Leiligheter Jasenovac | Topp overnatting i Jasenovac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Jasenovac

Jasenovac er et fredelig sted og sete for kommunen i Sisak-Moslavina fylke i Kroatia. Det ligger i den sørøstlige delen av Sisak-Moslavina fylke i den romslige Pannonian-sletten omgitt av elvene Trebež, Sava og Una. Sisak ligger nesten 70 kilometer unna, og landsbyen har 800 innbyggere. Takket være naturressursene, er fruktbart land og tett eik og askeskog innbyggere i Jasenovac hovedsakelig engasjert i landbruk, storfe og skogbruk. Turisme utvikler...

Sorter etter:

Rom Kod ribiča

Jasenovac

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 30 personer

ved forespørsel

Rom Kod ribiča ( Jasenovac)

I Jasenovac ligger bare 7 km fra Novska (A3-motorveien), restaurant Kod Ribica. Ved inngangen til Lonja-feltet, omgitt av en overflod av kulturelle og naturlige severdigheter, er det rett og slett unerring punkt til besøkende og turister. Hvis du leter etter Posavina-spesialiteter, hvis du er på utkikk etter en god vin, hvis du trenger et sted å feire, eller du bare ønsker å tilbringe en hyggelig tid med venner og familie, har du funnet det rette stedet. Restauranten har egen parkeringsplass for ca 30 biler. Interiøret i restauranten med 60 seter (og en egen hall på 20) passer for bryllupsmiddager, ulike andre feiringer eller for forretningsmøter i adskilt mindre rom. I et separat rom fra 20 seter kan du nyte peisen og brødovnen. Vi tilbyr 12 soverom. Hvert rom er utstyrt med satellitt-TV (LCD), toalett, nattbord og oppbevaring for klær og sko. Kapasiteten til rommene er ca 30 personer.

Kategorisering Kategorisering - Rom Kod ribiča

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 30 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Jasenovac

Jasenovac  - Våpenskjold Jasenovac er et fredelig sted og sete for kommunen i Sisak-Moslavina fylke i Kroatia. Det ligger i den sørøstlige delen av Sisak-Moslavina fylke i den romslige Pannonian-sletten omgitt av elvene Trebež, Sava og Una. Sisak ligger nesten 70 kilometer unna, og landsbyen har 800 innbyggere. Takket være naturressursene, er fruktbart land og tett eik og askeskog innbyggere i Jasenovac hovedsakelig engasjert i landbruk, storfe og skogbruk. Turisme utvikler seg sakte fordi nesten hele kommunens område ligger i naturparken Lonjsko polje, som er det største beskyttede våtmarksområdet i Donau-bassenget. Her kan du se mange ville og husdyr, truede fuglearter, samt den tradisjonelle trearkitekturen i de gamle husene. Dette området er et ekte gourmetparadis hvis du elsker retter laget av ferskvannsfisk. Til tross for den naturlige skjønnheten, er Jasenovac sannsynligvis mest kjent for Jasenovac-minnesmerket, som er et av de største monumentene fra Holocaust og folkemordet under 2. verdenskrig i Kroatia. Besøk Jasenovac, tilby respekt for fascismen og nyt den rike floraen og faunaen som omgir den. Søk etter rimelig privat innkvartering i Jasenovac og omegn. Leiligheter rom og feriehus i Jasenovac. Velkommen til Jasenovac!

Jasenovac Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Jasenovac