Leiligheter Pag - Jakišnica | Topp overnatting i Pag - Jakišnica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pag - Jakišnica

Jakišnica er en liten fiske- og turistby i Lika-Senj-fylket i Kroatia. Det ligger i en vakker liten bukt mellom Lun og Potočnice på vestkysten av øya Pag. Det ligger omtrent 12 km nord for byen Novalja, som den administrativt tilhører. I Jakišnica er det en vakker sandstrand, perfekt for familieferier og sommergleder. For de som ønsker å utforske denne vakre øya, men også nyte privatliv, har Jakišnica mange skjulte sandstrender og steinete...

Sorter etter:

Leilighet Val

Pag - Jakišnica

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Jakisnica

Pag - Jakišnica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

fra 55 €

Leilighet Val ( Pag - Jakišnica)

Øya Pag, Jakisnica leie 2 leiligheter i en rolig fiskerlandsby unna Novalja 12 km. Leilighetene har aircondition, parkering, TV og terrasse til sjøen for våre gjester. Størrelsen på leilighetene er 32 m2 og er ideell for 2-4 personer. Prisen er 60 euro per dag i sesongen. Før og etter er Saeson 40 euro per dag. Prisen inkluderer kostnaden for air condition og turist skatt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Val

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Jakisnica ( Pag - Jakišnica)

Leilighetene er moderne og fullt utstyrt - klimaanlegg, oppvaskmaskin, parkering, utendørs grill ... Fra leilighet til nærmeste strand er det 30 m, og til sandstranden 50 m. Jakišnica er et lite og rolig sted ideelt for hvile og nyte havet. I landsbyen er det liten butikk, bakeri og 6 restauranter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jakisnica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Pag - Jakišnica

Pag - Jakišnica  - Våpenskjold Jakišnica er en liten fiske- og turistby i Lika-Senj-fylket i Kroatia. Det ligger i en vakker liten bukt mellom Lun og Potočnice på vestkysten av øya Pag. Det ligger omtrent 12 km nord for byen Novalja, som den administrativt tilhører. I Jakišnica er det en vakker sandstrand, perfekt for familieferier og sommergleder. For de som ønsker å utforske denne vakre øya, men også nyte privatliv, har Jakišnica mange skjulte sandstrender og steinete bukter. Havet er veldig rent og den omliggende havbunnen, rik på fisk, kan utforskes med erfarne dykkere fra det lokale dykkesenteret. Elskere av aktive ferier kan glede seg over velholdte sykkelstier som går forbi gamle oliventrær, steingjerder, vingårder og duftende middelhavsvegetasjon. Jakišnica har ett luksushotell. Langt mer mangfoldig og rimelig privat innkvartering finner du i private familiehus. Delikatesser på øya Pag, som ost, lam, fersk fisk, sjømat og førsteklasses viner, kan smakes på flere restauranter som ligger langs kysten med vakker utsikt over det blå Adriaterhavet. Besøk Jakišnica og øya Pag, og tilbring ferien omringet av klart hav, urørt natur, fred og ro. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Jakišnica!

Pag - Jakišnica Værmelding