobe, dusj, salong, gratis te og frukt, finsk badstue og boblebad. Slapp av i velværingsrommet Seasons.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Seasons

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet My Story ( Osijek)

Velkommen, leiligheten My Story ***** er det perfekte valget for helgen eller forretningsbesøk i Osijek. Ligger i den vestlige delen av byen, bare 10 minutters gange fra hovedtorget, katedralen, teatret, offentlige institusjoner og promenaden langs elven Drava. I en moderne innredet og nøye utstyrt leilighet kan våre gjester bruke det innendørs oppvarmede bassenget, som er egnet for badende med forskjellige svømmeferdigheter og stiler takket være en sterk kontrollert motstrøm. Våre gjester kan også slappe av i en tyrkisk badstue som har beroligende og antistresseffekter, forbedrer sirkulasjonen, lindrer luftveisproblemer, hjelper lymfesirkulasjonen, forbedrer immuniteten og bidrar til å eliminere cellulitter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet My Story

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 186 €

Leilighet Vunica ( Osijek)

Leilighet Vunica *** del av bygningen, som stammer fra tidlig på 1800-tallet. Ligger i Kopacevo, som ligger kun 10 minutter fra byen Osijek. Beliggenhet er objektet, ifølge Kulturdepartementet, beskyttet godt og har Kopacki Rit Nature Park (region Baranja). Utstyrt med mest originale utstyr (møbler, flislagte ovner, utstillinger, etc.) med noen moderne detaljer. Kapasiteten til totalt 4 personer. Miljøobjekt gir en unik atmosfære Kopacki-rit

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vunica

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš ( Osijek)

Lokal samling av tradisjonelle hus, dets struktur og eksponerte fag vitne til livskulturen på landsbygda siste tiår Aljmas slutt. Anleggshus innredet i tradisjonelle verdier, tilpasset den moderne livsstilen. Huset består av to soverom (5 +1), stue, bad, toalett, fellesforsamlinger, grilling. Den er utstyrt med moderne apparater.

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 700 €

Leiligheter Crni Biser ( Osijek)

Apartments Black Pearl ligger i sentrum av Osijek, kun 3 minutters gange fra torget, katedralen og det kroatiske nasjonalteatret. Innenfor bygningen har gjestene gratis Wi-Fi og parkering. Alle overnattingssteder har egen inngang, satellitt-TV og elektrisk komfyr. Det nylig renoverte Liberty Square, hvor det ligger et kjøpesenter Super, ligger 150 meter unna. Den sjarmerende promenaden langs Drava ligger rett bak torget, ca 450 meter fra leilighetene og rommene Black Pearl. Hovedbussen og togstasjonen er 900 meter til festningen er 1,5 km

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Crni Biser

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Buga ( Osijek)

Leilighet Buga, nylig renovert (56 m2), ligger i byen Osijek i gågaten med utsikt over torget. I nærheten ligger katedralen (1898), kroatiske nasjonalteater (1866), fortet som er på UNESCOs liste over beskyttet kulturarv. Leiligheten inneholder et soverom med en seng 160x200, stue med sovesofa 160x200, kjøkken er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, bad med dusj. Prisen inkluderer bruk av varme og kalde drikker, WiFi

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Buga

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Osijek ( Osijek)

Košević Apartments består av to leiligheter, hvorav en 2 + 1 og de andre 4 + 1 og dobbeltrom med dobbeltseng, som ligger i sentrum av Osijek, nær elven Drava, katedraler, restauranter, treningssenter. Hver leilighet har egen parkeringsplass i det private området

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Osijek

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Corina ( Osijek)

LEILIGHETER KORINA ligger i kommunen Bilje, 5 km fra Osijek, og 3 km fra National Park Kopački rit. Gjestene har tilgang til en hage, gratis Wi-Fi og parkering. Leilighet og rom har separate innganger. Rommene er komfortable med aircondition, gratis Wi-Fi, LCD-satellitt-TV, skrivebord, kjøleskap, bad med dusj og toalettartikler. Apartman er commodius og komfortabel, har gratis internettilgang og gratis parkering. Apartman har et fullt utstyrt kjøkken, air condition og LCD SAT-TV. Leiligheten ligger i første etasje. I første etasje er det to rom med eget bad. Den nærmeste butikken ligger 200 meter fra leiligheten Corina. Overnattingskapasitet opptil 10 personer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Corina

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 28 €

Leilighet Grga ( Osijek)

Leilighet i sentrum av byen, 600 m fra hoved Osijek-torget, i en av de vakreste gatene i Osijek, Sunčana ulica. Gaten er en rolig, gågate. Nærliggende er byens marked, jernbanestasjon og busstasjon. Trikker og busser er omtrent hundre meter fra leiligheten. Det ligger i en bygning i 2. etasje.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Grga

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Šalić ( Osijek)

Jeg leier en ny studioleilighet, moderne innredet i Osijek. Det ligger i en rolig bydel, nær stadion og hallen til byens hage og svømmebassenget. Busstasjonen ligger 20 meter unna. Leiligheten kapasitet er 1-4 personer, i nærheten av kommersielle sentrum, kafé bar, pizzeria og restauranter. Gratis parkering tilbys. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng 180x200, satellitt-TV, Wi-Fi, kjøkken, bad og anteroom.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šalić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 32 €

Turist guide - Osijek

Osijek  - Våpenskjold Osijek er en by og et regionalt sentrum av Slavonia i den østlige delen av det kontinentale Kroatia. Det ligger i en fruktbar slette på høyre bredd av Drava-elven nær munningen av Donau-elven. Osijek er den største byen i Slavonia og den fjerde største byen i Kroatia med rundt 100 000 innbyggere. Byen er det økonomiske, administrative og kulturelle sentrum i fylket Osijek-Baranja. For første gang i historien nevnes byen på den ungarske versjonen Eszek og den tyske Esseg på 1100-tallet. I løpet av middelalderen var det en rik handels- og håndverksby. Byen opplevde en rask utvikling og stor økonomisk og kulturell boom på 1800-tallet. På den tiden ble bygget bygningen til det kroatiske nasjonalteatret, amtspalasset, katedralen St. Peter og Paul, og ble åpnet den første trikkelinjen i regionen. Byen er full av historiske steder, inkludert spesielt Osijek-festningen - Tvrđa fra 1700-tallet, som er en av de største og mest moderne militære festningsverkene i Sentral-Europa. Osijek er en by med de grønneste områdene i Kroatia, og i byen er det mer enn 17 parker, derfor anbefaler vi å besøke dyrehagen og den vakre parken som omgir den. I løpet av den varmere delen av året kan du ha det moro og slappe av på den største sandstrand Copacabana på Drava-bredden. På mange av Osijek-restaurantene kan du prøve autentiske delikatesser i Slavonia og Baranja som steke vilt og ferskvannsfisk, fiskestuing, pølser ... Besøk denne populære turistbyen ved Drava-elven, bestill billig privat innkvartering og opplev Slavonia. Leiligheter, rom og fritidsboliger til leie i Osijek billigere opptil 40% uten høye byråavgifter. Velkommen til Osijek!

Osijek Værmelding